Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Medo2711
    05. Svibanj 2019. 10:58

isabelagregorijan

Hvala, al ipak nista 😑 endo mi je 7.4 mm, a jajnici po 9 mm, i imam nesto slobodne tekucine. Malo jesam tuzna, al ceka me 5 blastica iduci mjesec 😍

Zao mi je jako,mj dana ce brzo.🤞Sad odmori i cuvaj se.Bila je samnom jedna cura u sobi ima 22 god,isto je imala uvecane i slobodne tekucine.Pa joj vratili jednu ipak.To ocito ovisi o dr,svako svoje.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 11:01

Grizli

Karlaod kojeg dana su tebi dali da pijes decortin. Inace kazu da ako si malo prehladjena nakon transfera da je to pozeljno.
    Isabela zao mi je da nema transfera, al bolje ako ti je jajnik toliko uvecan bolje da se oporavis. Za endo mozes pit sok od cikle meni cure preporucile i imam sad idealan endo ta transfer. Evo obecajem ti da cu ti sve proučiti i napisat o svim vitaminima i oblicima koji su pozelji ili nepozeljni. O vit A sto sad znam je da u obliku beta karotena sto mozes dobiti iskljucivo iz hrane je pozitivan i treba ga unositi dovoljno u trudnoci, al sintetski oblici vit A mogu biti stetni jer na tim molekulama imaju i  ovotvari koji su stetne za trudnocu zato se ne preporuca pretjerat sa vit a. Ostolo evo obecajem nadjem i napisem ovdje da sve imamo jer sad i mene je to zaintrigiralo.

Gore napisala 9mm, a mislila cm. No nema veze. Bolje da je tako nego da zavrsim u bolnici. Reko mi je i da je normalno da je endo stanjen od stimulacije i svega kaj mi je malo cudno jer ipak je meni endo uvijek bil ok, al nema veze, od m krecem po cikli i ananasu 😁 ovo za vitamine, super, ja se trudim koliko stignem proucavat, al nejde mi bas brzo i zeznuto je tak da kad god nekaj saznas, pisi, tak cu i ja jer ak si same ne pomognemo, nitko nece.

[/url

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 11:03

Grizli

Isabela negdje na forumu sam bila davno procitala da se jajnici smanje sa novim ciklusom odnosno sa padom hormona. Sretno i pazi se, trebala bi puno tekucine piti i ne naprezat se

Pijem puno i piskim puno, trbuh mi je malo naotecen, al malo, nemam bolove, sam me tu i tam pikne, nemam pojma kaj da radim, ak idem radit na posao na kojem sjedim 8 sati jel to naprezanje? Il bi trebala po tom do menge bit na bolovanju? Ne znam kaj da radim

[/url

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 11:04

medo2711

isabelagregorijan

Hvala, al ipak nista 😑 endo mi je 7.4 mm, a jajnici po 9 mm, i imam nesto slobodne tekucine. Malo jesam tuzna, al ceka me 5 blastica iduci mjesec 😍

Zao mi je jako,mj dana ce brzo.🤞Sad odmori i cuvaj se.Bila je samnom jedna cura u sobi ima 22 god,isto je imala uvecane i slobodne tekucine.Pa joj vratili jednu ipak.To ocito ovisi o dr,svako svoje.

Je, al meni je i endo dost tanak, a obzirom mi jajnici toliki, kad bi beta pocela, oni bi jos narasli, a navodno se vec sad dodíruju, katastrofa

[/url

Grizli
    05. Svibanj 2019. 11:06

Mozda da jos koji dan odmoris ako mozes ostat doma za svaki slucaj. Dosta ozbiljno to sve zvuci kod tebe. 8 sati sjedenja nije malo. 

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 11:06

Kengurica

Normalni jajnici su cca 3x2mm. Stvarno se pazi. Nema naglih pokreta, saginjanja. Ne znam koliko brzo se smiruju, al znam da nije ekspresno tipa 5 dana. Zao mi je za transfer, ali gledaj to tako da bi uludo potrosila blasticu, a mjesec dana ce ti proletiti ovako i onako.

Ja sam jako pozitivna, neka se samo smiri, znam da me cekaju 😍 a ne znam kaj da radim, nije mi fizicki tezak posao il cu ic sutra da vidim kak mi bude, popratit si trbuh i to, pa ak se ne dat boze pogorsa na b.o.

[/url

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 11:08

Grizli

Mozda da jos koji dan odmoris ako mozes ostat doma za svaki slucaj. Dosta ozbiljno to sve zvuci kod tebe. 8 sati sjedenja nije malo.

U velikoj sam nedoumici. Kad sam na punkciji bila jajnici su bili 7 cm, a sad su 9. Valjda nece jos rast. Jel to moze biti blagi hiper u biti? 

[/url

• Medo2711
    05. Svibanj 2019. 11:09

isabelagregorijan

medo2711

isabelagregorijan

Je, al meni je i endo dost tanak, a obzirom mi jajnici toliki, kad bi beta pocela, oni bi jos narasli, a navodno se vec sad dodíruju, katastrofa

Nadam se da ce se smiriti do postupka.Odmaraj i vidi sta ti smiruje jajnike.Ja citam bas da cimet i med svako jutro zlicicu da je dobra za sve zenske probleme.Valja probati🤗,kazu da vec 2 tj uzimanja se vidi pomak.

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Boa35
    05. Svibanj 2019. 11:27

Grizli

Karlaod kojeg dana su tebi dali da pijes decortin. Inace kazu da ako si malo prehladjena nakon transfera da je to pozeljno.
    Isabela zao mi je da nema transfera, al bolje ako ti je jajnik toliko uvecan bolje da se oporavis. Za endo mozes pit sok od cikle meni cure preporucile i imam sad idealan endo ta transfer. Evo obecajem ti da cu ti sve proučiti i napisat o svim vitaminima i oblicima koji su pozelji ili nepozeljni. O vit A sto sad znam je da u obliku beta karotena sto mozes dobiti iskljucivo iz hrane je pozitivan i treba ga unositi dovoljno u trudnoci, al sintetski oblici vit A mogu biti stetni jer na tim molekulama imaju i tvari koji su stetne za trudnocu zato se ne preporuca pretjerat sa vit a. Ostolo evo obecajem nadjem i napisem ovdje da sve imamo jer sad i mene je to zaintrigiralo.

Svaki put od dana inseminacije mi uvedu decortin, aspirin, folacin i utriće.. s tim da ja još pijem svaku večer cink (zbog akni) i magnezij (bez kojeg ne mogu funckionirati).. Sad ću vidjeti nakon ivfa što će mi dati od terapije.. 

Grizli
    05. Svibanj 2019. 11:45

Isabela ako su jos narasla onda najbolje da doslovno prelezis par dana da se to sve smiri i da onda sa iducom mengom ides na fet u kojem ce se blastica primiti i nece te pustat na miru iducih 100 godina.
    Nikita u petak sam pocela decortin, danas krecem sa crinone i u srijedu fet. Ovaj put odluceno da imam fet tocno 5 dana nakon ovulacije i to mi je taman 20.dan ću usa tako da se sve slozilo kako bi trebalo zapravo biti cini mi se. Nema ovaj put eksperimentiranja sa kasnim fetom, ranim ovulacijama i slicnim sta me jako veseli i cini smirenom. Bas sam totalni zen. Fino osjećam jajnike od ovulacije kako me bockaju i onako u trbuhu punocu sta inace mi je ranije uvijek bio dobar znak da je endo zadebljao i da je dole cirkulacija dobra. Plus toga grudi mi postale bolnije i povecane. Tako sam ranije prije ivf uvijek imala nakon ovulacije simptome sta si ja tumacim kao da je progesteron narastao samo i bez terapije Recimo prosla 2 transfera nisam imala niti jedan od tih simptoma nakon ovulacije i to me veseli sad jer nekako se osjecam kao da ne idem uopce na postupak nego da je sve "prirodno". Ova cikla me bas revitalizirala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.