Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilypie
    14. Srpanj 2019. 09:18

Delfin85, navodno je sve do 5 dana nakon prestanka terapije normalno. Kako se ti osjećaš?
    Kod mene još uvijek nekakve sjene na testu. Ili je to još ostatak štoperice, ili se nešto kuva 🙏 Najprije su bile malo uočljivije a jučer i danas su skroz svijetle. Ja to naravno sebi tumačim da su najprije bile od štoperice a sad je jednostavno prerano, 9dpt dvodnevnih embrija 🙄😎 Show must go on!

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Lilypie
    14. Srpanj 2019. 09:19

Nada, jesi ponavljala test?

Sara & Nora 💞

• delfin85
    14. Srpanj 2019. 09:23

Lilypie

Delfin85, navodno je sve do 5 dana nakon prestanka terapije normalno. Kako se ti osjećaš?
    Kod mene još uvijek nekakve sjene na testu. Ili je to još ostatak štoperice, ili se nešto kuva 🙏 Najprije su bile malo uočljivije a jučer i danas su skroz svijetle. Ja to naravno sebi tumačim da su najprije bile od štoperice a sad je jednostavno prerano, 9dpt dvodnevnih embrija 🙄😎 Show must go on!

Kod mene je sve normalno,nemam uopće više osjećaj da ću dobiti,od petka kak sam prestala uzimati terapiju ne boli me dolje ništa jedino sike još uvijek napete.
    Radila sam test da vidim da nije beta pre rano rađena ali test je negativan...
    Ma rano je još,ja mislim da tek nakon 13-14 dana ti test može pokazati...
    🙏🙏🙏 Bit će plus vidjet ćeš da je sve u redu...

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

Boa35
    14. Srpanj 2019. 09:25

Lilypie

Lilypie mislim da je u tvojem slučaju stvarno prerano za vidjet lijepu drugu crticu..evo moj danas isto 9dnt ali dvije blastice, tek nakon 2-3min se sjena vidi, prije ništa..i tek kad se test skroz osuši se vidi konkretna crtica..danas je tamnija nego ona jučer.. 
    S blasticama sam ja 3dana ispred tebe, ako ćemo tako gledati tebi će se tek u utorak/srijedu trebala vidjeti lijepa crtica. 🤞😘

• ruška
    14. Srpanj 2019. 09:52

Karla89

Lilypie

Lilypie mislim da je u tvojem slučaju stvarno prerano za vidjet lijepu drugu crticu..evo moj danas isto 9dnt ali dvije blastice, tek nakon 2-3min se sjena vidi, prije ništa..i tek kad se test skroz osuši se vidi konkretna crtica..danas je tamnija nego ona jučer..
    S blasticama sam ja 3dana ispred tebe, ako ćemo tako gledati tebi će se tek u utorak/srijedu trebala vidjeti lijepa crtica. 🤞😘

Karla si mozda mjerila temperaturu?zanima me koliko ti je.meni danas manja temp.i odmah imam filing da cu dobiti.ne zelim raditi test jer me to jos vise ubije,a sutra ili u utorak bi trebala dobiti mengu.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Lilypie
    14. Srpanj 2019. 10:08

Ruska, koji ti je danas dan? Meni je jutros bazalna bila 36,7. Inace imam jako nisku bazalnu pa je ovo vrh za mene 😁
    Usne ispucale i kao bonus, herpes 🙄

Sara & Nora 💞

Boa35
    14. Srpanj 2019. 10:11

Ruška nisam mjerila..zaboravila 🙈😂

• ruška
    14. Srpanj 2019. 10:17

Lilypie

Ruska, koji ti je danas dan? Meni je jutros bazalna bila 36,7. Inace imam jako nisku bazalnu pa je ovo vrh za mene 😁
    Usne ispucale i kao bonus, herpes 🙄

Meni je danas 10dnt,27dan ciklusa.da to je niska bazalna.meni je to normalna temp.prije ovulacije,a nakon ide na 37.
    Mozda ja samo previse vjerujem da bi temperatura na pocetku trudnoce trebala biti povisena.

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

14. Srpanj 2019. 10:21

Lilypie nisam ponavljala test i neću, pokazalo bi mI isto 😊 čekam betu da mogu prestat s ljekovima! Kad ces ti Napravit konkretan test ? 

Boa35
    14. Srpanj 2019. 10:25

Ruška ma ja se ne želim zamarati još i temperaturom. Dosta mi je tog što nemam nikakvih simptoma, a sutra bi trebala dobiti..pa strepim.. 😒 iovako ne mogu ništa promijeniti, kako bude bit će..idemo iz dana u dan.. 💚🧡
    Meni beta u srijedu, a vama? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.