Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mathaja23
    22. Rujan 2019. 08:05

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Mathaja23

ZaraZ

Cure, dala sam prvu injekciju Bemfole danas, mene sad muci jesan li ja to dobro odradila, sta da nisan dala kako triba? Cili sadrzaj sam "istisnula" al me straj jel moguce da san ista falila, nadan se da ne mislite da san luda… ocekivala san bar neki "simptom", nuspojavu, al nista, zato me straj

Zara Z baš sam sad mislila na tebe da li si počela s injekcijom😀 sad sam skužila na kutiji ja ću si davati bemfola 300 a koliko se sjećam ti imaš 150?mislim da si dobro sve napravila 🙏

Je je, u mene je 150. Sad i ja razmisljam jesan li to dobro, trebam je dobivat 4 dana, zasto su mi dali skoro 15 injekcija. Sto stvari mi se mota po glavi. 😓
    Al nadam se da je sve kako triba. Muz je bio medicinski brat 🤣
    Kad ti startas?

Ma sigurno ste dobro napravili i ja imam doma medicinskog brata 😅 ja najvj utorak tada bi mi trebao bit 2 dan menge hm ne znam zašto su ti dali toliko injekcija meni 6 komada 7 dan idem na ultrazvuk šta su tebi rekli za uzv kad da dođeš?

Rekla mi je dokt da dodem 5i dan na uzv, to je u utorak. Iskreno jedva cekam zadnji put mi je aspiracija bila vec 11i dan ciklusa, a bila san u prirodnom… di si na postupku, koji grad?

Vinogradska Zg ti?

Split.
    Meni se uzasno, uzasno spava otkad sam dala injekciju, nemogu na oci, neznan jel to kakva nuspojava, nigdi nista nemogu nac

Zara Z kako ti je danas? 

• ninna1804
    22. Rujan 2019. 08:26

Tomy28 to je dobro, samo prati. Nisam sigurna, ja nisam isla s prvom m nakon punkcije nego tek sljedecom. Trebao bi ti nakon m pogledati jajnike jel su se smirili i splasnuli, nije ti nista rekao kada bi moglo biti? Hoce ti javiti koliko imas blastica?

• tomy28
    22. Rujan 2019. 09:16

ninna1804

Tomy28 to je dobro, samo prati. Nisam sigurna, ja nisam isla s prvom m nakon punkcije nego tek sljedecom. Trebao bi ti nakon m pogledati jajnike jel su se smirili i splasnuli, nije ti nista rekao kada bi moglo biti? Hoce ti javiti koliko imas blastica?

Javiti ce utorak...a dr je rekao da mu se javim kad dobijem mengu pa cemo se sve dogovorit...

MalaM1
    22. Rujan 2019. 10:06

Pozdrav cure! Evo sad kad sam ovu temu pričitala od A-Ž, da se i ja javim. Nemam za sada nekih pitanja ali ću sigurno imati jer ubrzo krećemo u prvi postupak nakon skoro godinu dana pokušavanja i jednog velikog "ništa". Mm teški OAT, meni smanjena plodnost s obzirom na godine (31), AMH 9,75 pmol/l. Ostali nalazi koje smo vadili svi uredni, jednom i drugom. Idemo na ICSI i to nam je jedina opcija. U srijedu imamo zakazan pregled za zadnju konzultaciju prije mjesečnice koja bi trebala početi krajem sljedećeg tjedna pa tako i postupak. Imam zapravo jedno pitanje a tiče se muževog spermiograma. Nalaz je pokazao da nema ni jedan morfološki dobar spermij, dakle 0,00%. Dali je netko imao takav slučaj?  Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Svim curama želim sreću u kojoj već fazi da bile, trudnoći ili postupku!  

• Babylove
    22. Rujan 2019. 10:56

Nikitta

Babylove a roditelje i kavicu s bebom sam zaboravila prokomentirati. Nekako se manem praznovjera, ali nadam se da je to znak da beba stiže 😍 Za folate ti nisam sigurna koja doza je ok, kako piše na bočici? Folacin je 5 mg, to je užasno puno naspram folata, ali naravno kad su folati više aktivni oblik.
    Grizli iz tvojih usta u Božje uši 😍
    Ninna1804 navijam za tebe, za vas, fakat ste napravili sve što je ljudski moguće!

Ma ne vjerujem ni ja u te price. Nego samo koja slucajnost... 😂Folat je 400 ug... Ali ima folata i u novalac prenatalima.. Pa da opet nebi pretjerala... 

mirjana32
    22. Rujan 2019. 10:57

Dobar dan svima, danas mi je nekako dan D, sva sam tužna i depresivni i samo bi plakala.. Sutra mi je druga folikulometrija i strah me, ako ne bude ni jedna vodeći folikule ima da se upucam u koljeno.. Ostalim ženski a a koje sutra imaju sve što već imaju želim puno sreće i dobre rezultate.. Ljubim vas sve 

Iskra💞
    22. Rujan 2019. 11:03

Pozzz ženske jutros sam zvala biologicu kako mi je i rečeno,drugi dan od aspiracije.
    Rekla je da je sve ok,u redu nije mi rekla broj oplođenih js,samo da idem u sridu na transfer( znači peti dan od aspiracije).Nadam se da je sve u redu,malo sam zbunjena ali,vjerovatno ne daju detaljne inf.preko tel.
    Sad strpljen spašen do sride🤞🙏

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Betty
    22. Rujan 2019. 11:03

Punkcija gotova,imam 3 jajne stanice,sta Ce biti dalje ,vidjeti cemo.

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

• amber
    22. Rujan 2019. 11:05

Betty

Punkcija gotova,imam 3 jajne stanice,sta Ce biti dalje ,vidjeti cemo.

Bravo i ja sam imala 3 ali samo dvije su se oplodile pa su te dvije i vratili zelim ti srecu🥰

• thinkpink1
    22. Rujan 2019. 11:06

Babylove ja sam pila Solgarov od 1000mcg jer je preporuka kod planiranja trudnoce i u trudnoci min.800mcg. Tako da možeš piti slobodno 2 od 400.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.