Ja sutra idem nadam se na transfer, nadam se da su se jajnici smirili. Drzite mi fige! ❤
Sretnooo 🤞❤️
Isabelagregorijan sretnooo 🤞🤞🤞🤞
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Hvala, al ipak nista 😑 endo mi je 7.4 mm, a jajnici po 9 mm, i imam nesto slobodne tekucine. Malo jesam tuzna, al ceka me 5 blastica iduci mjesec 😍
[/url
Isabela žao mi je ali možda bolje da se tijelo odmori, jedan mjesec će proći za čas i mirnija ćeš biti. Bebice čekaju na sigurnom
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
A jel koja zna kad ce se jajnici smanjit? Pitala dr da idem radit sutra, reko je da moze al bez dizanja terkog, naglih pokreta i to, ja imam sjedeci posao, pa sam misla otic da mi vrijeme brze ide, kaj vi mislite, oce to pogorsat stanje? Jajnici mi vise nebi trebali rast kaj ne?
[/url
Karla od kojeg dana su tebi dali da pijes decortin. Inace kazu da ako si malo prehladjena nakon transfera da je to pozeljno.
Isabela zao mi je da nema transfera, al bolje ako ti je jajnik toliko uvecan bolje da se oporavis. Za endo mozes pit sok od cikle meni cure preporucile i imam sad idealan endo ta transfer. Evo obecajem ti da cu ti sve proučiti i napisat o svim vitaminima i oblicima koji su pozelji ili nepozeljni. O vit A sto sad znam je da u obliku beta karotena sto mozes dobiti iskljucivo iz hrane je pozitivan i treba ga unositi dovoljno u trudnoci, al sintetski oblici vit A mogu biti stetni jer na tim molekulama imaju i tvari koji su stetne za trudnocu zato se ne preporuca pretjerat sa vit a. Ostolo evo obecajem nadjem i napisem ovdje da sve imamo jer sad i mene je to zaintrigiralo.
Normalni jajnici su cca 3x2mm. Stvarno se pazi. Nema naglih pokreta, saginjanja. Ne znam koliko brzo se smiruju, al znam da nije ekspresno tipa 5 dana. Zao mi je za transfer, ali gledaj to tako da bi uludo potrosila blasticu, a mjesec dana ce ti proletiti ovako i onako.
Isabela negdje na forumu sam bila davno procitala da se jajnici smanje sa novim ciklusom odnosno sa padom hormona. Sretno i pazi se, trebala bi puno tekucine piti i ne naprezat se
Samo da javim da sam vadila betu i da je negativna..
Al nema veze idemo dalje
Ana glavu gore i hrabro naprijed🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji