Pozdrav cure, evo mene nazad, cilo lito je bila pauza, sad krecem u nove pobjede.
Danas mi je prvi dan ciklusa, sutra krecem sa Bemfola 150.
Ocu znat to sama, jel komplicirano? Zadnji postupak je bio u prirodnom ciklusu pa mi je sve novo…
Krecem nadobudno, jedva cekam.
Ps jel zna iko ima li kakvoh reakcija od ove injekcije. Trebam je dat u 13h a radim u 14, fizicki posao. Pa samo da se znam pripremit…
I ja sam dobila bemfolu 150 🤨 isto prvi put idem čekam mengu koja će bit uto najvj pitala sam već cure ne znaju za taj ljek želim ti svu sreću i da dobro reagiraš🙇♀️🙏
Pratimo se, ja sam dobila danas i krecem i sutra 🤞🤞🤞
Vec u utorak san na prvu folikulometriju.
Obavezno se pratimo i sretno🙏💚
Vjerujte neznam ni ja koliko ih je prvi uzv..ima ih i na ljevom i desnom pocela sam od 3 do 6 dana sa ovaleap i od danas od 7 i 8 dan je dao 4 ampule menopaura i rekao da nece za sada prekidati sporo rastu najgore od svega nije mi rekao koliki su kao da rastu 1mm a ne 2 mm po njegovom stvarno neznam imala sam gonale i uvijek sam dobro reagirala nije bilo problema sa rastom zato pitam jel imao tko slicno da mu je tako na pocetku bilo pa su folikuli narasli…jel po njegovom nista optimisticno kao presporo nezna sta ce biti ..
samo strpljivo, narasti će oni! kod mene je 7.dc bio jedan folikul i sitno. Sretno!
I ja se nadam samo me isprepadaju jedne cure na facebook grupi kao ako ne probadaju jajnici nije dobro al mene stvarno sada ne pika ko prije akd sam imala folikula u stimulaciji zato imam osjecaja da ce dokt..sutra prekinuti...
Nikitta,
žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
Cure koje čekate sretno vam <3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
Snješka, kako si danas.Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga.
Dobro draga al eto cekam sutra uzv pa sta ce mi reci ovoga puta me ne pikaju jajnici kao svaki put bojim se da ce reci nista od toga svi drugi mi kazu da treba pikati vise sam luda koga da slusam ..
Nikitta,
žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
Cure koje čekate sretno vam &lt;3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
Snješka, kako si danas.Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga.
Dobro draga al eto cekam sutra uzv pa sta ce mi reci ovoga puta me ne pikaju jajnici kao svaki put bojim se da ce reci nista od toga svi drugi mi kazu da treba pikati vise sam luda koga da slusam ..
Ja sam pod stimulacijom i nista me ne pika,malo me tu i tamo zaboli kao da cu dobiti,to je mozda i od mioma,jer je veliki...ne kuzim ni ja jel treba pikati ili ne,sta je poželjno..a sutra je punkcija pa kako bude
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nikitta ajme zeno, meni boli samo citanje tvog posta 😱 ne mogu ti opisati koliko mi je zao…samo ti mogu pozeljeti da se sav ovaj trud i patnja na kraju isplate!! Zagrljaj velikii!!!
Hejbaburibuzao mi je sto se ovako razvila situacija 😢 ovo mi se cini kao velika pogreska embriologa buduci da si vec imala ovakav slucaj. Drzi seBabylove, Iskra sretno djevojke, drzim vam figee!!
Hvala tiiii😘
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳
Ja sam ovaj postupak na gonalima.. I taj grozan okus me prati evo skroz.. Nadam se da ce sa sutrašnjom aspiracijom proc 😩😩
Hvala cure svima… Javim se ❤️
Joj sretno danas!! Javi kako je proslo...
Vec sam mislila da haluciniram s tim okusom u ustima🙈🙈
Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳
Meni je tako bilo, sto sam se vise s njima pikala to su mi vise smrdili, ali ja sam imala jedan dan osjećaj da mi je smrad dosao iz nosa pa u usta i zavrtilo mi se. Inače nisam nikakve nuspojave imala
Hvala ti na odgovoru. I meni je u usima taj neki odvratan okus, i mucnina mi je nakon njih...inace me jajnici jos bole. I ciklus mi je stao 4 dan😳 a traje mi do 7 dana...u pon idem na folikulometriju pa cu pitati.
U kojoj si ti fazi?
Drage curke evo malo pozitivno sa koje strane dosla sam sa uzv dokt zadovoljan velicinom ima ih 3.do 4 folikula na jednom i drugom jajniku danas i sutra menopaur i orgalutran u pon uzv i srijeda punkcija bi bila otprilike malo mi laknulo tako da se nadam bar jednoj al vrijednoj nakon toliko puta da me sreca obasja .
Meni je tako bilo, sto sam se vise s njima pikala to su mi vise smrdili, ali ja sam imala jedan dan osjećaj da mi je smrad dosao iz nosa pa u usta i zavrtilo mi se. Inače nisam nikakve nuspojave imala
Hvala ti na odgovoru. I meni je u usima taj neki odvratan okus, i mucnina mi je nakon njih…inace me jajnici jos bole. I ciklus mi je stao 4 dan😳 a traje mi do 7 dana…u pon idem na folikulometriju pa cu pitati.
U kojoj si ti fazi?
Ja cijelo vrijeme pikanja nisam uopće osjetila jajnike, samo sam bila sve veca od hormona. Ja sam trudna 😊
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji