Karla aha od kao ovulacije zapravo krenes sa decortinom. Tako sam i ja. I za cudno nemam nikakvih simptoma iako inace jako reagiram na sve lijekove.
Ajme, kod nas danas ludnica na humanoj, bas je bilo puno zena..dobila sam stopericu za veceras, u utorak punkcija.
Endo mi je 6, i prosli put je bio tanak, zadnja dva tri dana jedem ciklu i ananas, kupila sam i sok od cikle pa cu se toga napiti do utorka..samo da bude dobra js da se imam cemu nadati ovaj mjesec 🤞
Isabela ja bih na tvom mjestu ostala doma jos koji dan, nemam iskustva sa hiperom ali koliko sam citala nije bas za zezat se s tim..
Grizli sretnooo u srijedu! Vracate jednu ili dvije? Koliko imas smrzlica?
Jenn uf znaci nacekala si se. Vikendima bas bude uzas posebko ako je samo 1 sestra i dr. Sretno sa stopericom. I samo ako mozes u sad par dana popij puno tog soka od cikle. Neznam dal si popratila al ja sam imala endo 5.4, i nasopala se cikle i ananasa i endo nakon 2 dana bio 9. Tako da moja preporuka je svakako sok od cikle. Ja ih isprobala sve valjda sto postoje. Dobar je i iz dm ima u tetrapaku kobimacija je cikla, banana i naranca. Najvise se cikla osjeti al meni je ukusan jako i pitko to. Najlosiji mi je okusno fructalov. Drzim fige da bude uspjesan prirodnjak da ni ne moras vise u stimulacije. Vracamo 1 zadnjeg preostalog smrzlica - kaze mm posljednji mohikanac.
Evo, zvala ja doktora, nisam imala mira pa mi reknw da kod mene nebi on to nazvao hiper, da prvenstveno transfer nismo radili radili radi tankog endometrija. Pitala sam koliko treba da se jajnici smanje, reko jdm kak kod koga, kód nekog dva tjedna, a kod nekog mjesec dana i da se moram paziti. Kao ne strogo mirovanje, al laganini. Da nek odem na posao i procjenim hocu li moci, da ak primjetim veci trbuh, manje izmokrene tekucine ili da me boli da onda uzmem bolovanje, al da kod mene nije nista tako strasn niti opasno. Prvemwstveno se kao laganini ritam savjetuje da ne dode do torzije jajnika.
[/url
Grizli bilo je 4 punkcije koje je profa odrađivala pa su folikulometrije bile na cekanju..bila je i ona mlada dr, ne znam kako se zove, njoj je odvojila neke od svojih pacijenata da odradi a mi ostali smo cekali da zavrsi.
Da, da, procitala sam za tvoj endo zato sam i uzela sok :D i to bas frucktalov 😂 ali dobro, izdrzat cu. Prosli ciklus sam jela ananas i ciklu za salatu, koliko je pomoglo ne znam, sada sam povecala dozu a i nadam se da ce ovaj sok odraditi svoje 🙂
Neka taj tvoj bude ‘secer na kraju’ !! 😍👍
Isabela pametno si postupila nek te tvoj dr savjetovao i sad bar si mirnija. Sretno i da ti uskoro bude bolje.
Jenn vjerojatno je onda specijalizantica odradila cure koje nemaju lijekove nego samo folikulometrije u fetu - lagane slucajeve. Tako je neki dan onad muski specijalizant radio. Taj fuktalov ako ti nije privlacan kad ga probas mozes malo soka od narance ocjediti unutra bude boljeg okusa. Mislim meni je i on ok, al ako gledamo po ukusnosti onda mi je najmanje privlacan. Bit ce to super samo se naciklaj. Ja pila i andol 100 ta 2 dana i jela po 2 brazilska na dan. Pa mozda i to je dobro utjecalo.
Evo, zvala ja doktora, nisam imala mira pa mi reknw da kod mene nebi on to nazvao hiper, da prvenstveno transfer nismo radili radili radi tankog endometrija. Pitala sam koliko treba da se jajnici smanje, reko jdm kak kod koga, kód nekog dva tjedna, a kod nekog mjesec dana i da se moram paziti. Kao ne strogo mirovanje, al laganini. Da nek odem na posao i procjenim hocu li moci, da ak primjetim veci trbuh, manje izmokrene tekucine ili da me boli da onda uzmem bolovanje, al da kod mene nije nista tako strasn niti opasno. Prvemwstveno se kao laganini ritam savjetuje da ne dode do torzije jajnika.
Isabela, ja sam u 2.mj. završila sa hiperom 1.stupnja. Ništa strašno, al jajnici su bili 9 cm, bolovi sljedeća 2-3 dana, isto nešto malo slobodne tekućine. Al ja bi ti preporučila da odmoriš koji dan još. Ne moraju oni rasti, al nemoj ne naprezati previše. Meni je odmor dobro došao. Transfer mi je isto bio odgođen, i išla sam sa sljedećim ciklusom u fet, znači sad u 4 mj.
I još, vezano uz smanjivanje. Nakon 7 dana na pregledu su bili još uvijek 9cm, za mjesec dana su se smanjili na 6 cm..
Pišem ovo jer sam i ja tad bila zbunjena, i to mi je bilo prvo pitanje na forumu; kad će se smanjiti. 🙈🙈
Želim ti brz oporavak 🤞😉
Sortiraj odgovore
Najstariji