Nego kako. To je cca 13 dpo tako da sve preko 100 je super! Sretno dalje i da trudnoca bude uredna!

Curke jeste mi žive, ja danas imala punkciju js bilo ih je 6,imala sam opću anesteziju jer sam šmizla kad se radi o tom djelu tijela 😥. Malo me boli onak grči i osjećam nelagodu, kako je vama bilo?? s tim da sam dobila za terapiju one male kuglice Utrigestan.
Sutra će mi javiti koliko je oplođenih i u subotu vraćanje.Puse svima i puno ➕ želim 😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Marta - ti si kod privatnika ili? Pitam jer u našoj klinici nitko ne javlja ništa, moraš doći tamo i tek onda saznaš stanje. Ajde, neka ih bude čim više oplođenih pa da imate i smrzliće.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Marta - ti si kod privatnika ili? Pitam jer u našoj klinici nitko ne javlja ništa, moraš doći tamo i tek onda saznaš stanje. Ajde, neka ih bude čim više oplođenih pa da imate i smrzliće.
Hej Vaki, jesam u privatnoj u Zg, ma znam to je toliko grozno ne razumiju naše stanje ti dr zato nisam psihički mogla prolaziti to sve kroz naš sustav.
Hvala ti daj Bože i tebi želim svu sreću ❤️😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Curke jeste mi žive, ja danas imala punkciju js bilo ih je 6,imala sam opću anesteziju jer sam šmizla kad se radi o tom djelu tijela 😥. Malo me boli onak grči i osjećam nelagodu, kako je vama bilo?? s tim da sam dobila za terapiju one male kuglice Utrigestan.
Sutra će mi javiti koliko je oplođenih i u subotu vraćanje.Puse svima i puno ➕ želim 😘
Držimo fige za dobre vijesti 🤞🍀 Utrogestan je uobičajena terapija nakon punkcije.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Bok cure,
imam kutiju Crinone gela viska kojeg bi poklonila nekoj od vas kome treba. Meni je ostala cijela kutija, zapakirana i neotvorena ( 15 aplikatora ).
Slobodno mi se javite na mail: matea.faraguna@yahoo.com
Sretno svima u svim fazama postupka

Pozdrav curke,
Oratim vas cijelo vrijeme i cestitam svim curkama na plusicima i velikim betama.
Evo ja sam danas u Vinogradskoj bila na punkciji imam 11js😊 kaze biologinja da je to super , ali da lako moguce bude koja nezrela...ja se nadam da ce ih se dosta oplodit , rekli su da sutra nazovem a ako sve bude uredu vratili bi ih u utorak mozda ponedjeljak.
U postupak sam isla pod anesteziju i mogu reci da me tek sada bol popusta stim da sam i malo krvarila...sve u svemu isplati se to pretrpijeti.
Meni su za lijekove dali duphaston, folacin i andol da pijem 😊🤗
Marta i Mimi1510 držimo 🤞 da ih se čim čim više oplodi i da imate smrzlića za buduće bebice!! Sretno cure! 💚🧡
Pozdrav curke. Imam pitanjce? 2.7 sam bila na inseminaciji i doktorica mi je rekla da do 25.7 pijem duphaston. Poslije toga je rekla da izvadim betu. Danas mi je trebala biti ocekivana M, inace je u dan tocna. E sad pitanjce je da li mislite da bi trebala prestati piti ili da ju poslusam pa da nastavim do 25.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji