Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    19. Srpanj 2019. 13:05

Curke evo javili da su oplifili 4 od 6 2 su pokazale dobre znakove, a ostale dvije još ništa, sutra je transfer. A mene još sve boli ne znam kako ću to sutra izdržati, 😌. Odlučila sam da je ovo prvi i zadnji pokušaj. Ne mogu ja to više prolaziti vama svaka čast koje ste već po nekoliko puta u tom procesu. Pokušat ću muža nagovoriti na posvojenje ako sad ništa ne bude. Ma baš sam tužna 😢 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Grizli
    19. Srpanj 2019. 13:14

Sretno curkama koje javile fini broj oplodjenih. Bravo sad samo nek se lijepo dalje razvijaju pa da bude bebica i braco/seka zankoju godinu! 
    Lilypie ne brini za grceve sve normalno, naravno osim ako bas krene jaka bol onda odmah se javi gin. Bit ce da ti je probava malo uzdrmana, od punkcije si jos i plus toga maternica zauzima svoje mjesto.
    Skoljka kako je prosao uzv?
    Cure vezano za lose raspolozenje. Prosla sam to sve puuuno puta u zadnje 3 godine. Borila se sa sobom i svojim mislila, ignorirala ljude, cak odbijala druzenja s prikateljima koji imaju djecu. Dakle na granici ludila. Muz koliko god se trudio i bio divan ne moze to shvatiti jer mj to prozivljavamo izvana i iznutra. Ono sto vam mogu reci jedino je da se drzite i da one dane kad se raspadate dopistite sebi takve dane, nakon njih se osjevate prazno, al iduci dan opet snazno i da mozete dalje punom parom. Bezbroj puta u postupcima sam krivila sebe, padala u mislila i duhu, pitala se zasto, al ovaj osjecaj danas koji imam za ovo minijaturno bice u meni za koje vjerujem da ce biti nase savršenstvo nije mi zao ni jedne prolivene suze, ni jedne sekunde boli. Neki dan bas sam se zalila muzu da me boli noga nesto, samo je odmahnuo rukom i rekao sta je to za tebe nakon svih onih punkcija i injekcija. Zeno pa svaki dan samu sebe bodes, ja nisam tako hrabar kao ti. Tada sam shvatila da sve sto prolazimo jednog dana dodje nam nagrada u vidu najljepseg dara nase bebe! Drzite minse cure i da sve sto prije uspijete, znam kako je tesko boriti se sa neuspjehom. 

• Luca87
    19. Srpanj 2019. 13:22

Ružno je, ali ja to doživljavam kao bilo koju drugu dijagnozu i na taj način se borim s tim. U nijednom trenutku nisam to prešutila pred nikim, i na taj način saznala da mi se dosta poznanika bori s tim. I onda je lakše, vjerujte mi. 
    A sad do kad se boriti s tim, ni ja sama nisam sigurna, ali svakako u jednom trenutku želim stati, znajući da sam učinila sve i nastaviti živiti život punim plućima uživajući u drugim stvarima. 
    Činjenica je da ova borba dok traje popapa velik dio života

Lavica27
    19. Srpanj 2019. 13:35

Cure nisam bila u postupku, u prvoj T sam zatrudnjela taman ciklus prije inseminacije. Mislila sam da nikad neću imati dijete i bila ljuta na cijeli svijet. Kad sam počela pričati o svom problemu shvatila sam da se masa ali vjerujte masa parova bori sa raznoraznim dijagnizama samo nekako do nas dodju vijesti o ovima koji su iz prve uspjeli. Jucer mi je prijateljica rekla da su bili na cetvetoj potpomognutoj i opet nista,danas mi kaze druga prijateljica da joj je dosao nalaz i AMH =0,znaci ili donor JS ili je to to od nje. 3 kolegice od 5 se bore s dijagnozama i u postupku su. Imate svako pravo biti na dane ljute,ali ako vam je lakše,pricajte,nije sramota, neke ljude treba malo i školovati da nije sve crno-bijelo. A za kraj, vjerujem da će baš svaka od vas napokon primiti taj smotuljak sreće u ruke,ja vam to od srca želim. ❤

Boa35
    19. Srpanj 2019. 13:46

Drage moje.. evo i moje nove bete
    U srijedu 1.225,42 IU/L, danas 2.943,5 IU/L sad samo nek sve bude u redu!
    Kako se vama čine brojčeki??
    Nismo već dugo pisale o simptomima.. ja ih bome imam svaki dan sve više..
    Sise me bole sigurno 3x jače nego prije menge.. kad sam dugo na nogama krene me bolit dolje u jajnicima, preponama, neznam točno, ali dolje me boli.. kad legnem nakon koju min se bol smiri.. tako da svaki dan kad dođem s posla legnem u krevet pola sata i dalje sam ko nova.. slatko ne mogu u usta staviti.. o umoru da ne pričam.. zadnjih tri dana sam užaasno umorna, u 22h sam već u krevetu i napuhnuta sam dosta, kad pojedem baš mi se trbuh napuše..
    Ne znam jesam li što zaboravila, ali to je uglavnom to..
    Kako ste mi vi sa simptomima?
    Školjka čekam cijelo jutro svoju betu i tebe da se javiš kako je prošao pregled!!

• thinkpink1
    19. Srpanj 2019. 14:31

Karla89

Sise me bole sigurno 3x jače nego prije menge.. kad sam dugo na nogama krene me bolit dolje u jajnicima, preponama, neznam točno, ali dolje me boli.. kad legnem nakon koju min se bol smiri.. tako da svaki dan kad dođem s posla legnem u krevet pola sata i dalje sam ko nova.. slatko ne mogu u usta staviti.. o umoru da ne pričam.. zadnjih tri dana sam užaasno umorna, u 22h sam već u krevetu i napuhnuta sam dosta, kad pojedem baš mi se trbuh napuše..
    Školjka čekam cijelo jutro svoju betu i tebe da se javiš kako je prošao pregled!!

Bome nije brojček, već brojčina...🥳🥰😘👌
    Jedino me muči zašto radiš, zašto ne otvoriš bolovanje?

Boa35
    19. Srpanj 2019. 14:36

thinkpink1

Karla89

Bome nije brojček, već brojčina…🥳🥰😘👌
    Jedino me muči zašto radiš, zašto ne otvoriš bolovanje?

Nemam ugovor na neodređeno, pa ne želim otvarati bolovanje. A i ok se osjećam, umor me hvata tek podvečer kad dođem doma.. bila sam doma cijeli tjedan nakon feta.. sad dva tjedna radim i onda tri tjedna na godišnji, pa ću odmarati

Lilypie
    19. Srpanj 2019. 15:15

Karla, divno 🥰 sad uživaj draga. Kad su ti rekli da dodjes na pregled? Ja idem ujutro ponavljati betu 🙏 Nemam nešto puno simptoma. Osjećam se dobro ali imam te blage grčeve na par minuta koji mi ne daju da se opustim. Grudi jedva da i osjetim. 
    Školjka držiš nas u neizvjesnosti 🤔😁

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Boa35
    19. Srpanj 2019. 15:30

Lilypie

Karla, divno 🥰 sad uživaj draga. Kad su ti rekli da dodjes na pregled? Ja idem ujutro ponavljati betu 🙏 Nemam nešto puno simptoma. Osjećam se dobro ali imam te blage grčeve na par minuta koji mi ne daju da se opustim. Grudi jedva da i osjetim.
    Školjka držiš nas u neizvjesnosti 🤔😁

Pa meni je gin do 29.7 na godišnjem, a kad se on vrati ja idem na tri tjedna..
    Ali svejedno nikako ne planiram na pregled prije 6.8..
    prvi put me odmah nakon bete naručili na pregled, pa sam samo pod stresom bila.. sad se ne vidi ovo, sad ne se vidi ono..
    e pa sad ću ja čekat do 8.tjedna, pa će se tada valjda sve vidjeti
    Ma opusti se, mislim da je to sve normalno.. bitno da ne traju dugo

skoljka
    19. Srpanj 2019. 15:31

Hvala curama koje misle na mene🥰
    Evo ga danas tocno 6 tjedana, crvic je 2mm 😍, srceko lupa, kontrola za 3 tjedna. Dodala mi je jos Omegu3 1100mg, ali ja sam nasla samo od 1000mg. Pitala sam je jel moram magnezij svaki dan ili po potrebi, pa se nasmijala veli a kad to ti molim te osjecas potrebu za magnezijem pa naravno svaki dan. Tako da Karla89  i Lilypie i ostale koje ste imale fet pijte magnezij da vam maternica bude opustena. 🥰
    E sad Karla89 😍😍cestitam od srca tako sam se radovala kad sam vidjela da ti je beta savrsena. Nisam stigla prike na forum se javit od silnog plakanja, jer kad sam svima najblizima poslala slukicu. Svi zovu placu pa i ja sa njima, napokon sam sama sa sobom😊
    Lilypie sretno sutra sa betom🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.