Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dully
    16. Kolovoz 2019. 22:15

Bok pokušavamo imati bebu skoro tri god i ništa a sve je u redu bila sam i na folikometriji koristila svega i svačega jeli čula sam za potpomognutu oplodnju jeli ju neko od vas radio..

Nadalica
    17. Kolovoz 2019. 07:59

Hej curke, nisam se dugo javljaa.. Jos uvijek cekamo Termin za tese za muza. Prebacili smo se iz vivaneo u Klagenfurt u Wels.. Nadam se da necemo dugo cekat na Termin. Jel zna neko sta da muz uzima ili ne uzima prije tese, da se pokrene Malo ta proizvodnja spermica.. Ljubim vas sve.. Ja Sam se tek sad Malo oporavila od Soka

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Balonka
    17. Kolovoz 2019. 08:47

Javili mi sad iz poliklinike da je jedno jajčeko bilo nezrelo, jedno se nije oplodilo, a tri su ok. Nekak mi se to čini malo. U pon imam transfer. Nadam se da budu preživjeli. 

Samara
    17. Kolovoz 2019. 09:15

Dully

Bok pokušavamo imati bebu skoro tri god i ništa a sve je u redu bila sam i na folikometriji koristila svega i svačega jeli čula sam za potpomognutu oplodnju jeli ju neko od vas radio..

Dully, ovo je forum o potpomognutoj oplodnji.. Naravno da smo sve ovdje u tome. Neke od nas se tek spremaju pa skupljaju potrebne nalaze, a neke su bile već par puta. Pitaj konkretno sto te zanima, ima ovdje puno cura pa cemo ti pomoci

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Kengurica
    17. Kolovoz 2019. 09:53

Nadalica maticna mlijec, profertil. Nema pusenja. 

Lemon
    17. Kolovoz 2019. 10:10

Balonka

Javili mi sad iz poliklinike da je jedno jajčeko bilo nezrelo, jedno se nije oplodilo, a tri su ok. Nekak mi se to čini malo. U pon imam transfer. Nadam se da budu preživjeli.

I ja sam imala 5 stanica i 3 se oplodilo. Isto sam tu kukala kako je to malo jer jos su radili na njima pgd i mislila sam da mi nece nista ostati, na kraju sva tri dogurala do 5.dana i evo jedno se primilo. Samo budi pozitivna 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

skoljka
    17. Kolovoz 2019. 10:21

Dully

Draga, ovo jeste tema na forumu o potpomognutoj oplodnji. Sve cure koje na ovoj temi pisu su ili u postupcima vec duze vrijeme, neke su tek krenule, a neke se pripremaju da tek krenu u 9.mjesecu. Daj si malo vremena pa procitaj bar ovu temu od pocetka da se malo bolje uputis u sve termine, mogucnosti, ocekivanja, rezultate, ljekove itd... Upoznat ces se sa cim su se susretale ostale cure i sto se desavalo kroz stimulacike, transfere,.... Pa ce ti sve biti jasnije. Sve smo mi ovdje imale svoj pocetak u ovoj prici i nista nismo znale na pocetku, s vremenom se sve brzo pohvata.
    Sve sto te zanima pitaj, nemoj se sramiti, ako kreces u postupak sretno i da sto prije zavrsis sa njim 🥰

skoljka
    17. Kolovoz 2019. 10:28

Balonka

Draga nemoj samo da potones, MORAS da budes optimista i da razmisljas pozitivno. Meni je od 12 js 3 bile dobre jedna losija al su i nju zaledili, ostale nista, pa se nisam razocarala, zadovoljna sam i evo i upalilo je. Osmjeh na lice i  cekaj ponedjeljak, i sa osmjehom na transfer makar bila jedna samo nek bude vrijedna 🤗🥰

• thinkpink1
    17. Kolovoz 2019. 10:36

Balonka dovoljna je jedna, al ti ces nadam se imati kad ces dolaziti po brata ili seku...😉🥰♥️🍀🍀

Lilypie
    17. Kolovoz 2019. 11:30

Balonka, možda je medju te tri tvoja bebica tako da ne odustaj. Samo pozitivno 🤞🍀 Naravno da će preživjeti do ponedjeljka i od ponedjeljka si trudna 🥰

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.