Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    12. Kolovoz 2019. 08:38

Marta nadam se da ce sve biti u redu. Za par dana imas pregled kod gin pa ces znati vise. Trudna si da 6tt, a ne 4 pa bi vec trebali vidit i GV i ŽV, al mozda je implantacija bila kasnija pa je moguće da sve malo kasni. Koji dan ciklusa si imala punkciju, ako je bila nesto kasnija punkcija lako moguce i ovakvo kasnjenje. Jesu ti mozda ponavljali betu nisam zapamtila? 

Marta...
    12. Kolovoz 2019. 09:46

Grizli

Marta nadam se da ce sve biti u redu. Za par dana imas pregled kod gin pa ces znati vise. Trudna si da 6tt, a ne 4 pa bi vec trebali vidit i GV i ŽV, al mozda je implantacija bila kasnija pa je moguće da sve malo kasni. Koji dan ciklusa si imala punkciju, ako je bila nesto kasnija punkcija lako moguce i ovakvo kasnjenje. Jesu ti mozda ponavljali betu nisam zapamtila?

Grizli, znači ovako 2.7mi je bio prvi dan ciklusa, aspiracija 18.7,vraćanje 20.7 betu sam vadila 1.8 88.83i 5.8, 555.88 bila je ICSI metoda pa vjerujem da je to sve usporenje i nadam se da je beba tu 💓, jutros kad sam imala prvo mokrenje sve je bilo ok ni traga krvi, sad se opet pojavilo nakon što sam utriće stavila da li je moguće da je to reakcija na njih... 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    12. Kolovoz 2019. 09:47

Nikitta

Marta nisam baš shvatila nalaz, vidi se za sad samo gestacijska vrećica (GV) ili vide i plod i žumanjčanu vrećicu (ŽV)? Koliko sam upratila od drugih cura, prije srčane akcije treba biti vidljivo sve to. Nažalost već dugo dizanje fotki na forumu NE RADI. Kida nam svima živce 😁 Uglavnom, nadam se da je sve to ok, a da je krvarenje prolazni stres, a da ćeš kod svoje dr. čuti i srce, jer definitivno si danas trudna 6 tt. Neka je sa srećom mila!

Vidi se točkica a da li je puno to još ne vidi 🙈i ja se nadam da je sve ok 👏

isabelagregorijan
    12. Kolovoz 2019. 10:25

Pozdrav cure! Imam takve vijesti, nevjerojatne! I molim pomoc, savjet, ne tjesenje neg istinu ma kakvj god bila. Znaci pet godina nista, postupci, ma vec znate sve. I tjedan dana imam smedi iscjedak, da bi u subotu napravila test i bio je pozitivan pa sam danas isla vadit betu i beta je 46.1. Odnose sam imala 27.7. Niti prije niti poslije nisam, e sad ovulacija je bila onda 28 il 29, pretpostavljam. Prvo mi je uopce cudno da sam ostala trudna prirodno nakon pet godina, a drugo, beta mi s

[/url

isabelagregorijan
    12. Kolovoz 2019. 10:27

Beta mi se cini niska, tj jako niska, kaj da mislim? 

[/url

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 10:31

isabelagregorijan

Kod prirodnih trudnoca bete i jesu niže. Kada si trebala dobit menstruaciju?

isabelagregorijan
    12. Kolovoz 2019. 10:33

thinkpink1

isabelagregorijan

Ovak, meni su ciklusi 32 dana tak da tek u petak, al mi je ovulacija uranila ovaj put i meni je ínace druga faza ciklusa 17 dana, a ne 14. Ja racunam da ml je danas 14 il 15 dpo 

[/url

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 10:34

Marta ne moze krvaruckanje biti reakcija na utrogestan, prije bi rekla da sad ta krv curka van i da se drenira. Bitno je da nije svježa krv. Zar ti nisu dali duphastone od th.jucer na hitnoj ili ti dali kombinaciju s utricima?

• thinkpink1
    12. Kolovoz 2019. 10:38

thinkpink1

isabelagregorijan

Čuj se sa ginicem da ti da th.i obavezno vadis betu za 2 dana! Miruj i break a leg!🍀🤗🥰

Marta...
    12. Kolovoz 2019. 11:02

thinkpink1

Marta ne moze krvaruckanje biti reakcija na utrogestan, prije bi rekla da sad ta krv curka van i da se drenira. Bitno je da nije svježa krv. Zar ti nisu dali duphastone od th.jucer na hitnoj ili ti dali kombinaciju s utricima?

Ma jesu dali su mi, ali nisu napisali koliko vremenski se moraju uzimati pa mi u ljekarni ne daju, pa sad čekam mišljenje svoje dr, e baš mi je dosta svega 😢. Na koju krv misliš da curkca iz ploda 😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.