Babylove ja sam pila Solgarov od 1000mcg jer je preporuka kod planiranja trudnoce i u trudnoci min.800mcg. Tako da možeš piti slobodno 2 od 400.

Punkcija gotova,imam 3 jajne stanice,sta Ce biti dalje ,vidjeti cemo.
Bravo i ja sam imala 3 ali samo dvije su se oplodile pa su te dvije i vratili zelim ti srecu🥰
Hvala draga...i tebi sretno
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Babylove onda ti je svakako dosta jedna dnevno uz Novalac.
Iskra kako su tako šturi? Ma ja ih satarem sa sto pitanja, sve su mi rekli. Ali. Ne brigaj - to znači da imate više od 4-5 oplođenih js koje se lijepo razvijaju, pa idu na peti dan. 😅
Da baš su šturi,ali u sridu ću ih baš ispitat detaljnije jer ova na tel.mi je sve to izbiflala nabrzinu,nisam uspila nit zraka uzet za postavit pitanje😂,al'dobro što je tu je.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Betty bravo super! Nek se sve fino oplodne i razviju pa da bude i za braca/seku! ☺️
Iskra ako je et za srijedu ond aznaci da je stanje super ima vise embrija i puno ih se pravilno razvija. Inace ne bi riskirali celat do 5.dana! 🤞
Mirjana to je normalno osjecat se svakako nakrcana si hormonima. Samo polako, nazalost mjenjat ne mozes stanje vise od onoga sto je u tvojoj moci. Pokusaj se opustiti, radi danas nesto sto te veseli. Sretno sutra.
Ninna hehehe trbuscic je maleni. Kad se usporedim s drugim curama u mojom tjednima bas i nemam netso trbuha. Al beba raste i zivahna je uzasno pa se me opterećujem. Jos uvijek nosim svoje stare hlace i otprilike tako sam znala biti napuhana oko aspiracija, tako da vecina ni ne skuzi odmah da sam trudna a kad kazem misle eto najvise 3-4 mj. Hehe. Vi samo hrabro i svim zelim trudnoce kakve god samo da na kraju dobite svoja mala cuda. Lijepo je imati uredne trudnoce, al pristala bi na bilo kakvu samo da se rodi zivo i zdravo. Tako da 🤞🤞🤞 svima

Mirjana, je li to inseminacija ili tempirani odnosi? Pijes li klomifen ili nesto drugo?
Amber, ne mogu te pratit😁 daj kazi malo vise, kad je bio transfer, koliko je proslo? Sretno!
Ostale čekalice, yvette, belaaaa, mimilica, ifka24, sretno svima! Čuvajte živce😁😘
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Betty bravo super! Nek se sve fino oplodne i razviju pa da bude i za braca/seku! ☺️
Iskra ako je et za srijedu ond aznaci da je stanje super ima vise embrija i puno ih se pravilno razvija. Inace ne bi riskirali celat do 5.dana! 🤞
Mirjana to je normalno osjecat se svakako nakrcana si hormonima. Samo polako, nazalost mjenjat ne mozes stanje vise od onoga sto je u tvojoj moci. Pokusaj se opustiti, radi danas nesto sto te veseli. Sretno sutra.
Ninna hehehe trbuscic je maleni. Kad se usporedim s drugim curama u mojom tjednima bas i nemam netso trbuha. Al beba raste i zivahna je uzasno pa se me opterećujem. Jos uvijek nosim svoje stare hlace i otprilike tako sam znala biti napuhana oko aspiracija, tako da vecina ni ne skuzi odmah da sam trudna a kad kazem misle eto najvise 3-4 mj. Hehe. Vi samo hrabro i svim zelim trudnoce kakve god samo da na kraju dobite svoja mala cuda. Lijepo je imati uredne trudnoce, al pristala bi na bilo kakvu samo da se rodi zivo i zdravo. Tako da 🤞🤞🤞 svima
Ja se isto nadam da je takvo stanje,jer kaa sam rekla ime i prezime ona je samo rekla.... a kod Vas je se ok tj sve je u redu .... onda si računam da tako i zapravo jest🤞
Draga tebi urednu i "živahnu" trudnoću do samog kraja želim🙏,❤️
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Mirjana, je li to inseminacija ili tempirani odnosi? Pijes li klomifen ili nesto drugo?
Amber, ne mogu te pratit😁 daj kazi malo vise, kad je bio transfer, koliko je proslo? Sretno!
Ostale čekalice, yvette, belaaaa, mimilica, ifka24, sretno svima! Čuvajte živce😁😘
Inseminacija pa ne znam što će biti.. Ništa ne pijem.. Onako što se kaže na suho :)
U cetvrtak 2 slabija zametka su vratili 3 se nije oplodila tako da sada ostaje nada ☺🤞❤
Tomy28 drzim fige da ih bude sto vise!! Super da ti je to rekao, mogao bi ti napraviti uzv i i odmah u Fet ako su se jajnici smirili!! 😉 Strpi se, brzo ce to!!
Nikitta, Grizli velikii zagrljaj
Iskra onda se pratimo od srijede!!!
Betty neka među te tri bude barem jedna bebica 😙
Mirjana32 zelim ti srecu, samo strpljenja 😉
Tomy28 drzim fige da ih bude sto vise!! Super da ti je to rekao, mogao bi ti napraviti uzv i i odmah u Fet ako su se jajnici smirili!! 😉 Strpi se, brzo ce to!!
Nikitta, Grizli velikii zagrljajIskraonda se pratimo od srijede!!!
Bettyneka među te tri bude barem jedna bebica 😙
Mirjana32 zelim ti srecu, samo strpljenja 😉
U kojoj si ti fazi draga isto čekanje fransfera ili???sorry nisam popratila 😘
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji