Skoljka ceatitam na urednom uzv! Sretmo trudnocu dalje i dokle god se osjecas da ti posao nije opterecenje samo radi to je zdravo jer se kreces i opustenija si vjeruj mi. Meni su najsporije prolazili dani kad sam bila doma i čekala pregled kroz glavu 1001 glupa misao.
Karla prekrasna beta! Uzivaj! Oko 7 tt se vecini pokaze srcana akcija pa ako kozes cekat do 8 tt super i zelim ti onda uredan uzv!
Lilypie magnezij obavezno uvedi posebno ako imas te grcice, izvrsno dijeluje na maternicu i nase glistice to vole. Najbolje ga je piti prije spavanja tako su meni rekli.
Ostale cure sretno u postupcima! Blacky 🤞 da 9 mj bude dobitan
Dal je prerano raditi test na dan ocekivane m? Ja sam ga napravila maloprije i -.
Milmil prije koliko dana je vio transfer. Obicno nije prerano al bi trebalo sa osjetljivim ujutro sa prvom mokraćom
Milmil prije koliko dana je vio transfer. Obicno nije prerano al bi trebalo sa osjetljivim ujutro sa prvom mokraćom
2.7. Mislim da je i ovaj mj bio uzaludan😢. A budem nastavila piti duphaston do 25 kako mi doktorica rekla pa budemo vidjeli. Nezz ni sama vise
Ima i inace duge cikluse ili? Jer to je prije 17 dana i vec bi se trebalo pokazat nesto. Koliko stanicni embrij je vracen tj. Koji dan 2, 3 ili blastica? Jesi u Rijeci ili di kad tako kasno imas betu od transfera?
Skoljka bravo za srceko! 😍😍💪
Karla beta je 🍬, nami je srceko kucako sa 5/5. Idi kada budes spremna, razumijem tvoj strah iako ja nezz bih li mogla cekati nas do 8t🙆 Samo hrabro😊
Ja sam dasan isto neka cendrava. Sredila sam cijelu kucu ko budala. .
Danas je mj dana od mog 👼 i dozvolila sam sebi i emocijama da rade sta zele. Na trenutke mislim da sam prva ludjakinja.🤦♀️
Jucer ujutro sam osjetila nelagodu dolje i pocelo je smedjariti i sad je crveno ali nista strasno, onaj veci dnevni ulozak stavljam. Taman ispada da je vrijeme za mengu ali kako sam imala kiretazu prije 2 tjedna onda to pada u vodu jer se navodno kiretaza smatra prvi dan ciklusa. Na uzv u petak je bilo sve ok, nisam nikako krvarila, nije bilo ugrusaka ni sl. Bas mi cudno, nezz dal da zovem i pitam dr ili da pricekam koji dan😐 Znam da su svakakva krvuckanja normalna dok nema boli i temp, a nista od toga nemam. . Mislite da moze ovo biti menga s obzirom da sam se skoro cijela ocistila sama bez obzira na "pomoc" kiretaze?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ima i inace duge cikluse ili? Jer to je prije 17 dana i vec bi se trebalo pokazat nesto. Koliko stanicni embrij je vracen tj. Koji dan 2, 3 ili blastica? Jesi u Rijeci ili di kad tako kasno imas betu od transfera?
Ne ne bila sam na inseminaciji s tim da mi je dala stopericu tek drugi dan nakon. U Rijeci sam i sve su mi curke tamo rekle da nis od toga. Al sta cu ja se uvijek jadna nadam posto je kod obadvoje sve u redu pa sam mislila da nam i inseminacija upali😔
Ne ne bila sam na inseminaciji s tim da mi je dala stopericu tek drugi dan nakon. U Rijeci sam i sve su mi curke tamo rekle da nis od toga. Al sta cu ja se uvijek jadna nadam posto je kod obadvoje sve u redu pa sam mislila da nam i inseminacija upali😔
A ciklus mi je uvijek 31 dan
Milmil oprosti mislila sam da si imala bas transfer. Sad sam se sjetila da si pisala al nisam u onom momentu povezali. Bas ne kuzim zasto je to tako ispalo, al gle spermiji mogu zivit i do 5 dana. Oni su iscentrufigrali najbolje prema tome nije da bas sansa nikakva ne postoji. Koliki ti je bio folikul na dan inseminacije. Kod koje si dr u Ri? Nemoj gubit nadu do zadnjega. Mozda nije po prvilima al gle svasta se u tim mpo vodama dogadja pa zasto to ne bi upalilo.
Sortiraj odgovore
Najstariji