Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    12. Kolovoz 2019. 11:03

isabelagregorijan

thinkpink1

isabelagregorijan

Beta mi se cini niska, tj jako niska, kaj da mislim?

Kod prirodnih trudnoca bete i jesu niže. Kada si trebala dobit menstruaciju?

Ovak, meni su ciklusi 32 dana tak da tek u petak, al mi je ovulacija uranila ovaj put i meni je ínace druga faza ciklusa 17 dana, a ne 14. Ja racunam da ml je danas 14 il 15 dpo

Držim fige da bude sve uredu 👏💓

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

isabelagregorijan
    12. Kolovoz 2019. 11:17

Marta...

isabelagregorijan

thinkpink1

isabelagregorijan

Beta mi se cini niska, tj jako niska, kaj da mislim?

Kod prirodnih trudnoca bete i jesu niže. Kada si trebala dobit menstruaciju?

Ovak, meni su ciklusi 32 dana tak da tek u petak, al mi je ovulacija uranila ovaj put i meni je ínace druga faza ciklusa 17 dana, a ne 14. Ja racunam da ml je danas 14 il 15 dpo

Držim fige da bude sve uredu 👏💓

Hvala! I ja  se nadam, al kad mi je tak niska, poludit cu!

[/url

Lilypie
    12. Kolovoz 2019. 11:18

Marta draga, sad sam gledala unatrag, 01.08. si vadila prvu a 06.08. si ponavljala betu i po meni je bila malo niska za 16 dpt blastica. Ne znam sto su ti tad iz klinike javili jer si još čekala da se jave. Ti si isto bila u Beti? Kako to da nisi betu ponavljala nakon 48 sati nego nakon 5 dana? 
    Držim ti fige da je bila kasnija implantacija i da sve bude ok ❤️

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    12. Kolovoz 2019. 11:20

isabelagregorijan, bila je jedna cura tu s niskom betom, isti prirodna između postupaka i sve je bilo ok. Čini mi se čak i niza da je bila. Nadam se da će isto biti kod tebe. Nemasekirancije ako nas čitaš javi se pa nam kaži kakve su tvoje bete bile 😘

Sara & Nora 💞

Marta...
    12. Kolovoz 2019. 11:26

Lilypie

Marta draga, sad sam gledala unatrag, 01.08. si vadila prvu a 06.08. si ponavljala betu i po meni je bila malo niska za 16 dpt blastica. Ne znam sto su ti tad iz klinike javili jer si još čekala da se jave. Ti si isto bila u Beti? Kako to da nisi betu ponavljala nakon 48 sati nego nakon 5 dana?
    Držim ti fige da je bila kasnija implantacija i da sve bude ok ❤️

Hej, javili su da je beta uredu da u Beti sam bila, si i ti? . A bila sam na putu pa sam iz tog razloga vadila kasnije rekli su mi da ne mora biti baš striktno drugi dan ako nisam u prilici vaditi. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

isabelagregorijan
    12. Kolovoz 2019. 11:27

U srijedu idem ponavljat pa cemo vidjet, ne znam kaj bi mislila, ovo mi je šokantno. Ak ima koja da je imala nisku betu, nek mi se javi 😁

[/url

sofi
    12. Kolovoz 2019. 11:27

Isabelagregorijan i Marta drzim fige da je sve u redu 🤞🤞🤞💕
    Kengurice ako me sjecanje dobro sluzi, ti si bila u IVF poliklinici? Smijem li te pitati, kako ti je izgledala aspiracija? Napomenuli su mi anesteziju intravenozno koja te onako malo uspava, ali ne potpunu, opcu. Kako je tebi bilo, isto tako, jesi li osjetila nesto? Citam razna iskustva, nisam pametna. 
    Zasto sam jutros tu (bez smijanja molim 😂) - naime sinoc sam citala nesto na tu temu i vjerojatno zato, nocas sam sanjala da sam bila i bolnici i nije bilo u blizini nikog tko bi mi mogao dati anesteziju, i probudila sam se uplakana i sva u znoju 😂😂😂😂  moj prag boli je jako,jako nizak inace, gadno mi je bilo dok mi je gin uzimao briseve, sam osjecaj da se nesto prčka tamo dolje.... 😢😢😢😢😂 i plus svega od sve srece i jedva cekanja sad me, kako se to sve vise blizi, poceo lovit strah 😢 je li takva vrsta anestezije zbilja podnosljiva, panicarim bezveze jelda? Reci mi da da 😂

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 11:31

Marta...

thinkpink1

Marta ne moze krvaruckanje biti reakcija na utrogestan, prije bi rekla da sad ta krv curka van i da se drenira. Bitno je da nije svježa krv. Zar ti nisu dali duphastone od th.jucer na hitnoj ili ti dali kombinaciju s utricima?

Ma jesu dali su mi, ali nisu napisali koliko vremenski se moraju uzimati pa mi u ljekarni ne daju, pa sad čekam mišljenje svoje dr, e baš mi je dosta svega 😢. Na koju krv misliš da curkca iz ploda 😢

Ne iz ploda, ako je bio kakav hematomcic ili pukla krvna zilica, od tud krvaruckanje...s obzirom da nije vidio. Kad ocekujes povratnu info od svog mpo? Samo se smiri i miruj, ja sam imala isto i svjeza krvarenja u 2 navrata i stalna smeđarenja skoro do 11tt, isto nisu vidjeli od kud...samo polako i smireno i sve ce biti ok.
    Meni jedino ukinuo utrice i dao duphastone, jer isto djeluju, a s obzirom na stalna krvaruckanja ako se apliciraju utrici vaginalno, krv je idealan medij za infekcije, pa me skroz skinuo s utrica i prebacio na duphastone, + magnezij+normabel 2mg max doza 3x1

Lilypie
    12. Kolovoz 2019. 11:32

sofi, mislim da je Kengurica bila u Repromedu ili 🧐
    Strah pred punkciju je uvijek tu 😁 Ja sam išla tri puta s općom i svaki put sam se večer prije punkcije pozdravljala sa životom 😂  Koliko folikula imaš?
    Marta, da, i ja sam tamo bila. Ma pitala sam te zato sto se u 48 sati vidi dupla li se pravilno. Sve su cure išle na 48 sati ponavljati pa mi zato čudno bilo. Ajde izdržat ćeš ti do 16.08. 🤞🥰

Sara & Nora 💞

sofi
    12. Kolovoz 2019. 11:45

Lilypie hm ne znam, nekako mi se cini da sam nju upamtila da je tamo 🙄 vidjet cemo ako se javi 😊 sa sljedecim ciklusom idemo u postupak, sad je faza pripreme 😂 dr mi je rekao kada je pogledao nalaze da mora paziti da ne bi isli u hiperstimulaciju radi mojih blago policisticnih jajnika cini mi se, i da ocekuje da ce ih biti dosta, valjda radi toga ako sam dobro povezala. Muci me ta opca/ ne opca, zato razmisljam unaprijed 😧

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.