Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snjeska
    30. Rujan 2019. 22:42

Nikitta

Naručih se kod Podobnika na prvi pregled/konzultacije za idući ciklus, sredinom listopada, jeeeei, baš sam happy. 💪🏻

Ja ti zelim srecu  najvecu  da uspijes jel on je stvarno dobar i detaljan i cijeli tim  vjeruj  ja sam prezadovoljna  ☺️

• Luca87
    01. Listopad 2019. 07:23

Meni je dr. Alebić rekao da ženama mlađim od 35 vraća 1 embrij, a starijima dva ili tri ovisi. Mislim da to i ima smisla, ipak nemojmo zaboraviti da su blizanačke trudnoće uvijek rizičnije, a onaj mališa koji će se zalijepiti, taj će se zalijepiti sam ili i da nije sam. Nekako mislim da je to sve kao neka sudbina, neznam.

Vrapčić123
    01. Listopad 2019. 07:55

Curke jedno pitanje? Je li vas poslije stimulacije i aspiracije bolilo i koliko dugo u abdomenalnom i zdjelicnom dijelu?  Nije neizdrzivo, nije strasno no boli bez prestanka kao mix menstriacije, crijevnih tegoba, zelucane tegobe... Zapravo sve po malo? Ne znam zapravo ni reci sto me muci.. Cijeli trbuh i zdjelica... 

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    01. Listopad 2019. 07:56

I trnuh mi je napuhan dosta...

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

• Babylove
    01. Listopad 2019. 08:01

Vrapcic123

I trnuh mi je napuhan dosta…

Dali pisjes dovoljno tekućine i ides piskiti, boli li te kada dišeš, sjedis? 

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    01. Listopad 2019. 08:05

Jutrroo cure evo da javim test je negativan ☹ zao mi je vise srece drugi put!
    14 dt tako da je trebalo bi pokazat mislim da cu svejedno betu uradit jer posto sam sad odmah u stmuliranom  da cisto smo sigurni i da znamo!
    Sad samo kad ce doci glupa vijestica necu vise stavljat utrogestan sta vi mislite? A ujutro cu ic betu vadit

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• avama
    01. Listopad 2019. 08:10

Cure cestitam na plusevima i betama!!! Evo ja polako cekam svoj prvi postupak, strah me hvata kad pogledam u frizider koliko lijekova i sta me sve tek ceka. 
    Ali nema odustajanja, moramo dalje!

Marta...
    01. Listopad 2019. 08:25

Vrapcic123

I trnuh mi je napuhan dosta…

Sve što si navela od simptoma ja sam ih imala napuhana i baš takvi bolovi kao kod tebe, trajali su 4_5 dana i nestali, odmaraj se  draga i čuvaj 😘 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Snjeska
    01. Listopad 2019. 08:37

Nikitta

Snjeska sve ovo što govoriš za Lučija ja ne mogu osporiti, sve je to nažalost istina. Ja sam isto ostavila tamo dosta novaca za 3 postupka, oko 6.000€, ali nisam se onda uopće informirala o ničemu. Moja gin. mi ga je preporučila i to je bilo to. Pojma nisam imala o postupcima, lijekovima, nalazima, drugim klinikama. Poznanica je išla u isto vrijeme kad i ja, ona je ostala trudna. Mala sad ima 5 godina, ona će ga hvaliti i to je normalno. Mene smetaju tamo neke stvari, koje drugima ne smetaju i to je okej. Mogu svakako reći sve najbolje o njemu, ali na postupke tamo nećem više. Nijedan doktor nije božanstvo, i oni su samo ljudi, ali svatko sebi neka bira po feelingu. Ja sam sad toliko educirana o stimulacijama, dodatne sve pretrage sam učinila jer sam se informirala tu na forumima, i sad kad gledam unazad, još više su mi neke stvari jasnije. Alebića tek moram upoznati, recimo kod Radončića sam odradila jedne ciljane odnose, cijeli pristup mi se nije svidio, taj neki holier than you pristup, ja velim snizila sam TSH prehranom, bez lijekova, on kaže - to je greška u labu. Ja velim nije, i nakon 3 mjeseca mu opet pošaljem nalaze da su uredni, on veli - onda je bila prvi put greška u labu. Okej. Nisi doktor za mene kad ne vjeruješ u to da tijelo ima svoju prirodnu sposobnost regulirat neke stvari. Ne volim zadrte medicinare.

Je u svakom slucaju   razumijem te  ja ti kazem da nisam dala na njega  sve ovisi od zene do zene i znam da nije nijedan doktor madionicar  al sto znaci kod mladih uspjeva   da logicno  al opet nesto ne stima   kazem mu radila bi test trombofilije puno toga kazem i pitam ne netreba kaze   ako sam imala pobacaj i dosta toga onda treba i neke pretrage napraviti a ne atimulaciju za stimulacijom. .   .samo ti mogu reci da ne prica bajke  vec realnost  to ti mogu reci    ja dok ne vidim kakav ko ima pristup nikome neverujem

• ninna1804
    01. Listopad 2019. 08:41

Belaa zao mi je draga, tako sam se nadala da nastavljas niz  ako sutra vadis betu izdrzi jos danas s utricima. Mozda te sutra iznenadi, a ako ne....prestajes i brzo ces dobiti. Zaooo mi je!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.