Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    06. Kolovoz 2019. 00:54

Marta...

Lucija987

Marta ja san ti iz Splita reci samo di ces bit smjestena pa ti ja nadem najblizi lab
    I da nadam se da ce ipak sve bit u redu 🙏❤❤

Hej idem iz Međugorja tako da ću samo posjetiti klarise u ulici svete Klare i idemo dalje ako možda ima u tom kvartu bilo bi odlično. Hvala ti 😘

Pretpostavljan da mislis na Samostan 
    Klarise su u ulici Kralja Zvonimira 18 i imas tocno 2 min sa autom do LabPlus (Dubrovacka 1)
    😘😘 i sretno ti 😘

🙏❤💙

LaLuna
    06. Kolovoz 2019. 07:03

Bok cure,
    ovo je moj prvi post na ovoj temi, čitam vas već dugo, veselim se i tugujem s vama. Sretna sam da je u tijeku pozitivan trend, samo neka se tako nastavi, pa da sve mi iduće godine držimo ta čuda u svojim naručjima ☺️
    Ja sam lagano u 11tt, pa imam pitanje za Crinone (mislim da ga Grizli korisi), ako se čeka ulazak u 12tt pa vec sad mogu preskakat svaki drugi dan, ili da još ovaj tjedan normalno pa od iduceg tjedna (punih 12tt) počnem svaki drugi stavljat?
    Hvala na odgovoru i veselim se druženju s vama :)

Marta...
    06. Kolovoz 2019. 07:58

Hvala ti 😘 😘 😘 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• ivana1907
    06. Kolovoz 2019. 08:59

Jutro djevojke. Eto mene kod vas. Uglavnom, prica kao i kod vecine. Dvije godine pokusavam zatrudnijeti, ali nikako. Bila sam na laparaskopiji u veljaci radi priraslica i neprohodnih jajnika. I dalje nista. Nepreistaje mi nista drugi nego potpomognuta. Molim vas savjet, sto da ocekujem , zivim u Njemackoj. Puno pozz☺️

Grizli
    06. Kolovoz 2019. 09:22

LaLuna

Bok cure,
    ovo je moj prvi post na ovoj temi, čitam vas već dugo, veselim se i tugujem s vama. Sretna sam da je u tijeku pozitivan trend, samo neka se tako nastavi, pa da sve mi iduće godine držimo ta čuda u svojim naručjima ☺️
    Ja sam lagano u 11tt, pa imam pitanje za Crinone (mislim da ga Grizli korisi), ako se čeka ulazak u 12tt pa vec sad mogu preskakat svaki drugi dan, ili da još ovaj tjedan normalno pa od iduceg tjedna (punih 12tt) počnem svaki drugi stavljat?
    Hvala na odgovoru i veselim se druženju s vama :)

Ciao, prvo cestitam na trudnoci. A za crinone ide (bar su meni tako dali) do 12tt svaki dan onda 13tt svaki drugi i 14tt svaki 3 dan tako da realno zavrsis prije 15tt. Meni je ispalo da sam taman potrosila sve aplikatore, al mi je dr bial rekla ako se dogodi da 14tt ispadne da nemam bas za 3 puta svaki 3 dan da onda ne moram uzimat novu kutiju. Bitno da se postepeno smanji da nije odmah 0. Sretno! 

Lilypie
    06. Kolovoz 2019. 10:06

Karla, kad imaš termin danas?
    Cure, meni je MPO doktorica napisala da nastavim terapiju do 8. tjedna a onda da postupno smanjujem. E sad ne znam sto znaci to postupno i kada bi onda trebala skroz završiti 🧐
    A za računanje trudnoće mi je rekla da računam od aspiracije, to jest danas bi mi bilo 7 tjedana ako računam od zadnje M a 6+6 aspiracije. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Malizvrk2
    06. Kolovoz 2019. 10:34

Ivana1907 u kojem si gradu u Njemackoj 
    Ja zivim blizu Frankfurta pa ako si tu negdje mogu ti dati savjet oko klinike i doktorice i tako 
    Koje si osiguranje 
    Aok ti pokriva stimulacije 3 i sve ljekove 

• Mimi1510
    06. Kolovoz 2019. 12:20

Ej cure vadila sam danas betu i beta je 14dan 1806 ❤❤🥰🥰
    Prvi pregled bi trebala 19.8 napraviti da se vidi dali srce kuca.
    Ali bi trebala od 17.8 biti na moru u Splitu.
    Pa pitanje vidjela sam da je jedna curka iz Splita, pa me zanima misljenje za CITO polikliniku mislila sam ici kod doktora Poljaka!

Boa35
    06. Kolovoz 2019. 12:37

Lilypie

Karla, kad imaš termin danas?
    Cure, meni je MPO doktorica napisala da nastavim terapiju do 8. tjedna a onda da postupno smanjujem. E sad ne znam sto znaci to postupno i kada bi onda trebala skroz završiti 🧐
    A za računanje trudnoće mi je rekla da računam od aspiracije, to jest danas bi mi bilo 7 tjedana ako računam od zadnje M a 6+6 aspiracije.

Ma joj draga, tek u 17:30 😣
    Od 5h sam budna i ne mogu spavati..lunjam po kući..nervoza na najjače.. 🙈🙈
    Javim se nakon pregleda 🤞💚💜

Marta...
    06. Kolovoz 2019. 12:46

Cure beta 550.58  icsi postupak vraćene 20.7.da li je to ok. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.