Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mrva1986
    19. Srpanj 2019. 07:42

Jutro curke. Ja sam jucer krenula u ljekarnu kupit testic da jutros pisnem i na kraju se tolko uplasila da nisam usla u nju😵 sad pak korim samu sebe... Lezim u krevetu pipkam sise, nemam pojma, vise ne bole nego bole i mislim si dal treba taj vrazji test bas u jutro pisat? 

hejbaburibu
    19. Srpanj 2019. 08:10

Samo da pozdravim i čestitam Lilypie i Karli na lijepim betama! Želim Vam sretnu i mirnu trudoću, a curama koje se pikaju, čekaju ili nedajbože tuguju želim da brzo dijele njihovu sudbinu! 

Babylove mi se možda vidimo u rujnu u VG! Do tada 

DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
    11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
    04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
    09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
    01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
    07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera

• ninna1804
    19. Srpanj 2019. 08:44

Marta, Mimi1510 sretno cure, u iscekivanju smo lijepog broja oplođenih!! 

skoljka
    19. Srpanj 2019. 08:51

Cure ja sad idem na prvi uzv, bas me strah da neato nije uredu, ni grudi vise ne osjecam😨

Lilypie
    19. Srpanj 2019. 08:57

skoljka

Cure ja sad idem na prvi uzv, bas me strah da neato nije uredu, ni grudi vise ne osjecam😨

Sretno draga ❤️ Ja pričam jutros s mužem, hoćemo li se mi ikada opustiti?! Jeli tebe zigalo dolje ovih dana?

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• Babylove
    19. Srpanj 2019. 09:07

hejbaburibu

Samo da pozdravim i čestitam Lilypie i Karli na lijepim betama! Želim Vam sretnu i mirnu trudoću, a curama koje se pikaju, čekaju ili nedajbože tuguju želim da brzo dijele njihovu sudbinu!

Babylove mi se možda vidimo u rujnu u VG! Do tada

I ti kreces opet 😊😊😊 rko zna onda mozda i cimerice budemo 😎
    Skoljka sretno 🤞i javi se sa lijepim vijestima

• MilMil
    19. Srpanj 2019. 09:22

Lilypie

Kengurica

Nisam jos stigla sve procitati, ali moram napisati da me odlilypiebeta jaaako razveselila. Samo neka se fino podupla i sve dalje da bude skolski. ❤️

Hvala draga 😘 Noćas me probudilo, kao menstrualna bol na par minuta i prošlo. Pretpostavljam da je to sve normalno ali umrla sam od straha 😔
    Milmil, oprosti, nisam razumjela, bila ti inseminacija pa si išla na kontroli drugi dan gdje su vidjeli sa ovulacija nije ni bila pa su ti dali štopericu????

Da i to znaci srecom nisam mogla za dva dana na kontrolu pa sam otisla odmah drugi. Mozda je folikul odmah poslije inekcije i pukao😂. Neznam, bas mi je sve cudno. Od lijekova jedino sto sam pila je klomifen od 5-9 dc i folacin. Proslu inseminaciju mi nisu ni duphaston rekle da pijem. Nisam radila test niti vadila betu,cekat cu onda do 25. 7 

• Mimi1510
    19. Srpanj 2019. 09:42

Babylove

cetritke i neka se lijepo dupla 💖💖
    Nove cure dobro dosle i sretno 😊
    Mimi sva ta bol i krvarebje ti ke normalno.. tako je i meni bilo… samo lezi i pij puno tekucine, mavnezij i iso sport negazirani… meni je zbilja puno pomoglo… a i slobodno ako imas bolove tabletu popiti mozes 😊
    I ja sam tamo trebala bi pred kraj 8.mj po ljekove ici… mozes li mi reci od kada do kada su na go… ja sam pitala ali zaboravila…
    I drzimo 🤞 da se sto vise oplode…
    Marta i tebi isto tako 🤞
    MilMilzasto bi prekidala terapiju.. jesi li radila test ili vadila betu vec?

Neznam do kada su na godisnjem...samo sam cula u sobi di je isto bila jedna zenskica pa je rekla da ce tek moci ici u 9mj opet😔..moja pretpostavka je da bi se trebali vratiti do kraja 8mj ...evo ja danas zvala biologicu 6jajnih stanica se odlicno oplodilo 3 se i dalje bore a 2 nazalost nista...kaze biologica da ce transfer sigurno biti u utorak 😊❤
    Joooj samo da uspije🙏

skoljka
    19. Srpanj 2019. 09:57

Lilypie

skoljka

Sretno draga ❤️ Ja pričam jutros s mužem, hoćemo li se mi ikada opustiti?! Jeli tebe zigalo dolje ovih dana?

Hvala 🤗 Jeste, tu i tamo me probode. Da stvarno, moj jos nije na cisto da je sve ok, sav je sa rezervom, boji se i radovati😬
    Babylove hvala 🤗

• Kengurica
    19. Srpanj 2019. 09:58

Lily ja sam imala te ko menstrualne jos par dana nakon bete. Onda nakon toga sam imala bol u desnoj strani koja se na nogu sirila i cak sam lekadol pila. Ispalo je da folikularna cista (bezopasno, ali moze boljeti). Kad se to smirilo sam imala probadanja u rodnici i lijevo za koja nitko ne zna sta je, mozda sirenje ligamenata, mozda ne, al urinokultura uredna. To mi je stalo tamo s nekih 7-8 tjedana i opet se pojavilo oko 16tt. Tako da tih bolova ima i bit ce i ono sto moras zapamtiti, svjeza krv i jaka bol, to je alarm iako svjeza krv u ranij fazi ne mora biti nista, al opet dobro dodje pregled. Bol koja od odmora prestaje je ok bol. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.