Iskra i Babylove juhuuu!! 🎆🎉😍 samo neka se tako nastavi 😍
Jenn, sretno na punkciji, neka sve lijepo izvuku i oplode da možete birati i imati za iduće bebice! Moje iskustvo punkcije pod općom je divno!
Hvalaaaaa tii💖
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Iskra i Babylove, to cure 🎉🎉🎉 čestitam od srca!
Hvalaaaa ti💗
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Babylove tooooo, savršeno duplanje, trudna si! 😍❤️ Čestitaaaam! Draga moja, ja se sad nadam da će i meni vit D pomoći kao tebi, naime došli su mi nalazi, bila sam jutros u Petrovoj po otpusno pismo. Vit D mi je 49, kaže mpo dr. da je to nisko. Da bi trebao bit 75. Koliki je bio tvoj? Sjećam se 2015. kad sam vadila, bio je 30, a dr. opće prakse mi nije htjela dati vit D na recept. Kaže - nije nisko. Pomagaj savjetom da li da uopće tražim recept ili da kupujem privatno onaj u spreju što ste spominjale?
Iskra znala sam ja da si trudna čim si rekla da te bolucka danima zubno meso. Čestitam, beta je top! 😍
Sunshine25 jesi jela ujutro i dobro se naspavala? Držim fige 😍
Hvalaaaa ti 💗🙏
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Nikitta, sve ovo do sad je bilo privatno. Nikad mi nisu provjeravali LH prije stoperice, s tim da sam ja prosli put napravila doma LH test prije stoperice i bio je pozitivan, tada je pukao folikul dan prije, a ovaj put je test bio negativan prije stoperice i evo izdrzao do punkcije. Postupak ce bit zadnji jer ja ne mogu vise. Dosta mi je i izlazenja s posla i trcanja da se sto prije vratim i toga da cijela firma zna kad mi je folikulometrija, kad inekcija, kad ovulacija. Svaki put kazem sama sebi da necu nikome govoriti ali nemoguce. Preko HZZO-a nisam jer mi je na prvom nalazu hormona bio visok FSH i LH pa je bilo prica o donaciji, pa Yaz dok se spuste, pa Femoston...i tako prosla cijela godina, ja godinu starija a do postupka nisam dosla plus sta na tim tabletama nisam mogla ni prirodno ostat trudna pa smo krenuli privatno. Ako se sklepamo financijski za jos jedan stimulirani idem sljedeci ciklus, ako ne mozda se sad sa ovim novim nalazom hormona koji je OK probam upisat preko HZZO-a
Babylove tooooo, savršeno duplanje, trudna si! 😍❤️ Čestitaaaam! Draga moja, ja se sad nadam da će i meni vit D pomoći kao tebi, naime došli su mi nalazi, bila sam jutros u Petrovoj po otpusno pismo. Vit D mi je 49, kaže mpo dr. da je to nisko. Da bi trebao bit 75. Koliki je bio tvoj? Sjećam se 2015. kad sam vadila, bio je 30, a dr. opće prakse mi nije htjela dati vit D na recept. Kaže - nije nisko. Pomagaj savjetom da li da uopće tražim recept ili da kupujem privatno onaj u spreju što ste spominjale?
Iskra znala sam ja da si trudna čim si rekla da te bolucka danima zubno meso. Čestitam, beta je top! 😍
Sunshine25 jesi jela ujutro i dobro se naspavala? Držim fige 😍
Hvala ti draga.. Moj je bio 16... Meni je mpovac htio neke kapi prepisat al kao nema ih na trzistu vise, rekao je da su tablete slabe kada trebas podic... Onda sam ga pitala za sprej taj i on je rekao da je odlican al skup i ja reko pa nije oko 120 kn je.. Kaze on gle stvarno uzmi si onda taj... I mj dana svakodnevno i nakon toga svaki 2 dan... A sad posto tvoj nije tako jako nizak kao moj ne znam kako da ga najbolje koristis ispocetka.. Mozda da pitas doktora Alebića kada budes isla 🙏🥰❤️
Iskra, Babylove cestitam curke, odlicne bete!!!! Koja milina ovih dana na forumu
Sretno svima koje cekaju punkciju, transfer, betu....
Hvala Vam cure moje svima od sveg srca... Ja jos uvijek ne mogu vjerovati da se nama ovo desava...
Zvala sam Vg i narucili su me za uzv 21.10... To je za 2 tj... Tko ce to docekati 🙏🙏🙏
MojeSve koja marka i koja cijena?
Babylove brzo će taj uzv, možeš li odmah otvorit bolovanje? Uzivaj u ovoj sreći i danima ❤️
Je to je taj sprej sto koristim... I ima ga se dugo.. Tj kako sam ga kupila drugi nisam kupovala evo vec 4mj skoro... Ne znam za bolovnje idem kod svog u srijedu zbog heparina pa cu vidjeti
Cure kak to funkciomira sa betom? Koliko mora biti da bi bila dobra? Budu navedeni parametri pretpostavljam? Za koliko je gotov u Petrovoj?
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Drage moje lavice! 🥰
Drago mi je da je jesen krenula sa toliko pozitive! Babylove, Iskra, Yvette cestitam na betama i neka pilići sad rastu i neka bude sve uredu do kraja😊😊 Ja sam bila jedna od vas, moja borba nije puno trajala, prvi ivf stimulirani ( 5js , sve se oplodile, došle do blastica, dvije vraćene 1 se ulovila, 3 nas još čekaju! 💖)
Cekalicama bete držim 🤞🏻🤞🏻, čitam vas i molim se za svaku od vas da ugleda + sto prije! 🍀🍀
Sto se tiče velikih Beta i koliko je beba, nisu pravilo! Ja sam na 9dnt imala betu 380, svi bili uvjereni da su blizanci , ali na kraju ova mala curica se primila za mamu i nije puštala! Koliko raste , sad se muž i ja smijemo da je biće bila gladna pa pojela braću ili seku 😂😂 Posto je malo veća beba!
Čitam vas i dalje i mislim na vas, posebno na tebe Nikitta,nadam se da će ova mala koja raste u mom trbuhu biti bar upola hrabra i jaka kao ti!! Ženo ti si zmaj!! 🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji