Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    05. Kolovoz 2019. 15:34

Marta ja san ti iz Splita reci samo di ces bit smjestena pa ti ja nadem najblizi lab 
    I da nadam se da ce ipak sve bit u redu 🙏❤❤

🙏❤💙

• Blacky89
    05. Kolovoz 2019. 21:05

Nikitta sretan ti rodjendan draga! Zelim ti do idućeg rodjendana da imas one male blizanceke iz svog sna. 🍀🎊🎉💓 vidiš, mozda je to neki znak 😊😉
    Bas imamo puno trudnica na forumu i to mi je tako drago kad vidim da napredujemo!!!! 😍🤞🍀 sve cemo mi jednom ostvarit svoj cilj, uvjerena sam!!! 

• Blacky89
    05. Kolovoz 2019. 21:09

Marta držimo 🤞 da sve bude ok.
    Iskra sretnoooo
    Samara meni ti je najlakše jednostavno izignorirati takve ljude ili im rec da ih se to uopce ne tiče! A ta stara zabadala najviše volim otpilit! 
    Vaki ja sam jos uvijek u šoku radi tebe 😂😉 bas si me ugodno iznenadila 😊 suti suti i kad ono beta 🙈🙈🙈
    Jucer sam čitala tvoj post i triput se vracala da skuzim jesam dobro skuzila il sam pobrkala lončiće nesto 😂

• Mrva1986
    05. Kolovoz 2019. 21:22

Vaki cestitam draga od 💓
    Samara imala sam i ja neki dan situaciju. Starija susjeda me pomazila po trbuhu i pitala jel ima sta novo kak je mali jel se primio. Ja sam se okrenula i otisla sva bijesna na svekrvu jer je ona sigurno brbljala po ulici a to me izluduje jer mi se ne da o tome razglabati sa cijelim zagrebom

• Ema1987
    05. Kolovoz 2019. 21:38

Vaki  mudrice, kako li su samo to izvela!! Pa čestitam ti, stvarno lijepo iznenađenje! Želim vam svako dobro draga.

Marta koliko sam shvatila, nemaš grčeve i to je dobro  krvarenja su jako česta. 

Vaki
    05. Kolovoz 2019. 22:08

Hvala vam cure moje.😘😍

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 23:15

Lucija987

Marta ja san ti iz Splita reci samo di ces bit smjestena pa ti ja nadem najblizi lab
    I da nadam se da ce ipak sve bit u redu 🙏❤❤

Hej  idem iz Međugorja tako da ću samo posjetiti klarise u ulici svete Klare i idemo dalje  ako možda ima u tom kvartu bilo bi odlično. Hvala ti 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 23:16

Blacky89

Marta držimo 🤞 da sve bude ok.
    Iskra sretnoooo
    Samarameni ti je najlakše jednostavno izignorirati takve ljude ili im rec da ih se to uopce ne tiče! A ta stara zabadala najviše volim otpilit!
    Vakija sam jos uvijek u šoku radi tebe 😂😉 bas si me ugodno iznenadila 😊 suti suti i kad ono beta 🙈🙈🙈
    Jucer sam čitala tvoj post i triput se vracala da skuzim jesam dobro skuzila il sam pobrkala lončiće nesto 😂

👏👏😍😘😘😘❤️

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 23:17

Nikitta

Marta i Blacky89 hvala vam od srca na lijepim željama. Bit će kako nam Bog da, baš jako puno cura je u ovih skoro godinu dana što sam tu na ovoj temi - ostalo trudno, pa se toplo nadam da ćemo i mi brzo u te sretnice. Marta neka sutra uredna beta odagna tvoje strepnje! 🙏🏼

Hvala nadam se 👏😘

Iskra💞
    05. Kolovoz 2019. 23:28

Lemon,Blacky89 hvalaaaa curke😘😘😘,ufff da i to krene više,nikako dočekat 9-ti misec.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.