Blacky? Et?
ZaraZ, ima li smrzlica?
Tajo, koka u godinama😁 navijamo🙏
Yvette, bravo za bebicu🤗. I ja sam u st, nama su dozvolili odnose nakon 8. tt
Snjeska, simptomi, bez simptoma, nikad ne znas. Drzim fige😊
Vrapcic, sto je bilo s tvojim embrijima? Pa bilo ih je 11?
Babylove cestitam !! Bas mi je drago, ma znala sam da ce biti lijepa beta.
Vrapcic ako sam dobro shvatila na dan vadenja kad daju uputnicu je neka niza ocekivana 50-100 mada je bilo urednih trudnoca i s nizima, neko ima kasniju implantaciju a najbitnije da se pravilno duplira.
Cestitam svima koji su ostvarili ciljeve lijepo nas je krenulo i neka tako nastavi, a svima kojima ovaj postupak nije bio dobitni neka bude bas sljedeci. U mojim mislima ste i molitvama svakodnevno.🙏🏻 🍀❤
Iskra, da, jos jednom i onda te narucuju na uzv. Ti si imala problem s jajovodima? U zadnje vrijeme su sve cure koje znam s tim problemom uspjele iz prvog postupka. Drago mi je!!!
Belaaa, zasad odlicno zvuci🙏🙏
Bozma, zao mi je sto nema js, ali nema odustajanja, pogotovo ako su ti hormoni sad u nekoj normali. Ovo je tek pocetak!
Meto, zen pozitiva, nego. Poduzet cete sve sto mozete i mora izac na dobro😘
Ruska, pa kod tebe je onda skroz uredan embrij, samo je malo kasnije krenuo, ima nadeee!!
Jenn, alokiti, pišite kakva je to vasa opca. Meni jos uvijek nije jasno dobiva li tko nesto specijalno ili svugdje puste malo sredstva za bol u venu i to je to?
Iskra, da, jos jednom i onda te narucuju na uzv. Ti si imala problem s jajovodima? U zadnje vrijeme su sve cure koje znam s tim problemom uspjele iz prvog postupka. Drago mi je!!!
Belaaa, zasad odlicno zvuci🙏🙏
Bozma, zao mi je sto nema js, ali nema odustajanja, pogotovo ako su ti hormoni sad u nekoj normali. Ovo je tek pocetak!
Meto, zen pozitiva, nego. Poduzet cete sve sto mozete i mora izac na dobro😘
Ruska, pa kod tebe je onda skroz uredan embrij, samo je malo kasnije krenuo, ima nadeee!!
Jenn, alokiti, pišite kakva je to vasa opca. Meni jos uvijek nije jasno dobiva li tko nesto specijalno ili svugdje puste malo sredstva za bol u venu i to je to?
Okiii tnx.😊 da na prvoj laparoskopiji mi je dijagnosticirano jedan jajovod skros neprohadan drugi mrvicu prohodan( propušta modrilo),i kad sam došla na prve konzultacije kod prof.Vrčića rekao je da ih izvadim jer da mi nebi taj koji je "prohodan malo" pravio problem ispuštao toksičnu tekućinu i uništio embri,te radi sigurnosti i što boljeg rezultata da ih izvadim pa da ću u postupak.
Tako sam i napravila izvadila ih,obavila konzultacije još jedne u 7 mj i u 9mj u postupak.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Hani opca znaci da te skroz uspavaju..nisam jos bila pod opcom na punkciji (zadnji put sam dobila samo injekciju protiv bolova ) ali dr me pitala zelim li spavati 😬 znaci bas te uspavaju. Mislim da ima tu cura koje su to vec prosle pa ce se valjda javiti.
Iskra i Babylove woooow čestitam od srca!!! 🎈🤰💕
Snjeska Pa nemoj unaprijed biti negativna, možda se baš lijepo iznenadi. :) Uopće nije bitno što nema simptoma, ja sam ih imala sve pa opet ništa.
Jenn sretno na punkciji, držim fige 🤞:)
Bozma žao mi je... Ali biti će bolje drugi put, mora! :)😘
Blacky? Et?
ZaraZ, ima li smrzlica?
Tajo, koka u godinama😁 navijamo🙏
Yvette, bravo za bebicu🤗. I ja sam u st, nama su dozvolili odnose nakon 8. tt
Snjeska, simptomi, bez simptoma, nikad ne znas. Drzim fige😊
Vrapcic, sto je bilo s tvojim embrijima? Pa bilo ih je 11?
Hani, da ostala samo na jednoj jedinoj blastocisti i sad Boga molim da se primi, što drugo mogu... Da bilo ih je 11, dr me je na samom pocetku upozoravao na losiji ishod ivf-a opcenito zbog moje dijagnoze, nije mi davao neke šanse općenito. A biologica mi je rekla da mi jednostavno jajne stanice nisu bile neke, sa muževe strane sve ok, njegov uzorak super. I tako je tih oplodenih 11, isti dan palo na 8, i to ti je to, ostala na kraju na jednoj... To me zbediralo, al bar imam tu jednu točkicu. Tako da se nje držim...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Iskra i Babylove woooow čestitam od srca!!! 🎈🤰💕
Snjeska Pa nemoj unaprijed biti negativna, možda se baš lijepo iznenadi. :) Uopće nije bitno što nema simptoma, ja sam ih imala sve pa opet ništa.
Jennsretno na punkciji, držim fige 🤞:)
Bozmažao mi je… Ali biti će bolje drugi put, mora! :)😘
Hvala draga💓
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Hani, meni je ovo prva punkcija i prva opća a., pa je to to šta o tome znam: nikakvih posebnih pregleda s anesteziologom prije punkcije. Pred samu punkciju su mi u venu šibnuli to za uspavljivanje i držali kisik preko nosa. Trebalo je 1-2 min da zaspem. Probudila se nakon 15ak min na istom stolu, punkcija gotova. Odvezli me u drugu sobu na 2h odmora/promatranja i onda pustili doma.
Pitanje za one koji imaju problema sa štitnjačom, ja imam Hashimoto, jedva sam dovela TSH ispod 2 (što je preporuka za ostvarivanje trudnoće), zadnje vađenje u 6.mj je bio 0.66. E sad znate li tko će me i kad poslat na provjeru TSH ako dođe do transfera? Jer sam čula da se u trudnoći on opet smrda.. Možda bih od prvog dana trebala povisit terapiju? Hvala vam.
Nikitta, u nekom trenu sam skužila da radiš popis u kojoj je ko fazi 😍🤗 nadam se da u idućem postupku prelaziš i sama na popis veselih trudnica!! Sretno!!
Dugo se nisam javljala,ali redovito pratim.Puno je novih imena,a vidim i dosta starih.Svima koje su ostvarile trudnoću želim puno sreće ,a vi koje krećete što više pozitivnih misli.Nakon mog 4 postupka(u kojem su napokon ostale 2*2 smrznute blastociste) krećem u svoj četvrti transfer.Danas 12i dan ciklusa endometrij zadovoljavajuć, folikul je tu,čekam ovulaciju i odbrojavam.Konstantno čekanje na preglede,na vađenje krvi,ali sve to za jedno malo čudo i ne zvuči tako strašno.Tijelo se oporavilo od 6 og mjeseca i nadam se očistilo od hormona.
I ovoga puta 2 litre cikle u 2 dana,priprema za fet.Endometrij sa 6.1 u petak narastao na 9.6 danas.
1. stimulirani postupak 4/17, ICSI.Poliklinika Škvorc-11oocita aspirirano,treći dan transfer dva osmostanična, beta 0.Ništa za smrznuti
2.stimulirani postupak 11/17, poliklinika Škvorc ,aspirirano 8 oocita,oplodili 4 ,ništa za zamrznuti.Transfer 3i dan,beta 0
3.postupak.Petrova 8/2018. 11 oocita,oplođeno 8,transfer 5i dan,dvije blastociste beta 0
4.postupak.Petrova 5/19.11 oocita,10 oplođeno,transfer odgođen,freez all(2 slamke sa po 2 blastociste.
5. 10/19 Fet u prirodnom ciklusu...čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji