Luca87 u potpunosti te razumijem o čemu pričaš. Ja sam isto odmah prvi dan sama sa sobom raščistila da je ovo dijagnoza takva kakva je, moja je i stvarno se nikad nisam samosažaljevala niti dopustim da to drugi rade. Ja kad padnem psihički, to kod mene najčešće traje max. 5 min, i onda sama sebe hocu napljuskat jer sam tih 5 minuta mogla iskoristit za nesto produktivno. Ja sam stava da suze ne pomažu. Imam svoje ispušne ventile, najčešće onda galamim na najbliže mi osobe. Razumijem da se netko nosi s tim teze, netko lakše. Ja sam osobno rekla da bih radje prosla jos 10 stimuliranih postupaka nego jos jednom imala napadaj bubrežnog kamenca (iako ne bih htjela 10 jer to znaci jos godine i godine bez djece) Meni je ovo stvarno mačji kašalj, i fizički a za sada jos uvijek i psihički. Vidjet cu kako ce bit dalje. Al ne razumijem Marta sto je to toliko tesko, da ces vec na pocetku odustat? Sorry, nemoj se ljutit, iskrena sam samo, al mislim da je lakše podnijeti jos koju stimulaciju nego se boriti godinama s našom birokracijom za posvojenje. Mislim da si jako lako odustala, opet kazem oprosti ako ima nesto sto ne znam ili ne razumijem, no rijetko kome ovo uspije od prve.
Lilypie uživaj ženo, nemoj se sekirat 😉🍀
Karla beta je brutalna!!!! Ajme bas divno 💓💓💓
Eto cure ja se raspisala 🙈
Uglavnom, dosli moji nalazi briseva, uredni su, danas sam išla kod MPO-vca, dogovorili smo se da idemo u stimulaciju u 9 mj., moj menstrualni ciklus se ne želi uskladit a njegovim GO, a ja ne zelim nekog drugog liječnika u pola stimulacije.
Saljem pusiceee 😘😘😘
Školjka 🧡🧡 znači srce već kuca s točno 6tjedana?? Prekrasno! Mene strah ići prije 8tj na pregled, jer u prvoj trudnoći nije kucalo..mislim, nije kucalo ni s 8..pa očito zato..sad imam strah ići ranije, da opet ne proživljavam isto.. ali ovo su stvarno prelijepe vijesti!! Presretna sam zbog tebe!!! 😍 Sad dalje samo opušteno i uživaj!!
Školjka draga, super ❤️ Tako mi je drago da je sve prošlo u redu. Uživaj sad! Znaci moram nabavit magnezij 😁
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Znači za sad radim sve kako treba, pijem magnezij i hodam po kući u japankama i čarapama
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Školjka uzivaj draga, divne vijesti!!!! Cestitam na srceku!!!!!
Lilypie drzim fige za lijepo duplanu betu sutra!!!!!
Blacky89 onda uzivanje na najjace, 9.mj ce zacas!!!!
Školjka i Karla izvrsno! Danas sam neka plačko, sto od srece to od tuge. Raznjezile ste me.
Marta nazalost posvojenje je bolniji put. Lako je proci skolicu i cak kroz pola godine do godinu dobiti papire, a onda krece sok. Ako uopce mislis dobiti bebu non stop moras zvati sve centre po HRx tebe nitko nece zvati i čuti 1000puta da nemaju djece.
Žao mi je da ti je ovo toliko bolni i fizicki i paihicki i nadam se da ces odmah uspjeti.
Ata je najbolje dosad kad god se tu pojavila neka cura s istim stavom ta je odmah zatrudnila. To mi taman ispada da dobijemo teret koliki mozemo nositi (ovo nemoj krivi shvatiti za sebe, nije mi to cilj). Od srca ti zelim uspjeh iz prve.
Blacky89 🥰
Karla89 hvala ti puno, uskoro cemo se i tvom srceku radovati 🥰
Lilypie hvala draga😊, obavezno nabavi, opusta maternicu i olaksava joj cirkulaciju. Pa da na srceko/srceki lakse zalupaju🥰🤗
Lemon sve super radis, samo tako, al evo meni su uvjek ledene noge, nismo svi isti
Ninaa hvalaaaa
Blacky - odlično za briseve!
Lemon - baš si me nasmijala. Japanke i čarape... Pa sad je vruće, navečer stavi čarape.
Školjka - super za srčeko, snažna bebica...
Karla - super stav! Bit će sve o. k.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji