Babylove, Betty i Sieraav čestitam na lijepim betama!!! Želim Vam prekrasnu trudnoću
Luda žao mi je što ovaj put nije uspjelo. Ne brini, idući postupak biti će zadnjiMinci želim ti puno sreće i da ti i m postanete sretni roditelji!
Curama koje se pikaju i čekaju sretnooooo!!!!
Ja sam dobila nalaz D vitamina. 62 nmol/L (ref. interval: 25-75 nmol/L). Znači li to da uopće ne trebam uzimati ili mogu povremeo tek toliko da razina bude tu negdje?
Savjetuj se sa dr..kad sam ja prvi put vadila bio je 34,sad cekam nalaz od drugog vadenja ..u početku sam pila svaki tj ,a zadnja 2mj svaki 2tjedan..po preporuci reumatologa..ali meni to djeluje sasvim ok...odlucila sam sutra ici vaditi betu privatno,jutrosnji test lijepo izgleda,tako da smirim zivce zbog bete..toliko mi je sve nestvarno da gledam taj test i ne vjerujem dok ne vidim lijepu betu..idem sama sebi na zivce
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Betty zamjenila sam te s Iskrom i njenom betom
Sretno sutra!!! Biti će to big big beta
Iskra tebi čestitke!!!!
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Bok curke, neki dan bila na transferu, zaboravila pitati u bolnici smijem li piti Solgar željezo od 25mg? Što vi mislite?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Iskra tebi čestitke!!!!
Hvala ti draga💓
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Iskra tebi čestitke!!!!
Vjeruj mi da ja puno toga ne komentiram jer ne mogu sve pohvatati,jedino da uzmem olovku i papir pa zapisujem😂
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Napisem kilometarski post i izbrisem slucajno🤦♀️
Cestitke svim trudnicama! Bete su vam top❤️😍
Betty razumijem tvoj strah, ali probaj se zaokupiti s necim jer stres ne cini nista dobro. Vjerujem da ces kada vidis veliki broj sutra odahnuti jer nijedna trudnoca nije ista i ne treba ih usporedjivati. Samo hrabro😘
Hani 😘😘
Nikitta hvala sto si se sjetila😘 Seka je super, na pracanju je ali ona i beba su odlicno. Srceko nabija ko ludo, a malecka ima oko 3,500kg 🙈 Jedva cekam poljubiti tog malog stvora😍
I ja sam skrinala taj vitD u spreju, kod mene je vitD u krvi 46,9, takodjer nisko. . E i pitala sam za toxoplasmu, znaci da sam nekad dosla u doticaj s njom i nema utjecaja na trudnocu, da bi za plod bio problem da je akutna infekcija.
Vrapcic nezz za to zeljezo od solgara ali ako imas problem s njim svakako uzimaj nesto sto je dozvoljeno za trudnice. Ti cekas betu zar ne? Ili uzmi sok od cikle za prvu ruku, odlucan se pokazao.
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Minci zao mi je zbog vase situacije. Cure su ti rekle, donacija jajnih stanica. . Porazgovaraj sa suprugom o tom, malo istrazite i sta god da odlucite zelim vam srecu. Kod nas je obrnuto, spremamo se za micro Tese i ako ni tad ne bude nista, razmislit cemo o donaciji. Sad mi to zvuci ne bas sjajno ali opcija postoji. Mladi ste, to vam ide u prilog i imate vremena dobro razmisliti i u konacnici odluciti sto je najbolje za vas. Sretno!🤞☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Napisem kilometarski post i izbrisem slucajno🤦♀️
Cestitke svim trudnicama! Bete su vam top❤️😍
Betty razumijem tvoj strah, ali probaj se zaokupiti s necim jer stres ne cini nista dobro. Vjerujem da ces kada vidis veliki broj sutra odahnuti jer nijedna trudnoca nije ista i ne treba ih usporedjivati. Samo hrabro😘
Hani 😘😘Nikittahvala sto si se sjetila😘 Seka je super, na pracanju je ali ona i beba su odlicno. Srceko nabija ko ludo, a malecka ima oko 3,500kg 🙈 Jedva cekam poljubiti tog malog stvora😍
I ja sam skrinala taj vitD u spreju, kod mene je vitD u krvi 46,9, takodjer nisko. . E i pitala sam za toxoplasmu, znaci da sam nekad dosla u doticaj s njom i nema utjecaja na trudnocu, da bi za plod bio problem da je akutna infekcija.
Vrapcic nezz za to zeljezo od solgara ali ako imas problem s njim svakako uzimaj nesto sto je dozvoljeno za trudnice. Ti cekas betu zar ne? Ili uzmi sok od cikle za prvu ruku, odlucan se pokazao.
Dada, čekam betu, pijem sok od cikle no inače sam anemična pa bih trebala baš paziti, a inače sam pila to do sada.. Hvala ti 😊
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sierrav cestitke od srca i da ostatak trudnoce bude sa sto manje stresa. Znam da je to nemoguce skoro, al beta je lijepa velika pa to daje neku sigurnost sad na pocetku. Sretno
Minci zao mi je procitat tvoju pricu i nadam se da cete uspjet kroz donaciju js ostvariti trudnocu. Sretno
Payton nadam se da ce estrofem odraditi posao i da cete dobiti jajnih stanica za oplodnju. Oprosti koliko imas godina?
Hvala! :) 30, zaboravih to napisati.
Ima li možda netko iskustava s ovom vrstom terapije?
Ja - nizak amh, jajnici prazni
On- sve ok
2019.- otkriveno
2020. - od strane više dr.upućena na donaciju
Babylove, Betty i Sieraav čestitam na lijepim betama!!! Želim Vam prekrasnu trudnoću
Luda žao mi je što ovaj put nije uspjelo. Ne brini, idući postupak biti će zadnjiMinci želim ti puno sreće i da ti i m postanete sretni roditelji!
Curama koje se pikaju i čekaju sretnooooo!!!!
Ja sam dobila nalaz D vitamina. 62 nmol/L (ref. interval: 25-75 nmol/L). Znači li to da uopće ne trebam uzimati ili mogu povremeo tek toliko da razina bude tu negdje?
Hvala ti draga.. Trebas uzimati nesto... Ja kad sam dosla sa nalazom dok B je reko da ne zna zasto su stavili od 25 do 75 kad je 75 najniza granica da bi vitamin D bio ok... Konzultiraj se sa njim najbolje ❤️
Sieraav cestitke i sretno do kraja
Luda zao mi je.. Ali jesi li ipak za svaki slucaj test napravila... Nekako mi je rano za M.. A nasa mislim Kengu je isto imala bas krvarenje i mislila da je sve gotovo i ipak napravila test kad ono crta i srce junacko... Mislim nemoj misliti da ti dajem laznu nadu ali cisto da budes 100%
Minci dobrodošla i sretno dalje.. Zao mi je da je takva situacija ali cure su ti vec napisale sve mogucnosti 😊
Peyton također dobro došla i sretno 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji