Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 17:13

Lucielle

I još, vezano uz smanjivanje. Nakon 7 dana na pregledu su bili još uvijek 9cm, za mjesec dana su se smanjili na 6 cm..
    Pišem ovo jer sam i ja tad bila zbunjena, i to mi je bilo prvo pitanje na forumu; kad će se smanjiti. 🙈🙈
    Želim ti brz oporavak 🤞😉

I ja sam imala bolove tri dana, al sad je sve stalo, sam osjecam ko tezinu neku u trbuhu, a najgore mi kaj sam inace jako mrsava i tocno na trbuhu napipam dvije lopte, to mi je tak bljak haha. Tebi su se na 6 smanjili, a do kraja n?  

[/url

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 17:14

medo2711

isabelagregorijan

medo2711

isabelagregorijan

Hvala, al ipak nista 😑 endo mi je 7.4 mm, a jajnici po 9 mm, i imam nesto slobodne tekucine. Malo jesam tuzna, al ceka me 5 blastica iduci mjesec 😍

Zao mi je jako,mj dana ce brzo.🤞Sad odmori i cuvaj se.Bila je samnom jedna cura u sobi ima 22 god,isto je imala uvecane i slobodne tekucine.Pa joj vratili jednu ipak.To ocito ovisi o dr,svako svoje.

Je, al meni je i endo dost tanak, a obzirom mi jajnici toliki, kad bi beta pocela, oni bi jos narasli, a navodno se vec sad dodíruju, katastrofa

Nadam se da ce se smiriti do postupka.Odmaraj i vidi sta ti smiruje jajnike.Ja citam bas da cimet i med svako jutro zlicicu da je dobra za sve zenske probleme.Valja probati🤗,kazu da vec 2 tj uzimanja se vidi pomak.

Imam svoj med 😎 a imam i cimet, skodit ne moze😁

[/url

• petra31
    05. Svibanj 2019. 17:29

Cure betu vadim u Puli
    Dali je vadio netko tamo preko uputnice da mi kaze gdje tocno moram ici....Oko koliko moram biti tamo i koliko se ceka nalaz
    Hvala puno

• Medo2711
    05. Svibanj 2019. 18:04

isabelagregorijan

medo2711

isabelagregorijan

medo2711

isabelagregorijan

Hvala, al ipak nista 😑 endo mi je 7.4 mm, a jajnici po 9 mm, i imam nesto slobodne tekucine. Malo jesam tuzna, al ceka me 5 blastica iduci mjesec 😍

Zao mi je jako,mj dana ce brzo.🤞Sad odmori i cuvaj se.Bila je samnom jedna cura u sobi ima 22 god,isto je imala uvecane i slobodne tekucine.Pa joj vratili jednu ipak.To ocito ovisi o dr,svako svoje.

Je, al meni je i endo dost tanak, a obzirom mi jajnici toliki, kad bi beta pocela, oni bi jos narasli, a navodno se vec sad dodíruju, katastrofa

Nadam se da ce se smiriti do postupka.Odmaraj i vidi sta ti smiruje jajnike.Ja citam bas da cimet i med svako jutro zlicicu da je dobra za sve zenske probleme.Valja probati🤗,kazu da vec 2 tj uzimanja se vidi pomak.

Imam svoj med 😎 a imam i cimet, skodit ne moze😁

E super😎i ja imam domaci.Imas u prahu ili u kapima.Ovisi sta ti pase.Naravno,jucer sam istrazivala za svoje jajne stanice...Pa sam naisla cimet se koristi za sve.Pogotovo ko ima dijabetes.I jos sta je dobro za zenske sve probleme je Imola u kapima.🤗Koga ce zanimati mogu mu napisati sta uzimam i onda cu vaditi nalaze da vidim jel sta pomaze🤞😊☺

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Jelica31
    05. Svibanj 2019. 18:10

Pozdrav svima, nova sam tu i imam neka pitanja pa ako tko ima iskustva :). Naime trenutno smo u mpo postupku aih u beti+ prvi puta. E sad dobila sam za stimulaciju letrozol pa tu i nastaje moje pitanje, nisam bas o tome puno nasla uvijek svugdje gdje citam spominje se klomifen... Pa ako tko ima iskustva bilo pozitivna ili neg neka podijeli :) 

• Jenn
    05. Svibanj 2019. 18:12

Ahaa orascica 😂 hvala cure na pojasnjenju 😃
    Isabela ja sam ti u Rijeci..

Lucy_
    05. Svibanj 2019. 18:36

isabelagregorijan

Lucielle

I još, vezano uz smanjivanje. Nakon 7 dana na pregledu su bili još uvijek 9cm, za mjesec dana su se smanjili na 6 cm..
    Pišem ovo jer sam i ja tad bila zbunjena, i to mi je bilo prvo pitanje na forumu; kad će se smanjiti. 🙈🙈
    Želim ti brz oporavak 🤞😉

I ja sam imala bolove tri dana, al sad je sve stalo, sam osjecam ko tezinu neku u trbuhu, a najgore mi kaj sam inace jako mrsava i tocno na trbuhu napipam dvije lopte, to mi je tak bljak haha. Tebi su se na 6 smanjili, a do kraja n?

Mogu zamisliti kako ti je, ja i nisam neka mršavica pa sam ih isto napipala 🙈😉
    Do kraja n? Misliš jesu se vratili na normalnu vel? Ma naravno, samo sam htjela reć koliko je vremenski meni trebalo.. Dođe to sve na svoje.
    Cure su ti sve rekle, miruj, bez naglih pokreta i pij puno tekućine, prati jel mokriš otprilike koliko si i unijela, i to ti je to. 😉

Vaki
    05. Svibanj 2019. 18:39

Jelice - klomifen ima sličan učinak. Znači, želi se dobiti više jajnih stanica jer su time šanse za oplodnju veće. Te tabletice stimuliraju rad jajnika pa se stvori više folikula i time više jajašca. Sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

05. Svibanj 2019. 19:37

Cure koje su pile ili piju vrkutu i stolisnik, da li mogu piti i za vrijeme pripreme za FET odnosno dok uzimam estrifam, škodi li to čemu ?

isabelagregorijan
    05. Svibanj 2019. 19:59

Lucielle

isabelagregorijan

Lucielle

Želim ti brz oporavak 🤞😉

Mogu zamisliti kako ti je, ja i nisam neka mršavica pa sam ih isto napipala 🙈😉
    Do kraja n? Misliš jesu se vratili na normalnu vel? Ma naravno, samo sam htjela reć koliko je vremenski meni trebalo.. Dođe to sve na svoje.
    Cure su ti sve rekle, miruj, bez naglih pokreta i pij puno tekućine, prati jel mokriš otprilike koliko si i unijela, i to ti je to. 😉

Ma tipkam na mobu pa mi rijeci budu krive 😂 mislila sam kaj se nisu do kraja smanjili hehe, hvala na savjetima, tako cu i raditi pa ak nebum mogla, odo na bolovanje 😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.