Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    11. Kolovoz 2019. 20:49

skoljka

Marta...

Curke, e vo taman stigla doma
    Ultrazvučnim nslaz:uterus je u avf-u, u kavumu GM koji mjeri 7.9mm EO ne mogu jasno prikazati..Jajnici uredu u Douglasu nema slobodne tekućine. Uglavnom moja točkica je u maternici da li je prazna ili puna još se ne vidi, ja se nadam da je puna. Od kud krvarim dr ne zna 🙈😢. Dobila sam duphastone 2*1 bila sam u Ri na hitnoj. To vam je to ukratko a za bolove u trbuhu ništa nisam dobila

😍🥰Bitno da je tockica tu, polako rast ce.. A da se ti nisi samoozlijedila, jel imas nokte?

Nemam nokte, baš zbog utrića sam ih skroz odrezala da nebi neke bakterije prenijela, ali kad se sjetim malo teža sam gurala jutros možda malo grublje sad da bi baš to bilo ne vjerujem 🙈. Iskreno malo sam razočarana da dr ne zna od kud krvarim

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• thinkpink1
    11. Kolovoz 2019. 20:54

Marta...

Ultrazvučnim nslaz:uterus je u avf-u, u kavumu GM koji mjeri 7.9mm EO ne mogu jasno prikazati..Jajnici uredu u Douglasu nema slobodne tekućine. Uglavnom moja točkica je u maternici da li je prazna ili puna još se ne vidi, ja se nadam da je puna. Od kud krvarim dr ne zna 🙈😢. Dobila sam duphastone 2*1 bila sam u Ri na hitnoj. To vam je to ukratko a za bolove u trbuhu ništa nisam dobila

Bit ce ❤, taman do sljedeceg UZV-a.
    Ti samo miruj i uzimaj th. Dalje smireno kolko god mozes🤗🥰😘

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 21:01

thinkpink1

Marta...

Bit ce ❤, taman do sljedeceg UZV-a.
    Ti samo miruj i uzimaj th. Dalje smireno kolko god mozes🤗🥰😘

Hvala ti draga ❤️😘😘😘

• Kengurica
    11. Kolovoz 2019. 21:13

Marta meni nikad nisu znali otkud krvarenje. Samo neka ono stane. 👏🏻

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 21:16

Kengurica

Marta meni nikad nisu znali otkud krvarenje. Samo neka ono stane. 👏🏻

Oki sad mi je lakše 😘❤️

Vaki
    11. Kolovoz 2019. 21:32

Marta - glavno da je točkica tamo. 😍
    Samo ti odmaraj i čuvaj mrvicu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lemon
    11. Kolovoz 2019. 22:35

Marta tako je i meni bilo, na hitnoj mi vidjeli g.vrecicu i nisu vidjeli uzrok krvarenja, jedino su mi rekli da nije svježa krv. Dobila duphastone, a već za tjedan dana je kod mog gin kucalo srce. Mislim da si ti malo manje od mene trudna a ja sam sutra točno 7 tt. Odmaraj i polako..

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Lilypie
    11. Kolovoz 2019. 22:55

Marta draga, eto ga 😊 sad lijepo terapiju i odmaraj. 19.08. imaš pregled kod svoje doktorice?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 23:01

Lemon

Marta tako je i meni bilo, na hitnoj mi vidjeli g.vrecicu i nisu vidjeli uzrok krvarenja, jedino su mi rekli da nije svježa krv. Dobila duphastone, a već za tjedan dana je kod mog gin kucalo srce. Mislim da si ti malo manje od mene trudna a ja sam sutra točno 7 tt. Odmaraj i polako..

Hvala ti ako računamo od zadnje mjesečnice prvi dan ja sam onda od 2.7😊, samo da sve bude uredu 👏16.8."imam pregled kod svoje dr. 

Marta...
    11. Kolovoz 2019. 23:01

Lilypie

Marta draga, eto ga 😊 sad lijepo terapiju i odmaraj. 19.08. imaš pregled kod svoje doktorice?

Draga 16.8😊 👏😘💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.