Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta...
    18. Srpanj 2019. 21:59

Lilypie

Marta...

Curke jeste mi žive, ja danas imala punkciju js bilo ih je 6,imala sam opću anesteziju jer sam šmizla kad se radi o tom djelu tijela 😥. Malo me boli onak grči i osjećam nelagodu, kako je vama bilo?? s tim da sam dobila za terapiju one male kuglice Utrigestan.
    Sutra će mi javiti koliko je oplođenih i u subotu vraćanje.Puse svima i puno ➕ želim 😘

Držimo fige za dobre vijesti 🤞🍀 Utrogestan je uobičajena terapija nakon punkcije.

Hvala 😘 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    18. Srpanj 2019. 22:00

Grizli

Marta i Mimi sretno i da bude puuuno embrica!

Hvala 😘 nadam se da bude ok

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• Luca87
    18. Srpanj 2019. 22:19

MilMil

Pozdrav curke. Imam pitanjce? 2.7 sam bila na inseminaciji i doktorica mi je rekla da do 25.7 pijem duphaston. Poslije toga je rekla da izvadim betu. Danas mi je trebala biti ocekivana M, inace je u dan tocna. E sad pitanjce je da li mislite da bi trebala prestati piti ili da ju poslusam pa da nastavim do 25.

Napravi test ili još bolje izvadi betu, bez tog se nemoj skidati s duphastona. Već ti je 16dpo, neki osjetljivi testić bi mogao nešto pokazati.
    Duphaston ti je progesteron čuvar trudnoće, isto tako zbog njega može malo kasniti menstruacija. Ja da sam na tvom mjestu bih nastavila s th i sljedećih par dana bih piškala testiće. Sretno!

• MilMil
    18. Srpanj 2019. 22:30

Hvala na savjetu. Neda mi se uzimati test ako je prerano za ista pokazati. Svaki put se razocaram pa sam ovaj put odlucila bez njih. Nista cekamo 25.7 i betu. Nisam optimisticna jer mi je stopericu dala dan poslije ins. Vidim da ste ovdje sve super pa sam se odlucila malo vama pozaliti. Vi razumijete🤗

Meto
    18. Srpanj 2019. 23:36

Marta, Mimi cure 🤞🤞 da se oplodi sto vise stanica! 
    Emenems hvala ti, lijepo od tebe. Mozda se javi netko tko koristi gel ☺️
    MilMil kako stopericu nakon inseminacije? Ne prekidaj terapiju, testic mozes uraditi sa prvom mokracom. Sretno 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• MilMil
    18. Srpanj 2019. 23:48

Meto

Marta, Mimicure 🤞🤞 da se oplodi sto vise stanica!
    Emenemshvala ti, lijepo od tebe. Mozda se javi netko tko koristi gel ☺️
    MilMilkako stopericu nakon inseminacije? Ne prekidaj terapiju, testic mozes uraditi sa prvom mokracom. Sretno 😊

Ozbiljno dan poslije. Uglavnom trebala sam doci na pregled dva dana poslije ins. ali nisam bila u mogucnosti pa sam otisla odmah drugi dan. Naravno ni tad mi nije bila ovulacija pa su mi je dali odmah. Malo su neozbiljni, bit ce da nas je previse. Dok vjestica nedodje nada uvijek postoji😊

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 00:01

Nisam jos stigla sve procitati, ali moram napisati da me od lilypie beta jaaako razveselila. Samo neka se fino podupla i sve dalje da bude skolski. ❤️

• Babylove
    19. Srpanj 2019. 06:40

cetritke i neka se lijepo dupla 💖💖
    Nove cure dobro dosle i sretno 😊
    Mimi sva ta bol i krvarebje ti ke normalno.. tako je i meni bilo... samo lezi i pij puno tekucine, mavnezij i iso sport negazirani... meni je zbilja puno pomoglo... a i slobodno ako imas bolove tabletu popiti mozes 😊
    I ja sam tamo trebala bi pred kraj 8.mj po ljekove ici... mozes li mi reci od kada do kada su na go... ja sam pitala ali zaboravila...
    I drzimo 🤞 da se sto vise oplode...
    Marta i tebi isto tako 🤞
    MilMil zasto bi prekidala terapiju.. jesi li radila test ili vadila betu vec?

• Babylove
    19. Srpanj 2019. 06:43

MilMil

Meto

Marta, Mimicure 🤞🤞 da se oplodi sto vise stanica!
    Emenemshvala ti, lijepo od tebe. Mozda se javi netko tko koristi gel ☺️
    MilMilkako stopericu nakon inseminacije? Ne prekidaj terapiju, testic mozes uraditi sa prvom mokracom. Sretno 😊

Ozbiljno dan poslije. Uglavnom trebala sam doci na pregled dva dana poslije ins. ali nisam bila u mogucnosti pa sam otisla odmah drugi dan. Naravno ni tad mi nije bila ovulacija pa su mi je dali odmah. Malo su neozbiljni, bit ce da nas je previse. Dok vjestica nedodje nada uvijek postoji😊

Vec napisem.post i vidim da su i cure odg.. promakla mi je zadnja str.. zbilja mi nije jano kako stoperica dan poslije ins... malo sam zbunjena... jesu ti objasnili zasto, jesi koristila neke ljekove?

Lilypie
    19. Srpanj 2019. 07:10

Kengurica

Nisam jos stigla sve procitati, ali moram napisati da me od lilypie beta jaaako razveselila. Samo neka se fino podupla i sve dalje da bude skolski. ❤️

Hvala draga 😘 Noćas me probudilo, kao menstrualna bol na par minuta i prošlo. Pretpostavljam da je to sve normalno ali umrla sam od straha 😔
    Milmil, oprosti, nisam razumjela, bila ti inseminacija pa si išla na kontroli drugi dan gdje su vidjeli sa ovulacija nije ni bila pa su ti dali štopericu????

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.