Hvala cure idem na hitnu 😘
Super da si poslusala cure i da si se odlucila otici, saljem 🤗 i da se vratis sa dobrim vjestima 😘
Drage moje, dok su moji smrzlici na hlađenju ja uzivam na morskom suncu, pripremam im teren za 9. mjesecopustam se, odmaram psihu, ali barem nekoliko puta dnevno pomislim na njih…..
Znam da posteno kasnim, ali Nikitta od srca ti zelim sretan rođendan, da ti se ostvari ono sto si sama pozelis(bas mi je drago da si ga zasluzeno proslavila
)
Vaki, Lemon, Marta, Mimi, Skoljka i sve ostale drage cure….vec dva dana citam zadnjih 50-tak stranica, jako ste me razveselile, toliko ohrabrujucih vijesti u zadnje vrijeme je melem za dusu
Sretno i uzivajte u trudnickim danima, a mi ostale cemo, nadam se, uskoro vasim stopama.
Pusa i veliki zagrljaj svima!!!!!
Hvala🥰, samo ti uzivaj na moru, odmori psihu, vele da i ona puno utice 😛, iskreno se nadam da ce sve cure sa teme uskoro ostvariti svoje snove, ipak bas je lijepo krenulo trebalo bi se i nastaviti od 9og mjeseca 😘
Nina1804 draga samo uživaj, uskoro ćeš biti 🤰🏻💕 Hvala ti na lijepim željama, za njih nikad nije kasno 🥰
Marta cure su te već dobro savjetovale, pravac hitna. Samo jedna opaska - kako si tek sad 4tt? Ako se trudnoća računa od 1 dc, a ti si imala punkciju, transfer i betu pozitivnu već odkad, ne bi li ti već trebala biti barem 5tt?
Oprosti sto upadam, ali i ja sam to isto pomislila, ona to nesto krivo racuna, sigurno racuna od punkcije ili transfera. Meni je dr objasnila da nema veze jel ivf ili prirodna trudnoca da se bas uvijek racuna od prvog dana zadnje menge.
Nina1804 draga samo uživaj, uskoro ćeš biti 🤰🏻💕 Hvala ti na lijepim željama, za njih nikad nije kasno 🥰
Marta cure su te već dobro savjetovale, pravac hitna. Samo jedna opaska - kako si tek sad 4tt? Ako se trudnoća računa od 1 dc, a ti si imala punkciju, transfer i betu pozitivnu već odkad, ne bi li ti već trebala biti barem 5tt?
Oprosti sto upadam, ali i ja sam to isto pomislila, ona to nesto krivo racuna, sigurno racuna od punkcije ili transfera. Meni je dr objasnila da nema veze jel ivf ili prirodna trudnoca da se bas uvijek racuna od prvog dana zadnje menge.
Da cure računala sam od punkcije, evo čekam a gužva je koma 🙈
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Nina1804 - uživaj i samo ti misli na svoje smrzliće, brzo će oni kod tebe.
Marta - sretno! Ne sjećam se više, ali mislim da si 6.tt kao i ja. Mislim da smo tu negdje.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Da cure računala sam od punkcije, evo čekam a gužva je koma 🙈
E draga moja ako si racunala od punkcije onda dodaj jos 2 tjedna😉, znaci ti si trudna 6 tjedana
I jel gotov pregled ili jos cekas? Sta kazu?🤨
Dan punkcije je 2tt. Bome Marta danas bi ti mogla to svoje srculence vidjeti ili barem plod. Sretno!
Curke, e vo taman stigla doma
Ultrazvučnim nslaz:uterus je u avf-u, u kavumu GM koji mjeri 7.9mm EO ne mogu jasno prikazati..Jajnici uredu u Douglasu nema slobodne tekućine. Uglavnom moja točkica je u maternici da li je prazna ili puna još se ne vidi, ja se nadam da je puna. Od kud krvarim dr ne zna 🙈😢. Dobila sam duphastone 2*1 bila sam u Ri na hitnoj. To vam je to ukratko a za bolove u trbuhu ništa nisam dobila
Ultrazvučnim nslaz:uterus je u avf-u, u kavumu GM koji mjeri 7.9mm EO ne mogu jasno prikazati..Jajnici uredu u Douglasu nema slobodne tekućine. Uglavnom moja točkica je u maternici da li je prazna ili puna još se ne vidi, ja se nadam da je puna. Od kud krvarim dr ne zna 🙈😢. Dobila sam duphastone 2*1 bila sam u Ri na hitnoj. To vam je to ukratko a za bolove u trbuhu ništa nisam dobila
Nešto svježe krvi u rodnici, pokušavam učitati sliku ali neće
😍🥰Bitno da je tockica tu, polako rast ce.. A da se ti nisi samoozlijedila, jel imas nokte?
Sortiraj odgovore
Najstariji