Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tomy28
    21. Rujan 2019. 13:12

Cure u cetvrtak imala punkciju 13 js od toga 12 js zrelih jucer me zvali 10 se oplodilo...ali otisla sam u hiper i moram pauzirat do slijedece menge nemogu ni opisat koliko sam razocarana sto nema transfera..Sretno nam svima☺

• thinkpink1
    21. Rujan 2019. 13:12

Babylove neka bude dobitno!🙏
    Ifka sad probaj smireno, bez stresiranja i osluskivanja simptoma jer to izluđuje...kad vadis betu?

skoljka
    21. Rujan 2019. 13:14

Babylove

Evo me.. 18 stanica… Sutra cu znati daljnu situaciju.. Koliko ih je zrelo i koliko se oplodilo.. U svakom slucaju neka zapocne tulum u labu.. Spremiogram se nije bas popravio bez obzotčra na sve. I dalje ista dijagnoza. Ali opet kaze da se popravio malo broj i pokretljivost… Kako god neka nam je sa srecom i svima vama 🙏

Cestitam, bitno da se broj i pokretljivos popravio, nema veze sto je ista dijagnoza. Navijam da se sto vise kvalitetno oplodi🥰

skoljka
    21. Rujan 2019. 13:16

ifka24

Nina1804 Evo meni je danas odrađen transfer, vratili smo jednu lijepu blasticu.. Rekao je doktor da se hiper smirio i da mozemo 😊

Cestitam i da bude uspjesan 🥰

• thinkpink1
    21. Rujan 2019. 13:17

tomy28

Cure u cetvrtak imala punkciju 13 js od toga 12 js zrelih jucer me zvali 10 se oplodilo…ali otisla sam u hiper i moram pauzirat do slijedece menge nemogu ni opisat koliko sam razocarana sto nema transfera..Sretno nam svima☺

Bolje ne forsirat transfer nego na silu. Cak sam negdje procitala da je FET uspjesniji od svjezeg transfera, jer embriji ili blastice imaju vecu mogucnost opstanka i implantacije s obzirom da prezive sve uvjete, od zamrzavanja, odmrzavanja i transfera. Nek bude produktivan i uspješan! ❤❤

skoljka
    21. Rujan 2019. 13:18

tomy28

Cure u cetvrtak imala punkciju 13 js od toga 12 js zrelih jucer me zvali 10 se oplodilo…ali otisla sam u hiper i moram pauzirat do slijedece menge nemogu ni opisat koliko sam razocarana sto nema transfera..Sretno nam svima☺

Zao mi je, al bolje pauza nego transfer u hiperu. Pripremi se na fet 🤷‍♀️😊

hejbaburibu
    21. Rujan 2019. 13:29

Babylove ma savršen rezultat!!! 🥳🥳🥳🥳 nek tulumare danas i nek ih se sto vise oplodi. 💓💓💓💓
    Ifka sretno!!! nek bude debeli ➕

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

Vaki
    21. Rujan 2019. 13:45

Marta...

Cure, ja se baš mislila naručiti kod Radončića zbog embriologa pa sad je znam više, ima netko da je zadovoljan s njim.

Ja sam zadovoljna. Tamo sam ostvarila trudnoću i tamo sad hodam na preglede. 😁

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• mamaNina
    21. Rujan 2019. 13:50

Lemon

mamaNina

Lemon

mamaNina

Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳

Meni je tako bilo, sto sam se vise s njima pikala to su mi vise smrdili, ali ja sam imala jedan dan osjećaj da mi je smrad dosao iz nosa pa u usta i zavrtilo mi se. Inače nisam nikakve nuspojave imala

Hvala ti na odgovoru. I meni je u usima taj neki odvratan okus, i mucnina mi je nakon njih…inace me jajnici jos bole. I ciklus mi je stao 4 dan😳 a traje mi do 7 dana…u pon idem na folikulometriju pa cu pitati.
    U kojoj si ti fazi?

Ja cijelo vrijeme pikanja nisam uopće osjetila jajnike, samo sam bila sve veca od hormona. Ja sam trudna 😊

Super!! Cestitam!! Meni je 2 put, nadam se da ce biti vise srece ovaj put😊😊🙏🙏

Marta...
    21. Rujan 2019. 13:53

Vaki

Marta...

Cure, ja se baš mislila naručiti kod Radončića zbog embriologa pa sad je znam više, ima netko da je zadovoljan s njim.

Ja sam zadovoljna. Tamo sam ostvarila trudnoću i tamo sad hodam na preglede. 😁

Draga Vaki, kako si mi ti baš sam se mislila kako te dugo nema forumu 😀, da sjećam se da si ti zadovoljna s njim. Dogovorit ću razgovor pa ćemo vidjeti, jesi bila u punoj stimulaciji koju si imala terapiju i koliko js si dobila. Puse😚i čivaj se draga 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.