Mojesve I yvettečestitam na prekrasnim betama 🎉🍀🤗
Svima ostalima želim istu sudbinu 💓
Ruška ja cu poceti s DHEAom. Narucila sam ju s iherba.
https://hr.iherb.com/pr/Natrol-DHEA-50-mg-60-Tablets/16777
Ok hvala ti.molim te reci mi da li ti je dr.sa mpo preporučio i s kojim razlogom
Preporučio mi je MPO zbog nekvalitetnih jajnih stanica. Svakako prije uzimanja izvadi vrijednost DHEA u krvi kako bi znala da li ti i kolika terapija treba. Meni je rekao da čak i ne trebam vaditi s obzirom sa sam u hipo sa svim spolnim hormonima, ali nije na odmet provjeriti.
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Drage nove trudnice, čestitam od srca i želim vam mirnu i urednu trudnoću 🥰
Uvijek sam mislila kad jednom dočekam taj plus da je to to i da ću sva blistati! Aha… mos mislit 😏
Bila ja danas kod svog ginica. Bebe super napreduju i sve je kako treba ali naravno krvarenje je opasno. Do ponedjeljka ležim samo na lijevom ili desnom boku sa ustajanjem samo na wc. U ponedjeljak kontrola.
Lilypie sve ce biti dobro samo smireno i svi smo uz tebee❤🙏🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure meni tranafer ipak u srijedu. Znaci bit ce 5i dan. Dobili smo 5 oplodjenih i pitam biologicu s kojom sam na smsu i neugodno mi ispitivat kakve su, kaze mi: od osmostanicnih do kompaktacije. Kao pustit ce ih jos dva dana u kulturi s obzirom da amo prosli put transferurali treci dan do 5og dana.
Sto sad to znaci?
Pa mozda se vidimo😃 ja imam kontrolu u srijedu u 10, u koliko si ti narucena za transfer?
Ja sam narucena u 8:30 😞 mislim da se neceno vidjeti. Inace sam kod Tur ali jednom mi je bila i Lue tak da ne znam tko ce biti na transferu.
Kak se ti osjecas? Ja sam ovaj put full optimisticna👍😍😍 bas sam happy kad vidim sve ove pozitivne price, vjerujem da cemo i mi uskoro tako😂😍😘
Thinkipinki cestitke velikee ❤❤🎉koliko nas ima pola nemogu poratit sta ko kako ali neka neka nas ima i samo pozitivaa i sreca svima 🙏🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Snjeska 🍀🍀🍀
Kad vadis betu? Ili ćeš pišnut test ranije?
13.10...necu ovoga puta ni test raditi ni citati ni osluskivati kako bog da
Yvette cestitke od srca 🥰❤
Evo ja se vratila sa transfera od 6 5 njih se prestalo razvijati 3 dan al jedna je savrsena kaze Davor i vratili mi je endometrij je superkad je rekao Alebic na slicici vidi je kako svijetli ko betlehem spustila sam suzu…joj samo da izdrzi
Draga Snješka,
Sretno nek bude 👏👏👏😊 i ti si kod dr Alebića.
Da mislim da je do sad najbolji pristup i sve imam puno povjerenje kod lucingera to nisam imala njemu sve super al nije samo mlati lovu 3 puta sam bila ni nalaz da pogleda....
Vrapcic kod prof. Pavičić Baldani, ali svi su prilično dobri. Samo - puno nas je i nema baš ekstremne posvete pacijentu, a i čujem da im lab oscilira s rezultatima - to me počelo mučiti. Svakako su mi ostala još 2 stimulirana i 1 prirodnjak - ako ću ih igdje trošiti, to je Petrova. No, ako uspijem, ići ću sad idući postupak kod Alebića.
Gelice kod lošijih embrija nema šanse da će mi vratiti samo jedan. Ne vjerujem da ima tako isključivu politiku baš za svaku pacijenticu. Vjerojatno za mlađe, koje imaju problem s muškim nalazima, ali za recimo moju dijagnozu, ne vjerujem. Svakako ću doznati iz prve ruke i javit ovdje 😅
To je i meni malo čudno bilo, i to niti meni ne dolazi u obzir. Ne sjećam se više je tko je pričao o tome tu na forumu, ali ja ću pitat preko telefona prije nego idem na konzultacije.
Vrapcic kod prof. Pavičić Baldani, ali svi su prilično dobri. Samo - puno nas je i nema baš ekstremne posvete pacijentu, a i čujem da im lab oscilira s rezultatima - to me počelo mučiti. Svakako su mi ostala još 2 stimulirana i 1 prirodnjak - ako ću ih igdje trošiti, to je Petrova. No, ako uspijem, ići ću sad idući postupak kod Alebića.
Gelice kod lošijih embrija nema šanse da će mi vratiti samo jedan. Ne vjerujem da ima tako isključivu politiku baš za svaku pacijenticu. Vjerojatno za mlađe, koje imaju problem s muškim nalazima, ali za recimo moju dijagnozu, ne vjerujem. Svakako ću doznati iz prve ruke i javit ovdje 😅
Sretno Nikitta, svakako iskoristi sve sto ti je preostalo. Sretno ti bilo od srca 😊 Ja sam za sada zadovoljna u Petrovoj, nadam se da ce tako i ostati...
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Pozz curke.
Redovno vas čitam i pratim, ali kako sam u skupljanju informacija, nemam ništa pametno da vam napišem osim da vam svima držim fige i iskrene čestitke novim trudilicama💛💜💛
S obzirom na loš spermiogram i upalu prostate koju je hubby prebolio prije par mjeseci, njega sam nafilala preparatima s iHerba prije tjedan dana i to sada roka 3 puta dnevno. Sebi ću uzeti sve ovo što ste pisale za dizanje kvalitete jajnih stanica i polako početi skupljati nalaze kako bi do 12og mjeseca bila spremna za daljni korak.
Imam jedno veliko pitanje? Moja ginekologica mi je preporučila IVF centar, doktora Luč ….. Molim vas za vaše mišljenje o tome.
Kamo bi bilo najbolje privatno? Koga mi preporučujete preko HZZO-a?
Htjela bi vidjeti jednu i drugu stranu.
Nekako se oslanjam na brojke o postotku uspješnosti i nakon CITO , Luči je drugi po redu ili sam ja to krivo vidjela.
Hvala vam svima :)
Evo pozdrav ja ti mogu dosta reci o lucingeru prvo imala sam najvise povjerenja u njega drugi su mi govorili da je ovako onako nisam dala po njemu jos sto vise jer je radio na vv bio medunajboljima sada mogu reci preleti po nalazima nije mu sve vazno gleda samo jajnike i tako malo cudno mislim nije prema svima al vecinom ...stimulacije su mi bile podosta dodem do transfera al on za sve super super al nije super neke stvari se moraju gledati u cekaonu kad udes udes kao u tramvaj to stoji puno je ljudi sve to stima al nesto ne pije vodu malo bolje se treba posvetiti. Spiskala sam na dva ivf i jedan fet oko 50 tis kn i nevidim napredak ne mjenja stvat ni protokol ..ja sam puno istrazila i gledala di da odem a da znam da ce ipak reci kako jesu stvari a ne bajke pricati kao on ipak one zene koje su mi ukazale na to bile su upravu moj savjet ti je dr Alebic na sv duhu kod podobnika pristup razgovor kod njega se nejde na hrpu stanica pa sta bude kako on kaze jedna ali kako treba nisu sve stanice zreele i sposobne se dobro oploditi gleda nalaze detaljno i ono sto treba da bi se bolje odradilo sve pohvale cijelom timu kao da ste dio jedne obitelji svaka cast podosta sam prosla klinika al ova je najbolja za mene nekazem za druge ..
Sortiraj odgovore
Najstariji