Nikitta 🥰🙏🏼
od 21.dc u 8.mj sam krenula sa Decapeptylom te onda od 2.dc (9.mj) Gonal 300 i.j. + Decapeptyl.
14 dc sto petica Ovitrelle
*štoperica
Gelicemislim da smo bile zajedno na punkciji kod Skvorca 😁Meni ni tad nije uspjelo i mi smo otišli u Betu kod dr. Dmitrovic. Iz potpisa vidiš da je uspjelo iz prvi put. Stvarno ti je mogu preporučiti a i embriologinja je odlična! Pročitaj malo na njihovim stranicama. Meni je kao i tebi kod Skvorca bilo uvijek puno stanica a većina nezrelih. Ona je skroz promijenila terapiju i na kraju je samo jedna bila nezrela. Bez obzira na to sto je meni kod njih uspjelo, preporučila bi je i bez toga jer sam kod Skvorca već bila pomislila da s mojim stanicama nešto ne valja a i stvari je očigledno terapija bila promašena.
Hej da, bile smo zajedno, sjećam te se! :) Čestitam, ajme Super!!! Da, i ja tako u komi bila jer sam mislila da su mi stanice koma.. a razmišljam ili Šimunić IVF ILI Betaplus. Išla bi Lučingeru ali on nerma anestezije tako da nema šanse. Hvala na preporuci, i sretno do kraja draga, uživaj u trudnoći. :)
Babylove sretnoooo neka se cvrsto prime 🤞❤️
Mojesve nadam se da ce se crtica lijepo podebljati i da je to to 👍👍
Luda83 radila sam test da otklonim sumnju da se nesto mozda prirodno uhvatilo i da radi toga kasni.
Nikitta ponovila sam test sinoc i neg naravno opet a smeđarenje prestalo skroz. Evo sad odem u wc i krenulo napokon! Mozebit od stresa i uzbuđenja kasnjenje pa da mi malo zakomplicira 😆 🤷♀️
Ifka24 ako nisi primala boosterema slobodno piški, moglo bi nešto pokazati, jedna žena je piškila 4dnt i imala blagu crticu. Rano piškenje doduše jest igra živaca.
Gelica ja sam prije zadnjeg stim. bila 2 ciklusa na pilulama, to je stvar tvog dogovora s liječnicima, i to je prilično dobar potez.
Aha, ali tamo nema dogovora, samo ti jave mailom da prije prvog uzv-a mjesec dana piješ tablete. Mene uopće nitko nijed pregledao.
Cure moje..❤️ Vec sam prije pisala ovdje, pratim vas ama bas svaki dan, samo rijetko kada pišem.
Odradili smo i 3.stimulirani, bila u dugom protokolu i rezultat opet nije bio obecavajuci. Izgleda da sam low responder😑 Dobila sam 6js,od kojih su se 4 oplodile. 5 dan vracene 2 super blastice, a 2 dosta lose zamrznuli.. Nisam mogla dočekati betu ovaj ponedjeljak (30.09.) pa sam 9dnt radila test i prvi put u zivotu vidjela 2 crtice 😭 Vi ste jedine i prve kojima ovo govorim, cak ni muzu jer se toliko veseli da je ovaj put to to. U slučaju ne daj boze biokemijske da mu ne dajem laznu nadu. Test sam radila i danas(11dnt) i druga crtica je i dalje tu. Muci me samo sto se ne podebljava😔 u svakom slucaju javim u ponedjeljak rezultat 🤞🏼
Drzim fige svima 😘🤰
Bravooooo!! Cestitam ti od 💖
Odlicno, samo pozitivno razmisljaj i bit ce sve u redu, vidjet ces. Divnoooo 💖😍😍
Curke imam temp.37° može li to biti od transfera,(bio jučer) ili me vata prehlada( virus)???
To ti je normalno, pogotovo u drugom djelu ciklusa, a i utrogestani ako ih uzimaš si tu temperaturu. Ja sam imala svaki dan od transfera do bete ( negativne) 37,4 - 37,5
Nikitta ja sam nestrpljiva, a mogu mislit kako je tek tebi 🙈
MojeSve ❤️❤️ Cekamo veeeeliku betu, čestitam draga 👏🏼
Iskra temp je povišena od progesterona, e sad jedino ako ti bas osjecas da je neka virozica to je drugo.
Ja se nadam da ce mi malo past imunitet prije transfera 😂
Nikitta taman smo poslale u isto vrijeme 😞, o jesam ti misa, a mozda ipak nesto bude 🙏
Ifka ako se odlucis piskiti na test sretno, to je bas igra zivaca, nadam se da ce ti pokazati nesto!
Luda83 sretno! Ako ne moras na posao bilo bi dobro da ostanes doma, nakon punkcije ipak preporucuju mirovanje.
MamaNina sretno, neka prođe sto bezbolnije 👍
Iskra kazu kad imunitet oslabi da je izglednije da se primi pa mozda prehlada/virus pomogne u tome 😉
Babylove super, 2 vrijedne blastice! 😍🙏🏼❤️ Niste razmišljali da vraćate ovaj put po jednu, a drugu zamrznete? Čisto da pokušate i tu nešto promjeniti? Ma neka budu blizići 😍🥰 SRETNO!
Snjeska wow super rezultat, svih 6 se oplodilo! Sad treba nadati se da će njih dosta doći do blastice. Transfer bi ti bio onda peti dan (u ponedjeljak), jer se aspiracija broji kao nulti, zar ne?
Vrapcic123 pisala sam baš nedavno da mi se stanje s endo jako pogoršalo, i meni je ranije pomogla prehrana i suplementi i abdominalna masaža, ali otkako sam bila u 2 full stim. postupka, stanje je gore. Svaka stim. pogoršava stanje endometrioze - to je jednostavno neizbježno… Zato sam sad bila u prirodnjaku bez lijekova, moram zvat u 10.00 da vidim je li se stanica sazrila do kraja i oplodila.. a u studenom sam naručena u Villach kod Kecksteina koji je stručnjak za endo III stupnja - pa ću razmislit i operaciji ipak…
Kengu ja sam upamtila da si kod Š. ostvarila bebu pa rekla Gelici☺️ da, prirodnjak, bila jučer na aspiraciji, dobili stanicu, nije bila do kraja zrela, pa čekamo vijesti danas… 💪🏻😊
Zao mi je da ti se pogorsala situacija sa endo, no mozda bude uspjeh ovaj put sa postupkom, tako da samo pokusati pozitivno, nema druge 😊 A drzim fige za operaciju ukoliko odes da sve prode glatko ☺ Sretno sa pozivom u 10 sati 😍 Jednom ce biti dobro,mora zar ne? 😍😍😍
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji