I pošto ne smijem andol radi prokrvljenosti, moram piti 1 dl crnog vina svaki dan!!! 🍷
Balonka znaci mozemo mijenjat andol za crno vino? 😂 pa sta to nismo prije saznale 😂🙈
Marta zao mi je da je tako zavrislo. Zaista jesi bila kod dr od nedjelje? Sa 6tt sam se ja uvijek sama ocistila samo kad je prestala terapija djelovat. A drzi se.
Balonka sretno sa jajcekima. Za cirkulciju je dobar i sok od cikle. Al naravno crno vino je 👌
😂Vino mi bude i umjesto normabela! Dvije muhe jednim udarcem! Ak ostanem trudna to bude jedna jako vesela beba! 🤣
😂Vino mi bude i umjesto normabela! Dvije muhe jednim udarcem! Ak ostanem trudna to bude jedna jako vesela beba! 🤣
Super, zao mi je radi lijevog jajnika, al sad sta je tu je, botno da se ovih 5 oplodi i da dobro napreduju 😘
Pozdrav,zna li koja od Vas ako je Vuk Vrhovac počeo s radom?nikako da ih dobijem..a kod zadnjeg pregleda je rečeno da počinju s radom 15.8. Puno hvala. :)
Kad sam bila tamo onda su mi rekli da se vraćaju oko 20.8. jer treba prije doći neka inspekcija u provjeru radova.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Marta jako mi je žao, ne mogu vjerovati da je tako završilo! Malo me jest zabrinulo što te onaj dan presjeklo i izašao ugrušak, ali nadala sam se da je to bio samo hematom. 😩 Nemam ti riječi, molimo se za tebe svaki dan, kao što znaš, za sve nas na temi, moramo vjerovati da Bog ima plan, i da će sve jednom izaći na dobro. Grlim te ❤️
skoljka super za odlične vijesti! Sad samo laganini.💕
Balonka ta prokleta endometrioza! Nadam se da je zato tvoja dobitna js upravo među ovih 5 stanica 🙏🏼
Hvala ti draga ne znam zašto ali sigurno postoji razlog koji u ovom trenutku ne mogu razumjeti 😢
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta moja kako mi je samo žao. Isplači se slobodno.
Skoljkaodlicno!
Jesam baš se izridala 😢😢😢a što ću moram dalje, na sreću sam još idući tj na godišnjem.
Marta zao mi je, sad si samo zelim da se sama ocistis pa da ne moras prolazit kiretazu 💓
Balonka dobar rezultat, kad ces znat kako napreduje? Držim 🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀
😢❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji