Jutro curke. Ja sam jucer krenula u ljekarnu kupit testic da jutros pisnem i na kraju se tolko uplasila da nisam usla u nju😵 sad pak korim samu sebe... Lezim u krevetu pipkam sise, nemam pojma, vise ne bole nego bole i mislim si dal treba taj vrazji test bas u jutro pisat?
Samo da pozdravim i čestitam Lilypie i Karli na lijepim betama! Želim Vam sretnu i mirnu trudoću, a curama koje se pikaju, čekaju ili nedajbože tuguju želim da brzo dijele njihovu sudbinu!
Babylove mi se možda vidimo u rujnu u VG! Do tada
DG: ja: sekundarna amenoreja, terapija Femoston 2/10 između postupaka mm: ok
11/2018: stimulacija Gonalima 25-75IU, IUI, neuspješno
04/2019: stimulacija Bemfola 150-225IU + Cetrotide, IVF, bez transfera
09/2019: stimulacija Gonal + Menopur + Cetrotide, 7js, IVF, bez transfera
01/2020: stimulacija Gonal+Menopur+Cetrotide, 3js, IVF; bez transfera
07/2020: Pergoveris 300+cetrotide; 1js; IVF bez transfera
Marta, Mimi1510 sretno cure, u iscekivanju smo lijepog broja oplođenih!!
Cure ja sad idem na prvi uzv, bas me strah da neato nije uredu, ni grudi vise ne osjecam😨

Cure ja sad idem na prvi uzv, bas me strah da neato nije uredu, ni grudi vise ne osjecam😨
Sretno draga ❤️ Ja pričam jutros s mužem, hoćemo li se mi ikada opustiti?! Jeli tebe zigalo dolje ovih dana?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Samo da pozdravim i čestitam Lilypie i Karli na lijepim betama! Želim Vam sretnu i mirnu trudoću, a curama koje se pikaju, čekaju ili nedajbože tuguju želim da brzo dijele njihovu sudbinu!
Babylove mi se možda vidimo u rujnu u VG! Do tada
I ti kreces opet 😊😊😊 rko zna onda mozda i cimerice budemo 😎
Skoljka sretno 🤞i javi se sa lijepim vijestima
Nisam jos stigla sve procitati, ali moram napisati da me odlilypiebeta jaaako razveselila. Samo neka se fino podupla i sve dalje da bude skolski. ❤️
Hvala draga 😘 Noćas me probudilo, kao menstrualna bol na par minuta i prošlo. Pretpostavljam da je to sve normalno ali umrla sam od straha 😔
Milmil, oprosti, nisam razumjela, bila ti inseminacija pa si išla na kontroli drugi dan gdje su vidjeli sa ovulacija nije ni bila pa su ti dali štopericu????
Da i to znaci srecom nisam mogla za dva dana na kontrolu pa sam otisla odmah drugi. Mozda je folikul odmah poslije inekcije i pukao😂. Neznam, bas mi je sve cudno. Od lijekova jedino sto sam pila je klomifen od 5-9 dc i folacin. Proslu inseminaciju mi nisu ni duphaston rekle da pijem. Nisam radila test niti vadila betu,cekat cu onda do 25. 7
cetritke i neka se lijepo dupla 💖💖
Nove cure dobro dosle i sretno 😊
Mimi sva ta bol i krvarebje ti ke normalno.. tako je i meni bilo… samo lezi i pij puno tekucine, mavnezij i iso sport negazirani… meni je zbilja puno pomoglo… a i slobodno ako imas bolove tabletu popiti mozes 😊
I ja sam tamo trebala bi pred kraj 8.mj po ljekove ici… mozes li mi reci od kada do kada su na go… ja sam pitala ali zaboravila…
I drzimo 🤞 da se sto vise oplode…
Marta i tebi isto tako 🤞
MilMilzasto bi prekidala terapiju.. jesi li radila test ili vadila betu vec?
Neznam do kada su na godisnjem...samo sam cula u sobi di je isto bila jedna zenskica pa je rekla da ce tek moci ici u 9mj opet😔..moja pretpostavka je da bi se trebali vratiti do kraja 8mj ...evo ja danas zvala biologicu 6jajnih stanica se odlicno oplodilo 3 se i dalje bore a 2 nazalost nista...kaze biologica da ce transfer sigurno biti u utorak 😊❤
Joooj samo da uspije🙏
Sretno draga ❤️ Ja pričam jutros s mužem, hoćemo li se mi ikada opustiti?! Jeli tebe zigalo dolje ovih dana?
Hvala 🤗 Jeste, tu i tamo me probode. Da stvarno, moj jos nije na cisto da je sve ok, sav je sa rezervom, boji se i radovati😬
Babylove hvala 🤗

Lily ja sam imala te ko menstrualne jos par dana nakon bete. Onda nakon toga sam imala bol u desnoj strani koja se na nogu sirila i cak sam lekadol pila. Ispalo je da folikularna cista (bezopasno, ali moze boljeti). Kad se to smirilo sam imala probadanja u rodnici i lijevo za koja nitko ne zna sta je, mozda sirenje ligamenata, mozda ne, al urinokultura uredna. To mi je stalo tamo s nekih 7-8 tjedana i opet se pojavilo oko 16tt. Tako da tih bolova ima i bit ce i ono sto moras zapamtiti, svjeza krv i jaka bol, to je alarm iako svjeza krv u ranij fazi ne mora biti nista, al opet dobro dodje pregled. Bol koja od odmora prestaje je ok bol.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji