Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    18. Srpanj 2019. 17:47

Nego kako. To je cca 13 dpo tako da sve preko 100 je super! Sretno dalje i da trudnoca bude uredna! 

Marta...
    18. Srpanj 2019. 17:56

Curke jeste mi žive, ja danas imala punkciju js bilo ih je 6,imala sam opću anesteziju jer sam šmizla kad se radi o tom djelu tijela 😥. Malo me boli onak grči i osjećam nelagodu, kako je vama bilo?? s tim da sam dobila za terapiju one male kuglice Utrigestan.
    Sutra će mi javiti koliko je oplođenih i u subotu vraćanje.Puse svima i puno ➕ želim 😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Vaki
    18. Srpanj 2019. 18:09

Marta - ti si kod privatnika ili? Pitam jer u našoj klinici nitko ne javlja ništa, moraš doći tamo i tek onda saznaš stanje. Ajde, neka ih bude čim više oplođenih pa da imate i smrzliće.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Marta...
    18. Srpanj 2019. 18:35

Vaki

Marta - ti si kod privatnika ili? Pitam jer u našoj klinici nitko ne javlja ništa, moraš doći tamo i tek onda saznaš stanje. Ajde, neka ih bude čim više oplođenih pa da imate i smrzliće.

Hej Vaki, jesam u privatnoj u Zg, ma znam to je toliko grozno ne razumiju naše stanje ti dr zato nisam psihički mogla prolaziti to sve kroz naš sustav. 
    Hvala ti daj Bože i tebi želim svu sreću ❤️😘

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lilypie
    18. Srpanj 2019. 18:44

Marta...

Curke jeste mi žive, ja danas imala punkciju js bilo ih je 6,imala sam opću anesteziju jer sam šmizla kad se radi o tom djelu tijela 😥. Malo me boli onak grči i osjećam nelagodu, kako je vama bilo?? s tim da sam dobila za terapiju one male kuglice Utrigestan.
    Sutra će mi javiti koliko je oplođenih i u subotu vraćanje.Puse svima i puno ➕ želim 😘

Držimo fige za dobre vijesti 🤞🍀 Utrogestan je uobičajena terapija nakon punkcije. 

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

emenems8
    18. Srpanj 2019. 19:04

Bok cure,
    imam kutiju Crinone gela viska kojeg bi poklonila nekoj od vas kome treba. Meni je ostala cijela kutija, zapakirana i neotvorena ( 15 aplikatora ).
    Slobodno mi se javite na mail: matea.faraguna@yahoo.com 
    Sretno svima u svim fazama postupka 

• Mimi1510
    18. Srpanj 2019. 19:38

Pozdrav curke,
    Oratim vas cijelo vrijeme i cestitam svim curkama na plusicima i velikim betama.
    Evo ja sam danas u Vinogradskoj bila na punkciji imam 11js😊 kaze biologinja da je to super , ali da lako moguce bude koja nezrela...ja se nadam da ce ih se dosta oplodit , rekli su da sutra nazovem a ako sve bude uredu vratili bi ih u utorak mozda ponedjeljak.
    U postupak sam isla pod anesteziju i mogu reci da me tek sada bol popusta stim da sam i malo krvarila...sve u svemu isplati se to pretrpijeti.
    Meni su za lijekove dali duphaston, folacin i andol da pijem 😊🤗

Boa35
    18. Srpanj 2019. 19:52

Marta i Mimi1510 držimo 🤞 da ih se čim čim više oplodi i da imate smrzlića za buduće bebice!! Sretno cure! 💚🧡

Grizli
    18. Srpanj 2019. 20:45

Marta i Mimi sretno i da bude puuuno embrica! 

• MilMil
    18. Srpanj 2019. 21:56

Pozdrav curke. Imam pitanjce? 2.7 sam bila na inseminaciji i doktorica mi je rekla da do 25.7 pijem duphaston. Poslije toga je rekla da izvadim betu. Danas mi je trebala biti ocekivana M, inace je u dan tocna. E sad pitanjce je da li mislite da bi trebala prestati piti ili da ju poslusam pa da nastavim do 25. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.