Marta - Bitno je da ti doktor "sjedne" i da dobiješ povjerenje u njega. Ja sam tamo išla zbog imunologije, a na kraju mi se dopao čitav tim pa sam tamo i ostala u postupku. Embriolog je super i sve ti objašnjava, pokazuje..., a meni je to bilo bitno zbog suprugove dijagnoze. Kako god odlučila, sretno!
Nikitta - nisam skužila hoće li ovaj mjesec onda biti prirodnjak ili još nisi bila na drugom pregledu pa da vidite ima li vodećeg folikula?
Babylove - skidam kapu...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, ja se baš mislila naručiti kod Radončića zbog embriologa pa sad je znam više, ima netko da je zadovoljan s njim.
Ja sam zadovoljna. Tamo sam ostvarila trudnoću i tamo sad hodam na preglede. 😁
Draga Vaki, kako si mi ti baš sam se mislila kako te dugo nema forumu 😀, da sjećam se da si ti zadovoljna s njim. Dogovorit ću razgovor pa ćemo vidjeti, jesi bila u punoj stimulaciji koju si imala terapiju i koliko js si dobila. Puse😚i čivaj se draga 😘
Bila sam na Puregonu od 200 pa 150. Od 5. dana sam primala i Orgalutran. Mislim da je tako bilo. Dobila sam 9 stanica, s tim da nismo s desnog jajnika sve aspirirali jer su folikuli bili manji.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure, ja se baš mislila naručiti kod Radončića zbog embriologa pa sad je znam više, ima netko da je zadovoljan s njim.
Ja sam zadovoljna. Tamo sam ostvarila trudnoću i tamo sad hodam na preglede. 😁
Draga Vaki, kako si mi ti baš sam se mislila kako te dugo nema forumu 😀, da sjećam se da si ti zadovoljna s njim. Dogovorit ću razgovor pa ćemo vidjeti, jesi bila u punoj stimulaciji koju si imala terapiju i koliko js si dobila. Puse😚i čivaj se draga 😘
Bila sam na Puregonu od 200 pa 150. Od 5. dana sam primala i Orgalutran. Mislim da je tako bilo. Dobila sam 9 stanica, s tim da nismo s desnog jajnika sve aspirirali jer su folikuli bili manji.
Hvala ti draga 😊
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Pozdrav zene,oprostite sto ovako uskacem... citam na netu kako neki doktor mijo katurić pravi cajeve da muskima poboljsa spermigoram.. zna li netko za njega? Radi li jos to? Neki kontakt?
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda... ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj
💞girl💞
Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj
Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏
Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj
Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏
Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
Kad ti startas?
💞girl💞
Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
Kad ti startas?
Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?
Kad ti startas?
Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?
Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom... di si na postupku, koji grad?
💞girl💞
Kad ti startas?
Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?
Vinogradska Zg ti?
Sortiraj odgovore
Najstariji