Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    19. Srpanj 2019. 17:28

Skoljka ceatitam na urednom uzv! Sretmo trudnocu dalje i dokle god se osjecas da ti posao nije opterecenje samo radi to je zdravo jer se kreces i opustenija si vjeruj mi. Meni su najsporije prolazili dani kad sam bila doma i čekala pregled kroz glavu 1001 glupa misao.
    Karla prekrasna beta! Uzivaj! Oko 7 tt se vecini pokaze srcana akcija pa ako kozes cekat do 8 tt super i zelim ti onda uredan uzv!
    Lilypie magnezij obavezno uvedi posebno ako imas te grcice, izvrsno dijeluje na maternicu i nase glistice to vole. Najbolje ga je piti prije spavanja tako su meni rekli.
    Ostale cure sretno u postupcima! Blacky 🤞 da 9 mj bude dobitan

• thinkpink1
    19. Srpanj 2019. 18:19

Školjka tooo! ❤ junačko🥳🥰😘

• MilMil
    19. Srpanj 2019. 18:23

Dal je prerano raditi test na dan ocekivane m? Ja sam ga napravila maloprije i -. 

Grizli
    19. Srpanj 2019. 18:31

Milmil prije koliko dana je vio transfer. Obicno nije prerano al bi trebalo sa osjetljivim ujutro sa prvom mokraćom 

• MilMil
    19. Srpanj 2019. 18:34

Grizli

Milmil prije koliko dana je vio transfer. Obicno nije prerano al bi trebalo sa osjetljivim ujutro sa prvom mokraćom

2.7. Mislim da je i ovaj mj bio uzaludan😢. A budem nastavila piti duphaston do 25 kako mi doktorica rekla pa budemo vidjeli. Nezz ni sama vise

Grizli
    19. Srpanj 2019. 18:38

Ima i inace duge cikluse ili? Jer to je prije 17 dana i vec bi se trebalo pokazat nesto. Koliko stanicni embrij je vracen tj. Koji dan 2, 3 ili blastica? Jesi u Rijeci ili di kad tako kasno imas betu od transfera? 

Meto
    19. Srpanj 2019. 18:50

Skoljka bravo za srceko! 😍😍💪
    Karla beta je 🍬, nami je srceko kucako sa 5/5. Idi kada budes spremna, razumijem tvoj strah iako ja nezz bih li mogla cekati nas do 8t🙆 Samo hrabro😊
    Ja sam dasan isto neka cendrava. Sredila sam cijelu kucu ko budala. . 
    Danas je mj dana od mog 👼 i dozvolila sam sebi i emocijama da rade sta zele. Na trenutke mislim da sam prva ludjakinja.🤦‍♀️
    Jucer ujutro sam osjetila nelagodu dolje i pocelo je smedjariti i sad je crveno ali nista strasno, onaj veci dnevni ulozak stavljam. Taman ispada da je vrijeme za mengu ali kako sam imala kiretazu prije 2 tjedna onda to pada u vodu jer se navodno kiretaza smatra prvi dan ciklusa. Na uzv u petak je bilo sve ok, nisam nikako krvarila, nije bilo ugrusaka ni sl. Bas mi cudno, nezz dal da zovem i pitam dr ili da pricekam koji dan😐 Znam da su svakakva krvuckanja normalna dok nema boli i temp, a nista od toga nemam. . Mislite da moze ovo biti menga s obzirom da sam se skoro cijela ocistila sama bez obzira na "pomoc" kiretaze?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• MilMil
    19. Srpanj 2019. 18:51

Grizli

Ima i inace duge cikluse ili? Jer to je prije 17 dana i vec bi se trebalo pokazat nesto. Koliko stanicni embrij je vracen tj. Koji dan 2, 3 ili blastica? Jesi u Rijeci ili di kad tako kasno imas betu od transfera?

Ne ne bila sam na inseminaciji s tim da mi je dala stopericu tek drugi dan nakon. U Rijeci sam i sve su mi curke tamo rekle da nis od toga. Al sta cu ja se uvijek jadna nadam posto je kod obadvoje sve u redu pa sam mislila da nam i inseminacija upali😔

• MilMil
    19. Srpanj 2019. 18:56

MilMil

Grizli

Ne ne bila sam na inseminaciji s tim da mi je dala stopericu tek drugi dan nakon. U Rijeci sam i sve su mi curke tamo rekle da nis od toga. Al sta cu ja se uvijek jadna nadam posto je kod obadvoje sve u redu pa sam mislila da nam i inseminacija upali😔

A ciklus mi je uvijek 31 dan

Grizli
    19. Srpanj 2019. 19:15

Milmil oprosti mislila sam da si imala bas transfer. Sad sam se sjetila da si pisala al nisam u onom momentu povezali. Bas ne kuzim zasto je to tako ispalo, al gle spermiji mogu zivit i do 5 dana. Oni su iscentrufigrali najbolje prema tome nije da bas sansa nikakva ne postoji. Koliki ti je bio folikul na dan inseminacije. Kod koje si dr u Ri? Nemoj gubit nadu do zadnjega. Mozda nije po prvilima al gle svasta se u tim mpo vodama dogadja pa zasto to ne bi upalilo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.