Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Listopad 2019. 15:12

Bravo sve cure kojima je danas beta tako dobra! Veselim se jako citat o vasim slatkim trudnickim mukicama. Zelim vam svima da uzivate u trudnoci ko sto ja gustam.
    I nema pravila o visi bete i tome dal je jedno ilo dva. Ako su vraćena dva embija naravno da je sansa veca al ne mora odmah visoka beta to znaciti. 
    Nikita ja si kupujem od biotte jer mi je ta najfinija. Znam pomjesat cca pol deca toga sa  1 dcl ocjedjene narance, nekad dodam i jabuku ili bananu pa bude malo gušće. Meni to dobro djeluje na probavu jer trudnoca mi ju usporava, al kad mi je probava uredna onda najcesce taj dan jedem i bananu ili ubacim u taj mix pa nema problema i te dane onda ne pijem magnezij recimo. Nekoliko puta sam uzela i svjezu pa naribala skupa sa kupusom na salatu. Meni to fenomenalno. 

sunshine25
    07. Listopad 2019. 15:15

Nikitta, baš kako si i rekla, hvala na savjetima 💚 tsh 2,36. U tjedan dana je pao s 3.25.

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

07. Listopad 2019. 15:25

Nikitta  u ljekarni sam uzela DLux 3000, ne sjecam se tocno cijene, ali izmedu 110-120kn

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Listopad 2019. 15:48

Iskra Beybelove Vyetee ceeeestikeee 🎉🎉🎉🎉 ako sam jos koju zaboravila nisam udpila sve popratit ali vidim puno plusica i beticaaa juupiii🎉🎉🙏🤗❤

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Listopad 2019. 15:52

Curree i samo da vam javim danas 6 dan uzv 6 folikulaa🎉🎉🎉😁 nikad vise nikad bolje reagirala jefan 10mm drugi pinkicu manji ali to je ok samo,sad da nastave rasti i da bude sve okk🙏🙏🙏🎉❤
    U srijedu opet uzv i danas preskocili cetrotid tek od sutra  reka je a bemfolu i pergoveris da a malo mi  iuru terapija prominija moje nije bilo a ovaj tako odlucija!😁😍samo da sve bude dobrooo🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

07. Listopad 2019. 16:01

Nikitta stvarno si ❤. Uvijek si tu za svaku od nas, i za savjet i podršku. Stvarno se madam da ćemo se uskoro tu veselit i tvojoj beti

Iskra💞
    07. Listopad 2019. 16:02

Miss1986

Drage moje lavice! 🥰
    Drago mi je da je jesen krenula sa toliko pozitive! Babylove, Iskra, Yvette cestitam na betama i neka pilići sad rastu i neka bude sve uredu do kraja😊😊 Ja sam bila jedna od vas, moja borba nije puno trajala, prvi ivf stimulirani ( 5js , sve se oplodile, došle do blastica, dvije vraćene 1 se ulovila, 3 nas još čekaju! 💖)
    Cekalicama bete držim 🤞🏻🤞🏻, čitam vas i molim se za svaku od vas da ugleda + sto prije! 🍀🍀
    Sto se tiče velikih Beta i koliko je beba, nisu pravilo! Ja sam na 9dnt imala betu 380, svi bili uvjereni da su blizanci , ali na kraju ova mala curica se primila za mamu i nije puštala! Koliko raste , sad se muž i ja smijemo da je biće bila gladna pa pojela braću ili seku 😂😂 Posto je malo veća beba!
    Čitam vas i dalje i mislim na vas, posebno na tebe Nikitta,nadam se da će ova mala koja raste u mom trbuhu biti bar upola hrabra i jaka kao ti!! Ženo ti si zmaj!! 🥰🥰

Hvalaaa draga💗

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Iskra💞
    07. Listopad 2019. 16:02

Belaaa

IskraBeybelove Vyetee ceeeestikeee 🎉🎉🎉🎉 ako sam jos koju zaboravila nisam udpila sve popratit ali vidim puno plusica i beticaaa juupiii🎉🎉🙏🤗❤

Hvala tiiiii dragq💖

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

• Babylove
    07. Listopad 2019. 16:06

Nikitta https://www.ljekarnaljubic.com/shop/dodaci-prehrani-kat/vitamini-i-minerali/dlux-3000-pojacana-doza-za-odrasle/
    Evo odavde ja narucila, cak je i jeftiniji sad... Kod nas u ljekarnama nema nigdje ali vjerujem da u zg ima... 

Iskra💞
    07. Listopad 2019. 16:56

Curke zvala sam Petrovu( ivf sestru Brigitu),kako mi je rečeno da javim betu,tako i jesam.
    Rekla mi da ju opet ponovim u sridu i da nastavim s terapijom,te da javim rezultat.
    Znači opet vadim betu u sridu da vidimo dali se pravilno dupla jel tako????

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.