Cure, ja super odreagirala na gonale, na desnoj strani 5 i na lijevoj 4 folikula 👍👍 mozda jos ima nesto sitno, ove je prebrojala onako u tri sekunde 😂 bas sam zadovoljna. Za endo koji mi je inace bio tanak je samo komentirala da se poceo zadebljavati. U cetvrtak sam ponovo dolje pa cemo znati vise.
Super brojka!! Sretno👍👍
Bela 🙁žao mi je, znam kako je to… Ali glavu gore, i u nove pobjede :)
Hvaala gelica nastojat cemo u nove pobijede i skupit snageee
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hej cure ja sam sada bila u Vinogradskoj i punkcija mi je u četvrtak znate li možda nakon koliko dana se ide na transfer ako bude sve ok?
Mathaja na transfer se ide 3 ili 5 dana od punkcije, zavisi koliko js se dobije/oplodi i kako se razvijaju. Sretno!
Bela draga jako mi je zao. Nemoj molim te jos prestajati s utrogestanima dok ne izvadis betu. Male su sanse, ali dogadalo se i to da beta kasnije krene. Ne bih da ti dajem laznu nadu, ali za svaki slucaj jos danas utrici. Saljem ti jedan veliki zagrljaj.
Jutrroo cure evo da javim test je negativan ☹ zao mi je vise srece drugi put!
14 dt tako da je trebalo bi pokazat mislim da cu svejedno betu uradit jer posto sam sad odmah u stmuliranom da cisto smo sigurni i da znamo!
Sad samo kad ce doci glupa vijestica necu vise stavljat utrogestan sta vi mislite? A ujutro cu ic betu vadit
Belaaa draga žao mi je od srca, samo pokušaj pozitivno, drži se...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Curke jedno pitanje? Je li vas poslije stimulacije i aspiracije bolilo i koliko dugo u abdomenalnom i zdjelicnom dijelu? Nije neizdrzivo, nije strasno no boli bez prestanka kao mix menstriacije, crijevnih tegoba, zelucane tegobe… Zapravo sve po malo? Ne znam zapravo ni reci sto me muci.. Cijeli trbuh i zdjelica…
Mene boli isto od aspiracije pa evo do 6dt 🤔
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Curke sto ste pile uz Utrogestan? Kefir? Probiotik? Kako bi se sprijecile infekcije? Tek sam pocela sa njima vaginalno (drugi dan) i za sada sve ok…. Kod vas?
Ja vec mjesec dana pijem probiotike jer sam u prvom postupku nakon 6 dana utrica dobila gljivice. Neuspjesan postupak, rekli su da nema veze s gljivicama…ali.
Sad sam trazila nes drugo, dali mi Crinone gel samo 1x dnevno i za sad je sve ok🙏🙏
Hvala na savjetu 😊 Vidjet cu kako će ovo ići ... Sretno u ovom postupku od srca!!
Vadila sam betu danas (8. od transfera 2 blastice), 5,47 je 😬😁 u cetvrtak idem opet.
U totalnom sam soku, bila sam sigurna da nista od toga ovaj put 🥰😊🤭😁
I trnuh mi je napuhan dosta…
Mene nije ništa boljelo ( imala sam 19 j.s.) nakon aspiracije, stalno sam čekala da počne ali ništa. Ali ja sam u anesteziji dobila i nešto protiv bolova, ali rekao je da ce me popodne popustiti pa ako boli neka si uzmem nešto za bolove. Blaga bol je ok ali mislim da ne bi trebalo jako boljeti nakon.. Neka me cure isprave ako nije tako.
Lala1982 hvala na odgovoru, kao sa malo slabi bol, budem dr.sve rekla.... Sretno sa svim 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji