Marta ja san ti iz Splita reci samo di ces bit smjestena pa ti ja nadem najblizi lab
I da nadam se da ce ipak sve bit u redu 🙏❤❤
🙏❤💙
Nikitta sretan ti rodjendan draga! Zelim ti do idućeg rodjendana da imas one male blizanceke iz svog sna. 🍀🎊🎉💓 vidiš, mozda je to neki znak 😊😉
Bas imamo puno trudnica na forumu i to mi je tako drago kad vidim da napredujemo!!!! 😍🤞🍀 sve cemo mi jednom ostvarit svoj cilj, uvjerena sam!!!
Marta držimo 🤞 da sve bude ok.
Iskra sretnoooo
Samara meni ti je najlakše jednostavno izignorirati takve ljude ili im rec da ih se to uopce ne tiče! A ta stara zabadala najviše volim otpilit!
Vaki ja sam jos uvijek u šoku radi tebe 😂😉 bas si me ugodno iznenadila 😊 suti suti i kad ono beta 🙈🙈🙈
Jucer sam čitala tvoj post i triput se vracala da skuzim jesam dobro skuzila il sam pobrkala lončiće nesto 😂
Vaki cestitam draga od 💓
Samara imala sam i ja neki dan situaciju. Starija susjeda me pomazila po trbuhu i pitala jel ima sta novo kak je mali jel se primio. Ja sam se okrenula i otisla sva bijesna na svekrvu jer je ona sigurno brbljala po ulici a to me izluduje jer mi se ne da o tome razglabati sa cijelim zagrebom
Vaki mudrice, kako li su samo to izvela!! Pa čestitam ti, stvarno lijepo iznenađenje! Želim vam svako dobro draga.
Marta koliko sam shvatila, nemaš grčeve i to je dobro krvarenja su jako česta.
Marta ja san ti iz Splita reci samo di ces bit smjestena pa ti ja nadem najblizi lab
I da nadam se da ce ipak sve bit u redu 🙏❤❤
Hej idem iz Međugorja tako da ću samo posjetiti klarise u ulici svete Klare i idemo dalje ako možda ima u tom kvartu bilo bi odlično. Hvala ti 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta držimo 🤞 da sve bude ok.
Iskra sretnoooo
Samarameni ti je najlakše jednostavno izignorirati takve ljude ili im rec da ih se to uopce ne tiče! A ta stara zabadala najviše volim otpilit!
Vakija sam jos uvijek u šoku radi tebe 😂😉 bas si me ugodno iznenadila 😊 suti suti i kad ono beta 🙈🙈🙈
Jucer sam čitala tvoj post i triput se vracala da skuzim jesam dobro skuzila il sam pobrkala lončiće nesto 😂
👏👏😍😘😘😘❤️
Marta i Blacky89 hvala vam od srca na lijepim željama. Bit će kako nam Bog da, baš jako puno cura je u ovih skoro godinu dana što sam tu na ovoj temi - ostalo trudno, pa se toplo nadam da ćemo i mi brzo u te sretnice. Marta neka sutra uredna beta odagna tvoje strepnje! 🙏🏼
Hvala nadam se 👏😘
Lemon,Blacky89 hvalaaaa curke😘😘😘,ufff da i to krene više,nikako dočekat 9-ti misec.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji