Pitanjce,evo susjeda Ce mi dati stopericu veceras,imate kakav savjet,di da bode da manje boli 🤣ona je inace zubarka🤔
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
irjanato je neki dr bio cca 50godina ili visok mladji? Pise ti vejrojatno na nalazu. Dr. Manestre ili kako ga ja od milja zovem dr. Zvakaca je meni "omiljen" bio. Dakle taj ne zna lipo rec, on je veliki strucnjak, al po njemu ja nisam bila jednom uopce trebala dolaziti na punkciju jer je folikul bio prevelik i bez stoperice i svasta nesto i doslovo preko neke stvari ki napravio punkciju (osobno najgoru koju sa prosla) i dobila js u toj punkciji i na et mi dodje opet on frajer okrene ekran da ni ne vidim sta radi, a druge dr ti okrenu i pokazu da i ti vidis. Znaci uopce nema takta i on imam osjecaj eto lupi i ostane ziv. Odnosi mogu inace potaknut folikule na rast, a kad su preko 17mm cak i na pucanje prijevremeno zato u nekom momentu lazu da nemate vise odnose kad je folikul veci.
Betty ne brini sto ce transfer ici iduci put tj imat ces FET, opce je poznato da je kbc Ri puuuno uspjesniji na transferima iz FET-a nego fresh.
Hejbaburibu zao mi je. Maticna je def nesto sto pomaze u kvaliteti js i spermija. Drzim 🤞🤞🤞 da se iduci put sve oplode i nastave lijepo razvijati.
Nikita 💚Ike pa koliko znam ponavlja se papa za 6 mj, jer kod 50% slucaja se ASCUS povlaci unutar 6 mj. E sad dal ce zbog toga odgoditi postupak moguce, al nisam sigurno. No ja osobno bi radje sanirala to nego poslije imala komplikacije. Koliko sam upoznata papa mora biti uredan za postupak posebno kad je stimulacija. Al svakako ce ti tvoj dr mpo tocnije rec. Sretno
Pa tako 40ih godina je doktor visok e koji je ne znam :D nije mi nikakav nalaz dao.. Vidjet ću sa svojom doktoricom u ponedjeljak.. Ovaj je sav nekakav rezerviran
Je,je dr.Manestar ili Žvakaća😂mozda je bio suzdrzan jer je pored njega bila dr.Štimac..Grizli jel se tako preziva ona crvena?
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
irjanato je neki dr bio cca 50godina ili visok mladji? Pise ti vejrojatno na nalazu. Dr. Manestre ili kako ga ja od milja zovem dr. Zvakaca je meni "omiljen" bio. Dakle taj ne zna lipo rec, on je veliki strucnjak, al po njemu ja nisam bila jednom uopce trebala dolaziti na punkciju jer je folikul bio prevelik i bez stoperice i svasta nesto i doslovo preko neke stvari ki napravio punkciju (osobno najgoru koju sa prosla) i dobila js u toj punkciji i na et mi dodje opet on frajer okrene ekran da ni ne vidim sta radi, a druge dr ti okrenu i pokazu da i ti vidis. Znaci uopce nema takta i on imam osjecaj eto lupi i ostane ziv. Odnosi mogu inace potaknut folikule na rast, a kad su preko 17mm cak i na pucanje prijevremeno zato u nekom momentu lazu da nemate vise odnose kad je folikul veci.
Betty ne brini sto ce transfer ici iduci put tj imat ces FET, opce je poznato da je kbc Ri puuuno uspjesniji na transferima iz FET-a nego fresh.
Hejbaburibu zao mi je. Maticna je def nesto sto pomaze u kvaliteti js i spermija. Drzim 🤞🤞🤞 da se iduci put sve oplode i nastave lijepo razvijati.
Nikita 💚Ike pa koliko znam ponavlja se papa za 6 mj, jer kod 50% slucaja se ASCUS povlaci unutar 6 mj. E sad dal ce zbog toga odgoditi postupak moguce, al nisam sigurno. No ja osobno bi radje sanirala to nego poslije imala komplikacije. Koliko sam upoznata papa mora biti uredan za postupak posebno kad je stimulacija. Al svakako ce ti tvoj dr mpo tocnije rec. Sretno
Pa tako 40ih godina je doktor visok e koji je ne znam :D nije mi nikakav nalaz dao.. Vidjet ću sa svojom doktoricom u ponedjeljak.. Ovaj je sav nekakav rezerviran
Je,je dr.Manestar ili Žvakaća😂mozda je bio suzdrzan jer je pored njega bila dr.Štimac..Grizlijel se tako preziva ona crvena?
Haha bilo je samo skini se-obući se.. Duze sam se skidala nego šta je pregled traja ali dobro, i da bila je neka starija doktorica sestra ili što je vec
Hej drage ženice, ima koja iskustva a blagim hiperom? Jesu vam zbog toga odgađali transfer?
Draga, ja sam u 7.mj bila u blagom hiperu i bio mi je odgođen transfer. Estradiol mi je skocio na 25000 tak da smo odlucili da nikako ne idemo u fresh. 8.mj je bio godisnji tak da sam sad spremna za Fet. Kakva je kod tebe situacija?
Cure koje ste bile na gonalima...veceras treca olovka, al od prve...znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala...jel ijednoj tako sto bilo 😳😳
Betty e ne znam toj nekoj mladoj crvenokosoj prezime nisam je nego 1 davno srela i imala samo folikulo kod nje kad nedaju nalaze. A on je uvijek suzdržan ko da ce ga ubiti ako sta kaze. Unutra je bila starija dr narancaste kose? Obicno kad je on bude samo jos sestra, eventualno dr. Šusanj je znala ranije biti, a sad Susanj bude sama sa sestrom. A Manester je otisao u privatnu kliniku zato pitat dal je to on, jer zna ako da nekad im uletit vikendima u tjednu ga nisam vise sretala. Uz dr. Smiljan ona im je šefica i ima neku narancastu kosu, bude specijalizant neki visok tip svijetlije kose, isto je sirotan mutast. Meni bio sad na uzv, Smiljanica ga radila a on gledao u displej ko da bebu nikad vidio i samo se smijao mojim glupostima koje sam valjala tamo. Tako da moguce da je bila i Smiljanica i taj tip jer, Smiljanica je utorkom i petkom sada koliko sam skuzila. Uglavnom kako god fino ti se druzi s muzicem.
Stoperica ovisi koja je neke idu u misic neke u trbuh. Brevacid ide u bedro - misic, a ovitrelle u trbuh. Nisam zapamtila koja je pitala i o kojoj se stoperici radi.
Nikitta ajme zeno, meni boli samo citanje tvog posta 😱 ne mogu ti opisati koliko mi je zao...samo ti mogu pozeljeti da se sav ovaj trud i patnja na kraju isplate!! Zagrljaj velikii!!!
Hejbaburibu zao mi je sto se ovako razvila situacija 😢 ovo mi se cini kao velika pogreska embriologa buduci da si vec imala ovakav slucaj. Drzi se
Babylove, Iskra sretno djevojke, drzim vam figee!!
Grizli ja sam pitala,rekla mi je sestra Marija u guzu...valjda cu to dobro smućkati
25.9.2019 transfer...
2 blastice zamrznute
9.10.2019beta 703.9
12.10.2019 beta 2710
5.11.2019blighted ovum
30.10.2021 Fet
8.11.2021. +
11.11.2021 beta 281.6
13.11.2021 beta 705
19.11.2021 beta 6154
30.12.2021 😢
Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳
Meni je tako bilo, sto sam se vise s njima pikala to su mi vise smrdili, ali ja sam imala jedan dan osjećaj da mi je smrad dosao iz nosa pa u usta i zavrtilo mi se. Inače nisam nikakve nuspojave imala
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure koje ste bile na gonalima…veceras treca olovka, al od prve…znaci odmah nakon okus gorcine u ustima, nije mi muka nego nesto osijecam kao da sam progutala lijek, a ne se pikala…jel ijednoj tako sto bilo 😳😳
Ja sam ovaj postupak na gonalima.. I taj grozan okus me prati evo skroz.. Nadam se da ce sa sutrašnjom aspiracijom proc 😩😩
Hvala cure svima... Javim se ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji