Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zaraa
    21. Rujan 2019. 17:38

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj

Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏

Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
    Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
    Kad ti startas?

Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?

Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?

Vinogradska Zg ti?

Split.
    Meni se uzasno, uzasno spava otkad sam dala injekciju, nemogu na oci,  neznan jel to kakva nuspojava, nigdi nista nemogu nac

💞girl💞

• Babylove
    21. Rujan 2019. 17:50

Hvala cure...sa nestrpljenjem cekam sutra... 
    Cure koje su imale transfer drzim 🤞i na rukama i nogama.. 
    Cure u postupcima samo hrabro naprijed ❤️❤️

• Babylove
    21. Rujan 2019. 18:01

Joj cure moram podijeliti sa vama... Bili kratko kod mojih i pricaju jutros piju kavu i kaze mama vidi tatu  da gleda u salicu pa ju okreće zbunjen 😂😂 pita ona pa sta je.. I kaze on pa gledam da nisam lud al imam bebu u salici (ono kad se od pjene oplik napravi) i sad ja javim rezultat i kaze tata evo jesam rekao da vidim bebu 😂😂 mislim ne vjerujem u babske price. Nego koja 😂slucajnost

Lemon
    21. Rujan 2019. 18:11

mamaNina

Lemon

mamaNina

Lemon

mamaNina

Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳

Meni je tako bilo, sto sam se vise s njima pikala to su mi vise smrdili, ali ja sam imala jedan dan osjećaj da mi je smrad dosao iz nosa pa u usta i zavrtilo mi se. Inače nisam nikakve nuspojave imala

Hvala ti na odgovoru. I meni je u usima taj neki odvratan okus, i mucnina mi je nakon njih…inace me jajnici jos bole. I ciklus mi je stao 4 dan😳 a traje mi do 7 dana…u pon idem na folikulometriju pa cu pitati.
    U kojoj si ti fazi?

Ja cijelo vrijeme pikanja nisam uopće osjetila jajnike, samo sam bila sve veca od hormona. Ja sam trudna 😊

Super!! Cestitam!! Meni je 2 put, nadam se da ce biti vise srece ovaj put😊😊🙏🙏

Sretno onda, samo pozitivno 🤞

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Snjeska
    21. Rujan 2019. 18:21

thinkpink1

Snjeskabravooo! Vidis da si se bespotrebno stresirala, sto ti sada u ovoj fazi nije poželjno. Nista nije gotovo dok nije gotovo. Znam da sve to kosta, ali ne treba dizati paniku, treba malo pozitive u sve ovo unesti, jer i to je put do uspjeha. Iako ne osjecas pikanja u jajnicima, folikuli rastu, nadam se da ce biti kvalitetniji i dobitni za razliku od dosadanjih gonala. Javljaj daljnji tijek🍀🥰

Joj hvala ti   na podrsci   i ja se nadam neznam neko mi je od dokt  rekao da se na gonalima dobiva vise stanica al slabije kvalitete  a manopaurima  manje ali kvalitetnije  pa cu se nadati da stvarno tako jer opet svaka zena je drugacija i svaka stimulacija i lijekovi su posebno reakcija za nas  necu vise razmisljati sve je u bozjim rukama    svima zelim srecu i uspjeh   u poned uzv  pa cemo videjti dalje puse svima...☺

• Mathaja23
    21. Rujan 2019. 19:03

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj

Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏

Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
    Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
    Kad ti startas?

Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?

Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?

Vinogradska Zg ti?

Split.
    Meni se uzasno, uzasno spava otkad sam dala injekciju, nemogu na oci, neznan jel to kakva nuspojava, nigdi nista nemogu nac

Onda samo odmaraj i spavaj nisam tu nuspojavu našla nigdje ali bolje to nego bilo što drugo 😁

ifka24
    21. Rujan 2019. 19:03

hejbaburibu

Babylove ma savršen rezultat!!! 🥳🥳🥳🥳 nek tulumare danas i nek ih se sto vise oplodi. 💓💓💓💓
    Ifka sretno!!! nek bude debeli ➕

Hvala ti puno, puno, punooo 😘😘

• Mathaja23
    21. Rujan 2019. 19:04

Babylove

Joj cure moram podijeliti sa vama… Bili kratko kod mojih i pricaju jutros piju kavu i kaze mama vidi tatu da gleda u salicu pa ju okreće zbunjen 😂😂 pita ona pa sta je.. I kaze on pa gledam da nisam lud al imam bebu u salici (ono kad se od pjene oplik napravi) i sad ja javim rezultat i kaze tata evo jesam rekao da vidim bebu 😂😂 mislim ne vjerujem u babske price. Nego koja 😂slucajnost

Ništa nije slučajno 🙏👼🏼puno sreće 🍀

ifka24
    21. Rujan 2019. 19:08

Thinkpink1 12.dnt, to mi pada na 10.03, bas na rođendan moje mame 😊, pokusat cu sa sto manje stresa, i necu puno googlati jer me do sad to izluđivalo 😐.. danas mi se racuma kao 0-ti dan?

ifka24
    21. Rujan 2019. 19:11

skoljka

ifka24

Nina1804 Evo meni je danas odrađen transfer, vratili smo jednu lijepu blasticu.. Rekao je doktor da se hiper smirio i da mozemo 😊

Cestitam i da bude uspjesan 🥰

Hvala ti puno Skoljka 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.