Cureee evo me cekam transfer.. 2 su dosle do blastice.. Vracamo obje jedna je odlicna druga vrlo dobra... 🙏🙏🙏 Znala sam da nece biti smrzli ali nema veze... Neka jedna ostane sa nama i ja presretna.... ❤️❤️Ali ne bunimo se ni ako ce dvojceki biti 🙏🤞
Nikitta 🤞🤞
Babylove super, 2 vrijedne blastice! 😍🙏🏼❤️ Niste razmišljali da vraćate ovaj put po jednu, a drugu zamrznete? Čisto da pokušate i tu nešto promjeniti? Ma neka budu blizići 😍🥰 SRETNO!
Snjeska wow super rezultat, svih 6 se oplodilo! Sad treba nadati se da će njih dosta doći do blastice. Transfer bi ti bio onda peti dan (u ponedjeljak), jer se aspiracija broji kao nulti, zar ne?
Vrapcic123 pisala sam baš nedavno da mi se stanje s endo jako pogoršalo, i meni je ranije pomogla prehrana i suplementi i abdominalna masaža, ali otkako sam bila u 2 full stim. postupka, stanje je gore. Svaka stim. pogoršava stanje endometrioze - to je jednostavno neizbježno… Zato sam sad bila u prirodnjaku bez lijekova, moram zvat u 10.00 da vidim je li se stanica sazrila do kraja i oplodila.. a u studenom sam naručena u Villach kod Kecksteina koji je stručnjak za endo III stupnja - pa ću razmislit i operaciji ipak…
Kengu ja sam upamtila da si kod Š. ostvarila bebu pa rekla Gelici☺️ da, prirodnjak, bila jučer na aspiraciji, dobili stanicu, nije bila do kraja zrela, pa čekamo vijesti danas… 💪🏻😊
Da u ponedeljak ja stvarno neznam kako se racuna kad sam bila kod lucingera bio je 4 dan jednom i 3 dan transfer al od punkcije tako su mi rekli..i ja se nadam da prezive ovaj vikend bude neizdrziv treba docekati samo da sutra ne zovu i kazu nista ...
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Ponudila mi dr.anesteziju ili voltaren ali nisam htjela.mogu izdrzati,a i nikad nemam puno folikula.razlog niski amh.
Bilo nas je 5 na punkciji,brzo je sve danas išlo.
Kada je tebi punkcija?
Punkcija mi je u petak, sad sam bila po štopericu.
Ja isto nemam puno radi niskog amh. Samo su 2 danas na zadnjoj folikulometriji. Samo se nadam da neće puknut prije punkcije, valjda se to u stimuliranom ne događa toliko često kao u prirodnima (bar se nadam jer sam u prirodnima 2 mjeseca zaredom tako prošla).
I ja se tome nadam. Isto mi punkcija u petak, ja sam u 19 trebala uzeti stopericu. Sretno s punkcijom🙏🙏
Babylove super, 2 vrijedne blastice! 😍🙏🏼❤️ Niste razmišljali da vraćate ovaj put po jednu, a drugu zamrznete? Čisto da pokušate i tu nešto promjeniti? Ma neka budu blizići 😍🥰 SRETNO!
Snjeska wow super rezultat, svih 6 se oplodilo! Sad treba nadati se da će njih dosta doći do blastice. Transfer bi ti bio onda peti dan (u ponedjeljak), jer se aspiracija broji kao nulti, zar ne?
Vrapcic123 pisala sam baš nedavno da mi se stanje s endo jako pogoršalo, i meni je ranije pomogla prehrana i suplementi i abdominalna masaža, ali otkako sam bila u 2 full stim. postupka, stanje je gore. Svaka stim. pogoršava stanje endometrioze - to je jednostavno neizbježno… Zato sam sad bila u prirodnjaku bez lijekova, moram zvat u 10.00 da vidim je li se stanica sazrila do kraja i oplodila.. a u studenom sam naručena u Villach kod Kecksteina koji je stručnjak za endo III stupnja - pa ću razmislit i operaciji ipak…
Kengu ja sam upamtila da si kod Š. ostvarila bebu pa rekla Gelici☺️ da, prirodnjak, bila jučer na aspiraciji, dobili stanicu, nije bila do kraja zrela, pa čekamo vijesti danas… 💪🏻😊
Rekla je embriologica da bolje da vratimo obje... Pa ja nisam ni pitala.. Iako jesam razmisljala o tome.. A kako dragi Bog da... Neka nam je sa srecom... I tebi drzim 🤞🤞da za 10 min bude lijepih vijesti
Cureee evo me cekam transfer.. 2 su dosle do blastice.. Vracamo obje jedna je odlicna druga vrlo dobra… 🙏🙏🙏 Znala sam da nece biti smrzli ali nema veze… Neka jedna ostane sa nama i ja presretna…. ❤️❤️Ali ne bunimo se ni ako ce dvojceki biti 🙏🤞
Nikitta 🤞🤞
Sretno!! Ma nek se jedna primi odlicno🙏🙏
Cure moje..❤️ Vec sam prije pisala ovdje, pratim vas ama bas svaki dan, samo rijetko kada pišem.
Odradili smo i 3.stimulirani, bila u dugom protokolu i rezultat opet nije bio obecavajuci. Izgleda da sam low responder😑 Dobila sam 6js,od kojih su se 4 oplodile. 5 dan vracene 2 super blastice, a 2 dosta lose zamrznuli.. Nisam mogla dočekati betu ovaj ponedjeljak (30.09.) pa sam 9dnt radila test i prvi put u zivotu vidjela 2 crtice 😭 Vi ste jedine i prve kojima ovo govorim, cak ni muzu jer se toliko veseli da je ovaj put to to. U slučaju ne daj boze biokemijske da mu ne dajem laznu nadu. Test sam radila i danas(11dnt) i druga crtica je i dalje tu. Muci me samo sto se ne podebljava😔 u svakom slucaju javim u ponedjeljak rezultat 🤞🏼
Drzim fige svima 😘🤰
U Samoboru je bilo to sa j.s. U Maribor smo išli tek na konzultacije nakon neuspjeha u Samoboru. Pa od nalaza sam radila šta su mi rekli doktori.. za trombofiliju plus onaj dodatak za lupus i i prošireni koagulogram. Stitnjaca, antitijela na autoimune za stitnjaca, hormoni spolni, zaliha j.s. , briseve i papa, urinokultura, zeljezo…Nisu me više nista slali, sve je bilo u redu.
Mozda grijesim, ali mi se cini kao da su sprckali u labosu. Vec sam cula da se tako slicno desilo kod škvorca i da nisu imali nikakav odgovor na neuspjesne oplodnje js.
Ne znam kaj da ti velim…ako su ti svi nalazi ok i muzu sg, do konzultacija pij suplemente za kvalitetu js, a kome…to moras odluciti ti s muzem. Mi ti mozemo sugerirati, al ste vi ti koji stavljajte tocku na i.
Da, i ja to mislim da su nešto zeznuli i doktor je tada govorio jedno a biologica drugo..razocarala sam se tamo ful.
A najrađe bi u Zg jer nam je bliže..Da li tu kod nas daju kontracepcijske pilule mjesec prije postupka? Jer u MB daju svima.Da li netko zna zašto?
Kontracepcija ide kao priprema za dugi protokol. Daje se kako bi se tocno mogla planirati menstruacija i sve vezano, kod pojava cisti ili policisticnih jajnika jer ako postoji cista ona "pojede" stimulaciju pa folikuli ne rastu kako bi trebali, stoga se ceka da ode cista s menstruacijom. Mislim da se kod nas uglavnom i vise prilagođavaju trenutnoj situaciji žene, ne ide se po špranci (iako ima i takvih, 3dc, stimulacija, stoperica, punkcija i transfer bez obzira na okolnosti) ko u MB.
Da, to me malo brine...imam osjećaj tako da svima rade isto...Ja nemam problema sa cistama niti sa hormonima i ne uzima mi se baš (uz sve hormone koje ionako uzimamo u postupku) još i antibebi pogotovo ako mi ne treba.
Gelice svaka cast kako si zapamtila. Jesam tamo sam ostvarila trudnocu i mi smo zbilja zadovoljni jer nam se pristupilo drugacije. Doduse nije odmah na prvu djelovalo tako, al kasnije se ispostavilo da je ipak doktor koordinirao i ono sto sam se ja bojala da nece.
Slabo se javljam jer sam u zadnje vrijeme toliki u pogonu nekom da ne stignem citati, kad krenem citati zaspem ko top.
Sad nesto uhvatih da Nikitta prati ovulacije, al opet mi se oci sklapaju da odem u rikverv i nadjem jel to sad prirodnjak?
Sretno drage moje svima!
Heeej pa naravno da se sjećam. :) Mene sad najviše vuče kod Šimunića iako nema puno cura koje su tamo pa baš i nemam nekih info kakav je.. Ma ništa ti ne brini, samo odmaraj i uživaj u svojem malom čudu! Jako sam sretna zbog tebe :)
Nikitta 🥰🙏🏼
od 21.dc u 8.mj sam krenula sa Decapeptylom te onda od 2.dc (9.mj) Gonal 300 i.j. + Decapeptyl.
14 dc sto petica Ovitrelle
Sortiraj odgovore
Najstariji