Vaki drugi uzv mi je u utorak tek, jučer 5 dc nije niš vidjela da raste.. 😅
Babylove wow 18 stanica, nije li ti to ono personal record? Jesam ti rekla da će ti Gonali biti top 😁 Bravo draga, sad sve u Božje ruke. Već sutra možete zvati? Blago vama, u Petrovoj se zove za 2 dana tek 😭
Ifka sretno!
Cure koje se tek pikaju - sretno!
Hvala ti Nikitta 😘
Bok svima,
Trenutno sam u prvom stimuliranom postupku koji ne ide baš nešto super pa me malo zanima ima li tko ovakva iskustva i kako je to prošlo. Imam nizak Amh i nije ni krenulo s očekivanjima da ćemo dobit puno stanica (3-4). Na zadnje dvije folikulometrije i to što imam stagnira veličinom ili se čak smanjuju folikuli. Stimulacija je puregon (krenuli sa 150, sad sam na 225) i zadnjih par dana orgalutran. Već sam na 13dc, a inace u prirodnima sam otprilike u ovo vrijeme bila spremna za punkciju.
Vaki drugi uzv mi je u utorak tek, jučer 5 dc nije niš vidjela da raste.. 😅
Babylove wow 18 stanica, nije li ti to ono personal record? Jesam ti rekla da će ti Gonali biti top 😁 Bravo draga, sad sve u Božje ruke. Već sutra možete zvati? Blago vama, u Petrovoj se zove za 2 dana tek 😭
Ifka sretno!
Cure koje se tek pikaju - sretno!
Je draga... Prvo je bilo 5, pa 10, pa 15, i sada 18.. Ja se nadam da ce biti ok.. Da u Vg se uvijek zove odmah nakon punkcije pa onda opet drugi i tad ti kazu dal ce biti 3 ili 5dt..
Pitanje dobila sam naravno na recept opet folacin.. Ali sam rekla da cu ja piti folat.. I rekla je sestra da moze. Al nisam se sjetila pitat da i folat pijem 2 dnevno?. Jer za folacin pise da pijem 2... Folat koji sam kupila je solgarov 400qg
Cureeee🙈🙈🙈 imam ozbiljno pitanje i jako neugodnoooo...znaci gonali 4 dan, dodala menopur veceras. Prestao mi ciklus 4 dan, skroz...ALI dole mi je onak nabubrilo😳😳😳 fakat mi je bed, ali jel to od gonala ili je rijec o necemu, infekciji ili nesto??? Nis me ne boli dole, nit svrbi, nit pece, samo dok sam se tusirala osijetim da mi je dole onak nateceno...kaj je to??
Babylove ja sam par dana prije transferaisla naskijanje radi cerkice ali nisam ni skijala ni nistareko da jos slomim nesto
Uglavnom svi gnjave zasto neskijam jer za taj postupak nismo htjeli nikome reci
I odemo na kavu,caj,kakao i meni u salici se od te pjene napravio mali 😇 evo me 35+4
Nadam se da ces ti isto tako uskoro 😍
Zelim ti svu srecu i samo obusteno bez previse mozganja bit ce kako bude
Bok cure! Neke od vas se mozda sjecaju kad sam vam pisala pred mj-dva.. mi smo bili prakticki isplanirali i poslozili si vec da cemo u Zg sve obavljati, ali nakon dugotrajnog mozganja odlucili smo ipak, obzirom na dijagnozu azoospermie, pokusati u Splitu, sa Micro tese (biopsijom) koja je nesto detaljnija od planirane "obicne" Tese. Nazalost, i nakon micro tese, uz sve prijasnje uredne nalaze, nijedan spermic nije pronaden tako da mi zapravo nemamo materijala za MPO..... Htjela sam vam eto, ako se netko nađe sa istom dijagnozom, zbilja preporučiti polikliniku Cito, doktori i osoblje sa kojim smo se susreli su vrlo strucni i ugodni... obzirom na vrstu operacije kakva je, zbilja je prosla sa minimalnim bolovima nakon nje, prvi dan bilo je bolno i vec je drugi dan pocelo mu biti dosta lakse... i sam boravak u poliklinici zaista vrlo ugodan... evo od nas preporuke ako ce nekome olaksati izbor!
Ja vam šaljem kisses and hugs i odjavljujem se zasada jer nemam se u koju temu tu trenutno svrstati 😧 Zelim vam puno uspjeha u tekucim i buducim postupcima! Bye-bye 🤗🤗
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Nikitta hvala ti mila!! I ja se bas radujem i nekako sam optimisticna, transfer mi je u srijedu. Nisam puno pisala jer smo ovih dana u biti samo pratili endometrij. Mislim da smo do sada najvise napravili pa mi to budi nadu. Prosla sam histero, uzimam 2 mj Gynositol, vitamin D.....pojacali su mi estrofem i prosli tjedan su mu radili dupli prp, u sri i pet. Odmorila se preko ljeta i pokusala nekako sve one neuspjehe ostaviti iza sebe.
Babylove kakav je to dernek bio u labosu odlicno, jedva cekam da javis lijepu brojku!!!!
Ifka24 drzim fige za malu mrvu da se cvrsto uhvati i da te razveseli s ogromnim +!!!!
Tomy28 nemoj biti tuzna draga, sve je s nekim razlogom. Bolje da ti jajnici odmore jer se s trudnocom hiper i pojaca, brzo ce proci mjesec premda ti se sada ne cini tako. Ja sam u 7.mj bila u hiperu i cekala do sada jer su jos bili godisnji. Kako se sada osjecas, jel to boli? Pij puno tekucine i prati mokrenje, meni su prave muke krenule tek kad sam s punkcije dosla kuci....cijelu stimulaciju nisam tesko podnijela. Sretno!!!!
Jutro cure, ja vas sve redovito pratim. Ostala mi navika jutarnja procitat sve sto tipkate i veselim se ovim uspjesnim punkcijama i transferima. Drzim fige za puno plusica ovih dana koji slijede.
Sofi zao mi je jako da ni micro tesa nije dala nikakav materijal. Hvala sto si podjelila to ovdje i nadam se da ce vam ipak jednom se dogoditi cudo!
Ninna tebi ovaj put bas od sveg srca zelim uspjeh kao i jos nekim curama! Nek se ostale cure ne uvrijede, al nekako bas zelim da ovo bude mjesec kad ce Nikita, Babylove i Ninna ugledati velike bete i pocet uzivati u urednim trudnocama. I vama saljem svu vibricu i drzimo vam fige na svim rukama i nogama koje trenutno imam. I nemojte zaboraviti piti pivu 😉
Nikitta hvala ti mila!! I ja se bas radujem i nekako sam optimisticna, transfer mi je u srijedu. Nisam puno pisala jer smo ovih dana u biti samo pratili endometrij. Mislim da smo do sada najvise napravili pa mi to budi nadu. Prosla sam histero, uzimam 2 mj Gynositol, vitamin D…..pojacali su mi estrofem i prosli tjedan su mu radili dupli prp, u sri i pet. Odmorila se preko ljeta i pokusala nekako sve one neuspjehe ostaviti iza sebe.
Babylovekakav je to dernek bio u labosuodlicno, jedva cekam da javis lijepu brojku!!!!
Ifka24drzim fige za malu mrvu da se cvrsto uhvati i da te razveseli s ogromnim +!!!!
Tomy28nemoj biti tuzna draga, sve je s nekim razlogom. Bolje da ti jajnici odmore jer se s trudnocom hiper i pojaca, brzo ce proci mjesec premda ti se sada ne cini tako. Ja sam u 7.mj bila u hiperu i cekala do sada jer su jos bili godisnji. Kako se sada osjecas, jel to boli? Pij puno tekucine i prati mokrenje, meni su prave muke krenule tek kad sam s punkcije dosla kuci….cijelu stimulaciju nisam tesko podnijela. Sretno!!!!
Hvala ti...ma ok se osjecam moram si mjeriti stomak,tlak,temperaturu i kg ujutro i navecer..ne dobivam na tezini ali super sto puno piskim☺to znaci da onda vec sada mogu sa ovom mengom kad dobijem na FET ili..nista ne kuzim☺🙈
Grizli od srca ti hvala a onda Blacky89 od iduceg mjeseca
. I sve ostale cure naravno.
22.tt, wauuu....pa kad je proletjelo. Kao da sam ti nekidan komentirala kad je bio 14.tt, a gle sad. Trbuscic je sada sigurno vec lijepo zaobljen
Sortiraj odgovore
Najstariji