Alokiti vidim dosta folikula imas, ja mislim s obzirom na amh da nebi trebala ici u hiper. Kad je punkcija?
Evo mene s uzv-a. Folikul 16,2, endo 8. Kaže gin sve lijepo i dobro, štoperica u srijedu 😁
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
MojeSve, Yvette cestitam trudnice, bete su bas mrak!!! Zelim vam uspjesnu i zdravu trudnocu
Snjeska sretno iscekivanje!!!!!
Belaa uff, cekam sutra tvoj pozitivan test....nema prekidanja ovog lijepog niza. Sretnoo!! Meni je danas 5.dnt, ne usudim se jos pomisljati na test, a betu vadim vec u petak, 9.dnt pa cu mozda izdrzati i bez njega.
Thinkpink1 predivno!!!! Cestitam!!!!
Nikitta zao mi je sto opet trpis neku bol, tebe bas nista (lose) ne moze zaobici
Lilypie hvala dragom Bogu sto su tvoje bebice u redu. Miruj kako su ti rekli, bit ce sve ok. Znam da ti nije neka utjeha, ali znam situaciju kad je zena u 12.tt imala takav odljev kao da je netko otvorio slavinu. Nema sanse da bi rekle da je nesto nakon toga ostalo, ali beba je odlucila drugacije. Uzv pokazao hematom, 3 tj je strogo mirovala, a mali borac je sada 8. mj i svi u njemu uzivamo!!!
Alokitividim dosta folikula imas, ja mislim s obzirom na amh da nebi trebala ici u hiper. Kad je punkcija?
Da, puno ih je.. Pa ne znam, nije još spominjala punkciju, danas mi je 6.dan ciklusa. A znate li čemu služe ti drugi ljekovi (Cetrotide) koje ću sutra počet uz Bemfolu? Ne valjda za dodatnu proizvodnju folikula 🙈
Nikitta, da, i prošli fet išao u prirodnom. Uvijek mi je ok endo, tak da dr kaže da nema potrebe za lijekovima. A i ovuliram svaki mj. Samo spermići ne žele doplivati 😂
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Djevojke predivne bete ❤️❤️ zdravu i skolski trudnocu vam zelim 🙏🤞
Nama betocekalicama sretno ❤️🤞🙏
Beba hvala ti kako ste vi? 🥰🥰
Lillypie miruj i nadam se da te nece vise muciti to krvarenje 🥰
Cure u postupcima neka bude puno lijepih stanica 🤞💪
Nikitta u svakom slucaju, zbog punooo toga mozemo biti sretne i zahvalne, to ponekad zaboravimo kad smo u ovim problemima ali nismo mi jos za otpis
Cure meni tranafer ipak u srijedu. Znaci bit ce 5i dan. Dobili smo 5 oplodjenih i pitam biologicu s kojom sam na smsu i neugodno mi ispitivat kakve su, kaze mi: od osmostanicnih do kompaktacije. Kao pustit ce ih jos dva dana u kulturi s obzirom da amo prosli put transferurali treci dan do 5og dana.
Sto sad to znaci?
Pa mozda se vidimo😃 ja imam kontrolu u srijedu u 10, u koliko si ti narucena za transfer?
Kopirala sam: "Cetrotide sadrži lijek koji se zove „cetroreliks acetat“. Ovaj lijek sprječava oslobađanje jajašaca iz ovarijuma (ovulacija) tokom vašeg menstrualnog ciklusa. Cetrotide pripada grupi lijekova koja se zove „anti-gonadotropin oslobađajući hormoni“.
I ja sam ga koristila od 7 dc do stoperice uz bemfolu koja je isla od 3 dc.
Thinkpink vidim da ti svi cestitaju, sad sam preletjela 15ak stranica i opet nisam pohvatala o cemu se radi, trudna jesi, jeste to spol doznali?
Sortiraj odgovore
Najstariji