Curke, kolko mora proci od piskanja da se napravi test, buduci da u jutro nisam?
Lilyja sam imala te ko menstrualne jos par dana nakon bete. Onda nakon toga sam imala bol u desnoj strani koja se na nogu sirila i cak sam lekadol pila. Ispalo je da folikularna cista (bezopasno, ali moze boljeti). Kad se to smirilo sam imala probadanja u rodnici i lijevo za koja nitko ne zna sta je, mozda sirenje ligamenata, mozda ne, al urinokultura uredna. To mi je stalo tamo s nekih 7-8 tjedana i opet se pojavilo oko 16tt. Tako da tih bolova ima i bit ce i ono sto moras zapamtiti, svjeza krv i jaka bol, to je alarm iako svjeza krv u ranij fazi ne mora biti nista, al opet dobro dodje pregled. Bol koja od odmora prestaje je ok bol.
Joj hvala ti puno 😘 puno mi znaci kad znam da nisam sama u tome. Bol nije jaka, prodje za svega par minuta i nemam nikakvog iscjedka ali se svejedno panično bojim 😬
Nadam se sutra finoj betici 🙏
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Curke, kolko mora proci od piskanja da se napravi test, buduci da u jutro nisam?
Cca tri sata ako možeš izdržati 😁 S nestrpljenjem iščekujemo 🤞
Sara & Nora 💞
Tu smo da si medjusobno olaksano i pomazemo. Ja bas jako volim ovaj forum. I naucila sam svasta i imam ljude koji me razumiju. Sretno s betom Lilypie!
Baš ima puno cura koje čekaju transfer, betu ili ultrazvuk... Sretno svakoj ponaosob. ❤️ Nema zatišja na ovoj temi. Nekako sam mislila da je preko ljeta manje akcije...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meni je isto sve ovo teško, samo jedni prijatelji uz obitelj znaju kroz što prolazimo ali ne razumiju kad nisu kroz to prošli, dobili su zdravu bebu od prvog pokušaja. Ja sam uvijek željela više djece a sad pitanje hoću li imati i jedno. Svaki put kad vidim malu bebu moram skrenuti misli na nešto drugo da ne plačem, drži me još nada ali kako će biti ako dođemo do granice kada ćemo odustati ne znam. Još mi je teško jer to putovanje u Belgiju nije jednostavno zbog posla, stalno moram izbivati i ne znam koliko ću to još moći pogotovo jer nitko ne zna pravi razlog.. Toliko sam se veselila fetu a sad jednostavno nisam pozitivna i ne mogu dokučiti što me pati, valjda strah od neuspjeha
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Potpuno vas razumijem. Godinama sam u tim vodama, ali nisam još naučila funkcionirati normalno. Stalno mi se to vrti po glavi i kad nisam u postupku. Pogotovo zato što to nitko ne može razumjeti ako to nije sam prošao. ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nitko tko to neprolazi nemoze razumjeti i na kraju dana nemozes se nikome pozaliti. Ja sam danas totalno u komi, cak sam i normabel popila ali nepomaze. Jedino se mi ovdje medjusobno mozemo razumjeti. 🤗😘
Mislim da i naši muževi koliko god su uz nas opet ne razumiju sve kroz što prolazi naše tijelo, na kraju dana smo same sa sobom i svojim mislima, dobro je dok ima pomaka prema naprijed
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Otkako smo krenuli sa stimulacijama, nekako smo se odvojili od svih. Jedna mi je prijateljica nakon drugog neuspješnog postupka rekla zašto toliko inzistiramo kad ne ide?! Druga mi je rekla da mora nekad uspjeti. Ni jedno mi nije odgovaralo!
Stalno napuhnuta od terapije... prije par dana susjeda nas vidi i ispali kao iz topa; uh, pa ti si se pravo udebljala od prošle godine 😬 Muž poludio! Nitko to ne razumije. Staviš život na čekanje i samo si u tome. Kad se okreneš, vidiš da si se izolirao od svih. Takav je život nas mpo-vki 😑
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji