Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    05. Kolovoz 2019. 13:38

Vaki

Samara - na žalost, ima takvih ljudi koji guraju nos tamo gdje im nije mjesto! 😋
    Karla - sretno sutra!
    Marta - kako je?
    Mimi - sretno s betom!

Hej draga bolje sam još krvarim ono i kad piškim bude vodene krvi ne znam kako da opišem 🙈  uglavnom ima krvi u školjki 😢 više nego prvi dan nisu komadi već tako to nešto. Ne znam spremam se i za najgore stvarno ne mogu utjecati na ništa. Sad se vjerojatno neću moći ni kupati a sutra krećem na more 😢😢😢😢. A što ćeš to je život malo da malo uzme, sutra planiram u Splitu izvaditi betu budem danas malo proguglala za neki labos koji je lako pronaći nama kontinentalcima 🙈. Kako si mi ti tako mi je drago zbog tebe i želim ti sve najbolje baš se radujem zbog tebe ❤️ 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 13:40

Draga sretan roćkas ❤️ budi sretna i vesela od ❤️želim da ti dragi Bog usliši sve tvoje želje 😍😍😍😍🎂🎂🎊🎊🎊

Iskra💞
    05. Kolovoz 2019. 13:42

Lilypie

Iskra💞

Pozzz cure jedno pitanje propisano mi da dodem 2.dc u bolnicu,te ću onda i dobiti lijekove.Sad da li te lijekove dobivam tamo ili u ljekarni? Plaćam li ih ili idu na recept,a to su:
    PUREGON
    ORGULUTRN
    OVITRELLE
    hvalaaaaa😘

Ovisno o tome ideš li u postupak preko HZZO-a ili privatno. Ako ideš privatno, sve lijekove plaćaš sama i nabavljaš ih u ljekarni. Ako je preko HZZO-a, onda dobiješ u klinici.

Okiii hvala ti puno,u Petrovoj sam☺️

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Iskra💞
    05. Kolovoz 2019. 13:44

Grizli

Samara znam tesko je al probaj ignorirat talve komentare. Ja sam na kraju kad bi netko tako nesto pitao glumila da ne cujem i nastavila pricu o necem desetom. Kao da nitko nis nije pitao, a oni koji su bas navaljivali dobili su odgovor sta vas to briga ili protupitanje a kad vi mislite umrijet?! Vrlo brzo su prestali komentari.
    Iskra ako si u postupku preko hzzo sve lijekove oni daju. Ako si privatno kupujes. Sretno!

Hvala ti da jesam preko hzzo,u Petrovoj.
    Idem po prvi put sad u rujnu,pa mi sve novo.

🧒 sve ok. 1986
    👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
    1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
    2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
    HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
    HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
    🤞💜🙏

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 13:47

Samara

Cure, kako se vi nosite sa tim da vas okolina stalno ispituje kad ćete imati bebu i zašto još nemate? Malo prije sam opet imala istu situaciju, sretnem na cesti starijeg susjeda koji me zaustavi i pita da zašto još nemam trbuh a tak smo dugo zajedno i u braku i sve i kaže da - Hrvatska treba rasti!!! Uopće ne znam kako sam odreagirala, samo znam da sam nastavila hodati..pao mi je mrak na oči :(

Ja im kažem da je Isus Krist gospodar života i smrti i da je sve Njegova milost, i da će biti kad on odluči. Neki razumiju neki bleje a mene baš briga, najgora je bila moja sveki nikako nisam sama s njih htjela biti odma bi počela tema... sve dok mužu nisam rekla da kaže svojoj mami da me pusti na miru i upalio je 🙈

Lilypie
    05. Kolovoz 2019. 13:49

Marta...

Vaki

Samara - na žalost, ima takvih ljudi koji guraju nos tamo gdje im nije mjesto! 😋
    Karla - sretno sutra!
    Marta - kako je?
    Mimi - sretno s betom!

Hej draga bolje sam još krvarim ono i kad piškim bude vodene krvi ne znam kako da opišem 🙈 uglavnom ima krvi u školjki 😢 više nego prvi dan nisu komadi već tako to nešto. Ne znam spremam se i za najgore stvarno ne mogu utjecati na ništa. Sad se vjerojatno neću moći ni kupati a sutra krećem na more 😢😢😢😢. A što ćeš to je život malo da malo uzme, sutra planiram u Splitu izvaditi betu budem danas malo proguglala za neki labos koji je lako pronaći nama kontinentalcima 🙈. Kako si mi ti tako mi je drago zbog tebe i želim ti sve najbolje baš se radujem zbog tebe ❤️

A zao mi je jebemu 😢 Nadam se da ipak nije ono najgore. Ja sam vadila u Splitu, LabPlus, Dubrovačka 1 ali ulaz s Poljicke. Jednostavno za naći. Nalaz bio gotov za malo vise od sat vremena, još je bila subota. Šalju na mail.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 13:53

Lilypie

Marta...

Vaki

Karla - sretno sutra!
    Marta - kako je?
    Mimi - sretno s betom!

Hej draga bolje sam još krvarim ono i kad piškim bude vodene krvi ne znam kako da opišem 🙈 uglavnom ima krvi u školjki 😢 više nego prvi dan nisu komadi već tako to nešto. Ne znam spremam se i za najgore stvarno ne mogu utjecati na ništa. Sad se vjerojatno neću moći ni kupati a sutra krećem na more 😢😢😢😢. A što ćeš to je život malo da malo uzme, sutra planiram u Splitu izvaditi betu budem danas malo proguglala za neki labos koji je lako pronaći nama kontinentalcima 🙈. Kako si mi ti tako mi je drago zbog tebe i želim ti sve najbolje baš se radujem zbog tebe ❤️

A zao mi je jebemu 😢 Nadam se da ipak nije ono najgore. Ja sam vadila u Splitu, LabPlus, Dubrovačka 1 ali ulaz s Poljicke. Jednostavno za naći. Nalaz bio gotov za malo vise od sat vremena, još je bila subota. Šalju na mail.

A ne znam 😢 sutra ćemo znati hvala ti draga 😘❤️

Vaki
    05. Kolovoz 2019. 13:55

Marta - nadam se da je to još samo jedno bezazleno krvarenje u početku trudnoće. Sretno, draga!😘

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    05. Kolovoz 2019. 13:58

Vaki

Marta - nadam se da je to još samo jedno bezazleno krvarenje u početku trudnoće. Sretno, draga!😘

Hvala mila 😍😘❤️

Lemon
    05. Kolovoz 2019. 15:00

Iskra sretno sa pikanjem! 
    Samara ja ili ih ignoriram i šutim ili kažem kad bude bit će,ali isto me to lako izbaci iz takta jer se svi nadu pametni 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.