Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Betty
    22. Rujan 2019. 11:06

amber

Betty

Punkcija gotova,imam 3 jajne stanice,sta Ce biti dalje ,vidjeti cemo.

Bravo i ja sam imala 3 ali samo dvije su se oplodile pa su te dvije i vratili zelim ti srecu🥰

Hvala draga...i tebi sretno

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Iskra💞
    22. Rujan 2019. 11:14

Nikitta

Babylove onda ti je svakako dosta jedna dnevno uz Novalac.
    Iskra kako su tako šturi? Ma ja ih satarem sa sto pitanja, sve su mi rekli. Ali. Ne brigaj - to znači da imate više od 4-5 oplođenih js koje se lijepo razvijaju, pa idu na peti dan. 😅

Da baš su šturi,ali u sridu ću ih baš ispitat detaljnije jer ova na tel.mi je sve to izbiflala nabrzinu,nisam uspila nit zraka uzet za postavit pitanje😂,al'dobro što je tu je.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Grizli
    22. Rujan 2019. 11:15

Betty bravo super! Nek se sve fino oplodne i razviju pa da bude i za braca/seku! ☺️
    Iskra ako je et za srijedu ond aznaci da je stanje super ima vise embrija i puno ih se pravilno razvija. Inace ne bi riskirali celat do 5.dana! 🤞
    Mirjana to je normalno osjecat se svakako nakrcana si hormonima. Samo polako, nazalost mjenjat ne mozes stanje vise od onoga sto je u tvojoj moci. Pokusaj se opustiti, radi danas nesto sto te veseli. Sretno sutra.
    Ninna hehehe trbuscic je maleni. Kad se usporedim s drugim curama u mojom tjednima bas i nemam netso trbuha. Al beba raste i zivahna je uzasno pa se me opterećujem. Jos uvijek nosim svoje stare hlace i otprilike tako sam znala biti napuhana oko aspiracija, tako da vecina ni ne skuzi odmah da sam trudna a kad kazem misle eto najvise 3-4 mj. Hehe. Vi samo hrabro i svim zelim trudnoce kakve god samo da na kraju dobite svoja mala cuda. Lijepo je imati uredne trudnoce, al pristala bi na bilo kakvu samo da se rodi zivo i zdravo. Tako da 🤞🤞🤞 svima

• Hani
    22. Rujan 2019. 11:22

Mirjana, je li to inseminacija ili tempirani odnosi? Pijes li klomifen ili nesto drugo?
    Amber, ne mogu te pratit😁 daj kazi malo vise, kad je bio transfer, koliko je proslo? Sretno!
    Ostale čekalice, yvette, belaaaa, mimilica, ifka24, sretno svima! Čuvajte živce😁😘

Iskra💞
    22. Rujan 2019. 11:25

Grizli

Betty bravo super! Nek se sve fino oplodne i razviju pa da bude i za braca/seku! ☺️
    Iskra ako je et za srijedu ond aznaci da je stanje super ima vise embrija i puno ih se pravilno razvija. Inace ne bi riskirali celat do 5.dana! 🤞
    Mirjana to je normalno osjecat se svakako nakrcana si hormonima. Samo polako, nazalost mjenjat ne mozes stanje vise od onoga sto je u tvojoj moci. Pokusaj se opustiti, radi danas nesto sto te veseli. Sretno sutra.
    Ninna hehehe trbuscic je maleni. Kad se usporedim s drugim curama u mojom tjednima bas i nemam netso trbuha. Al beba raste i zivahna je uzasno pa se me opterećujem. Jos uvijek nosim svoje stare hlace i otprilike tako sam znala biti napuhana oko aspiracija, tako da vecina ni ne skuzi odmah da sam trudna a kad kazem misle eto najvise 3-4 mj. Hehe. Vi samo hrabro i svim zelim trudnoce kakve god samo da na kraju dobite svoja mala cuda. Lijepo je imati uredne trudnoce, al pristala bi na bilo kakvu samo da se rodi zivo i zdravo. Tako da 🤞🤞🤞 svima

Ja se isto nadam da je takvo stanje,jer kaa sam rekla ime i prezime ona je samo rekla.... a kod Vas je se ok tj sve je u redu .... onda si računam da tako i zapravo jest🤞
    Draga tebi urednu i "živahnu" trudnoću do samog kraja želim🙏,❤️

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

mirjana32
    22. Rujan 2019. 11:28

Hani

Mirjana, je li to inseminacija ili tempirani odnosi? Pijes li klomifen ili nesto drugo?
    Amber, ne mogu te pratit😁 daj kazi malo vise, kad je bio transfer, koliko je proslo? Sretno!
    Ostale čekalice, yvette, belaaaa, mimilica, ifka24, sretno svima! Čuvajte živce😁😘

Inseminacija pa ne znam što će biti.. Ništa ne pijem.. Onako što se kaže na suho :) 

• amber
    22. Rujan 2019. 11:39

Hani

U cetvrtak 2 slabija zametka su vratili 3 se nije oplodila tako da sada ostaje nada ☺🤞❤

• ninna1804
    22. Rujan 2019. 12:05

Tomy28 drzim fige da ih bude sto vise!! Super da ti je to rekao, mogao bi ti napraviti uzv i i odmah u Fet ako su se jajnici smirili!! 😉 Strpi se, brzo ce to!!
    Nikitta, Grizli velikii zagrljaj 
    Iskra onda se pratimo od srijede!!! 
    Betty neka među te tri bude barem jedna bebica 😙
    Mirjana32 zelim ti srecu, samo strpljenja 😉

Iskra💞
    22. Rujan 2019. 12:09

ninna1804

Tomy28 drzim fige da ih bude sto vise!! Super da ti je to rekao, mogao bi ti napraviti uzv i i odmah u Fet ako su se jajnici smirili!! 😉 Strpi se, brzo ce to!!
    Nikitta, Grizli velikii zagrljajIskraonda se pratimo od srijede!!!Bettyneka među te tri bude barem jedna bebica 😙
    Mirjana32 zelim ti srecu, samo strpljenja 😉

U kojoj si ti fazi draga isto čekanje fransfera ili???sorry nisam popratila 😘

🧒 sve ok. 1986
    🤞💜🙏

Luda83
    22. Rujan 2019. 12:14

Nikitta

Luda83 uh, nemam iskustva sa smanjivanjem folikula, očito ti terapija ne odgovara.. 😬 Kakve su ti prirodnjaci davali stanice?

U oba pokušaja u kojima sam došla do punkcije stanice su bile dobre, jednom smo imali transfer, jednom nismo jer oplodnja nije prosla ako treba.  U 4 prirodna ciklusa (2 puta nismo uspjeli do punkcije doć jer sam ovulirala ujutro prije punkcije) svaki put je na folikulometrijama išlo normalnim tempom pa sad ovo stvarno ne znam što znači, a i čitajući nisam naišla na baš slična iskustva. Sutra će bit moja doktorica pa ću valjda više informacija dobit. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.