Curke drage, sad sam isčitala 30ak plus strana fige najveće za sve curke u postupcima 🤞
Za negativne testove i bete žao mi je cure. 😔
Netko je pisao o Pragu, tu opciju i ja imam u planu ako ne uspije u Hr.
Dve klinike sam malo gledala Pronatal i PFC. Nekako mi se taj PFC i dr.Lazarovska čine najbolji.
Ima na fejsu grupa zove se IVF Prag iskustva i preporuke pa koga zanima Prag tamo možete saznati sve.
Također ima i druga grupa međunarodna IVF Support Prague isto puno iskustva žene iz cijelog svijeta pišu.
Curke koje imate iskustva pliz ako mi možete odgovoriti.
Kariogrami su nam došli uredni al sad vidim da spominjete HLA tipizaciju…da li to ima smisla da isto napravimo još?
Nikako nisam zadovoljna klinikom tj.doktorom gdje sam bila u 3./2019. na IVF-u. Totalno je nepristupačan pacijentu i nikako mi nije sjelo. Tak da nastavak liječenja moram vidjeti gdje.
Razmišljam od Petrovoj ili možda Repromed. Za Repromed sam dobila par preporuka da su dobri jako.
Ima tko iskustva? Želim doktora koji će osim što je stručan s menom pričati i objasniti sve, a ne se držati kao Bog.
Nymeria draga❤
Mi smo radili i kariogram i HLA tipizaciju. To su po meni sasvim razlicite i nepovezane pretrage. HLA pokazuje kompatibilnost parova, dok kod kariograma se gledaju promjene na DNK. I obje su nam uredne.
Ja sam isla u petrovu kod iste profe kod koje ide i Nikitta (prof. Pavicic Baldani). Jako sam zadovoljna bila s njom, ali se desava kada dođe vikend za punkciju ili za transfer ides kod dr.koji je dezuran taj vikend, određeni dr.ne dezuraju pa si prepušten na milost i nemilost 🤪. U labu se zna desiti da ima dosta oscilacija, val pozitivnih pa val negativnih ishoda. Od kada im je otisao Patrik, ono srednja žalost, što nije zanemarivo i bitna stavka u ovim vodama, sto i sama znas.
E sad kad smo na Patriku, cula sam sve naj o njemu. Dok za Radoncica iz osobnog iskustva nemam rijeci hvale, cak suprotno. Kao ginic mi se nije pokazao, jos je k tome umisljen i prepotentno-bahat. Neki dan sam se cula s poznaninicom koja je htjela kod njega na postupak i veli da joj na konzultacijama nije uopce pogledao nalaze niti sta objasnio, tako da je odustala od njega.
A miom je na mjestu koji smeta razvoju ploda u trudnoci ili nije potrebno uklanjat?
Nadam se da ce ti se jos neko povratno javiti sa informacijama
😘😘😘
Snjeska bravooo! Vidis da si se bespotrebno stresirala, sto ti sada u ovoj fazi nije poželjno. Nista nije gotovo dok nije gotovo. Znam da sve to kosta, ali ne treba dizati paniku, treba malo pozitive u sve ovo unesti, jer i to je put do uspjeha. Iako ne osjecas pikanja u jajnicima, folikuli rastu, nadam se da ce biti kvalitetniji i dobitni za razliku od dosadanjih gonala. Javljaj daljnji tijek🍀🥰
Nikitta,
žao mi je da se toliko patiš i mučiš, a pet te razumijem i sama bi se borila do smrti, kad je ta čežnja za majčinstvom prevelika i prejaka. :-(.
Cure koje čekate sretno vam <3, Studentice,Hejbabiribu žao mi je :-( nadam se da će drugi put biti bolje.
Snješka, kako si danas.Mathaja23,pikanje ti je laganica ništa ne boli ne brini se,(a nemoj ni previše čitati o nuspojavama, ja sam dosta dobro podnjela punu stimulaciju i ciklus mi se vratio nakon spontanog u normalu točno u dan, jednimo bi rekla da su mi hormoni izazvali promjene na koži užasno puno prištića ) najbolje da te pika muž barem je meni tako lakše, a za AHM i TSH ti ne znam vjerojatno znaju cure koje su više u tom, negdje sm pročitala da je cura sa AMH 0,60 ostala trudna tako da samo vjeruj i nadaj se Bogu je sve moguće i sreto drga.
Dobro draga al eto cekam sutra uzv pa sta ce mi reci ovoga puta me ne pikaju jajnici kao svaki put bojim se da ce reci nista od toga svi drugi mi kazu da treba pikati vise sam luda koga da slusam ..
Nemoj ništa slušati svi smo mi različiti, mene nisu pikali uopće tako da sve je to od osobe do osobe, sretno. 😚
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure, ja se baš mislila naručiti kod Radončića zbog embriologa pa sad je znam više, ima netko da je zadovoljan s njim.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Evo me.. 18 stanica... Sutra cu znati daljnu situaciju.. Koliko ih je zrelo i koliko se oplodilo.. U svakom slucaju neka zapocne tulum u labu.. Spremiogram se nije bas popravio bez obzotčra na sve. I dalje ista dijagnoza. Ali opet kaze da se popravio malo broj i pokretljivost... Kako god neka nam je sa srecom i svima vama 🙏
Evo me.. 18 stanica… Sutra cu znati daljnu situaciju.. Koliko ih je zrelo i koliko se oplodilo.. U svakom slucaju neka zapocne tulum u labu.. Spremiogram se nije bas popravio bez obzotčra na sve. I dalje ista dijagnoza. Ali opet kaze da se popravio malo broj i pokretljivost… Kako god neka nam je sa srecom i svima vama 🙏
Želim ti svu sreću ovog svijeta :* 🙏🙏🙏
Babylove kako je prošlo?18 stanica???woow
Lemon čestitam,evo još bebica😍😍😍
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Nina1804 Evo meni je danas odrađen transfer, vratili smo jednu lijepu blasticu.. Rekao je doktor da se hiper smirio i da mozemo 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji