Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yvette
    30. Rujan 2019. 16:25

Alokiti vidim dosta folikula imas, ja mislim s obzirom na amh da nebi trebala ici u hiper. Kad je punkcija?

sunshine25
    30. Rujan 2019. 16:29

Evo mene s uzv-a. Folikul 16,2, endo 8. Kaže gin sve lijepo i dobro, štoperica u srijedu 😁

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• ninna1804
    30. Rujan 2019. 16:39

MojeSve, Yvette cestitam trudnice, bete su bas mrak!!! Zelim vam uspjesnu i zdravu trudnocu 
    Snjeska sretno iscekivanje!!!!! 
    Belaa uff, cekam sutra tvoj pozitivan test....nema prekidanja ovog lijepog niza. Sretnoo!! Meni je danas 5.dnt, ne usudim se jos pomisljati na test, a betu vadim vec u petak, 9.dnt pa cu mozda izdrzati i bez njega. 
    Thinkpink1  predivno!!!! Cestitam!!!! 
    Nikitta zao mi je sto opet trpis neku bol, tebe bas nista (lose) ne moze zaobici 
    Lilypie hvala dragom Bogu sto su tvoje bebice u redu. Miruj kako su ti rekli, bit ce sve ok. Znam da ti nije neka utjeha, ali znam situaciju kad je zena u 12.tt imala takav odljev kao da je netko otvorio slavinu. Nema sanse da bi rekle da je nesto nakon toga ostalo, ali beba je odlucila drugacije. Uzv pokazao hematom, 3 tj je strogo mirovala, a mali borac je sada 8. mj i svi u njemu uzivamo!!! 

• alokiti
    30. Rujan 2019. 16:49

yvette

Alokitividim dosta folikula imas, ja mislim s obzirom na amh da nebi trebala ici u hiper. Kad je punkcija?

Da, puno ih je.. Pa ne znam, nije još spominjala punkciju, danas mi je 6.dan ciklusa. A znate li čemu služe ti drugi ljekovi (Cetrotide) koje ću sutra počet uz Bemfolu? Ne valjda za dodatnu proizvodnju folikula 🙈

sunshine25
    30. Rujan 2019. 16:49

Nikitta, da, i prošli fet išao u prirodnom. Uvijek mi je ok endo, tak da dr kaže da nema potrebe za lijekovima. A i ovuliram svaki mj. Samo spermići ne žele doplivati 😂

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• Babylove
    30. Rujan 2019. 16:52

Djevojke predivne bete ❤️❤️ zdravu i skolski trudnocu vam zelim 🙏🤞
    Nama betocekalicama sretno ❤️🤞🙏
    Beba hvala ti kako ste vi? 🥰🥰
    Lillypie miruj i nadam se da te nece vise muciti to krvarenje 🥰
    Cure u postupcima neka bude puno lijepih stanica 🤞💪

• ninna1804
    30. Rujan 2019. 16:53

Nikitta u svakom slucaju, zbog punooo toga mozemo biti sretne i zahvalne, to ponekad zaboravimo kad smo u ovim problemima  ali nismo mi jos za otpis 

• Jenn
    30. Rujan 2019. 16:59

Cure, divne su vam bete, cestitam 🎉🎉❤️🥰

skoljka
    30. Rujan 2019. 17:11

mamaNina

Cure meni tranafer ipak u srijedu. Znaci bit ce 5i dan. Dobili smo 5 oplodjenih i pitam biologicu s kojom sam na smsu i neugodno mi ispitivat kakve su, kaze mi: od osmostanicnih do kompaktacije. Kao pustit ce ih jos dva dana u kulturi s obzirom da amo prosli put transferurali treci dan do 5og dana.
    Sto sad to znaci?

Pa mozda se vidimo😃 ja imam kontrolu u srijedu u 10, u koliko si ti narucena za transfer? 

yvette
    30. Rujan 2019. 17:23

Kopirala sam: "Cetrotide sadrži lijek koji se zove „cetroreliks acetat“. Ovaj lijek sprječava oslobađanje jajašaca iz ovarijuma (ovulacija) tokom vašeg menstrualnog ciklusa. Cetrotide pripada grupi lijekova koja se zove „anti-gonadotropin oslobađajući hormoni“. 
    I ja sam ga koristila od 7 dc do stoperice uz bemfolu koja je isla od 3 dc.
    Thinkpink vidim da ti svi cestitaju, sad sam preletjela 15ak stranica i opet nisam pohvatala o cemu se radi, trudna jesi, jeste to spol doznali?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.