Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    13. Srpanj 2019. 12:05

I ja inače mjerim bazalnu ali sad nisam jer sam čitala da od progesterona može biti povišena. Baš budem krenula pa ću vidjeti hoću li nešto znati unaprijed 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Vaki
    13. Srpanj 2019. 13:09

Marta...

Hej, draga ekipa evo nova sam u ovoj borbi, trenutno pod punom stimulacijom idući tjedan planiramo vađenje js, imamo 4.
    Ne znam što očekivati, malo sam preplašena, hormoni me peru 😭 nadam se najboljem iako imam 39godina i puno kg viška. Puse svima ❤️

Marta, da sve smo čudne pod utjecajem hormona... 😋
    Sad ionako ne možeš ništa nego čekati da prođe punkcija, pa onda da vidiš koliko ćete dobiti embrija, zatim transfer i nama najgora dva tjedna da vidiš jeste li uspjeli. Sretno! Koja vam je dijagnoza? Ovo vam je prvi postupak? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Srpanj 2019. 13:42

Nikitta jesi ga uspila skroz izregulirati ili ti sad i dalje varira? Da li je pametno sad odjednom prestat uzimati tablete ili postepeno?

• Mrva1986
    13. Srpanj 2019. 14:02

Joj cure... Ovih dana je bilo tolko losih vijesti ovdje da sam od tuge nisam ni spavala ovu noc. Suosijecam sa svakom posebno. Meni evo danas 4dt 3dnevnog embrija. Povremeno osijecam neke bolove u trbuhu, pogotovo predvecer. Uzmem magnezij svaki dan. A sise nista, ni od stoperice ni od cyclogesta ni od estrofema. Uff, izludit cu jos 10 dana, dok nrsto boljucka se bojim zasto, dok ne bolucka bojim se jos gore... A te sise... Inace su bile ogromne i bolne a sad... Neznam sto da kazem.. 

Boa35
    13. Srpanj 2019. 14:11

Mrva1986

Joj cure… Ovih dana je bilo tolko losih vijesti ovdje da sam od tuge nisam ni spavala ovu noc. Suosijecam sa svakom posebno. Meni evo danas 4dt 3dnevnog embrija. Povremeno osijecam neke bolove u trbuhu, pogotovo predvecer. Uzmem magnezij svaki dan. A sise nista, ni od stoperice ni od cyclogesta ni od estrofema. Uff, izludit cu jos 10 dana, dok nrsto boljucka se bojim zasto, dok ne bolucka bojim se jos gore… A te sise… Inace su bile ogromne i bolne a sad… Neznam sto da kazem..

Draga, samo smireno i polako iz dana u dan. 🤞
    Meni je danas 8dnt 2blastice i isto sise uopće ništa..a tako mi bilo i u prošloj trudnoći.. jedino me bolucka na predjelu jajnika ako dugo stojim ili hodam i leđa znaju bolit..al skužila sam da me leđa krenu boliti tek kad se smirim i legnem.. 😂🙈

• Joy
    13. Srpanj 2019. 14:20

Kad stignem malo skicnem kakvo je stanje, na brzinu sam preletjela pa zaboravih tko je pisao o miomima? 
    Imaju 3 vrste..treba potrazit vise misljenja jer nekada njihovo uklanjanje zna ostavit gore posljedice nego ostanak..

Marta...
    13. Srpanj 2019. 14:41

Vaki

Marta...

Hej, draga ekipa evo nova sam u ovoj borbi, trenutno pod punom stimulacijom idući tjedan planiramo vađenje js, imamo 4.
    Ne znam što očekivati, malo sam preplašena, hormoni me peru 😭 nadam se najboljem iako imam 39godina i puno kg viška. Puse svima ❤️

Marta, da sve smo čudne pod utjecajem hormona… 😋
    Sad ionako ne možeš ništa nego čekati da prođe punkcija, pa onda da vidiš koliko ćete dobiti embrija, zatim transfer i nama najgora dva tjedna da vidiš jeste li uspjeli. Sretno! Koja vam je dijagnoza? Ovo vam je prvi postupak?

Hej, da prvi je MM ima zizak testesteron, a kod mene AMH dosta nizak 7.5.Bumo vidli sad samo da sve bude ok sa js. Kakva je tvoja dijagnoza da li su bila na punkciju kako je prošlo kako se pripremiti za sve to.? Baš me pere panika od tog sveg... Jako se bojim mogućih bolesti za bebu onak do sad nisam razmišljala o tom a sad me sve nekal plaši😭. Jesam ja jedini paničar 😲 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

13. Srpanj 2019. 15:04

Marta nizak testosteron kod muškarca nije toliki problem, daj boze da vam bude i najveći 😊postoje suplementi koji to u dosta brzom vremenskom periodu rješavaju , ako mu je nizak testosteron trebao bi mu biti povišen LH koliki mu je?

• Balonka
    13. Srpanj 2019. 15:29

Marta...

Vaki

Marta...

Marta, da sve smo čudne pod utjecajem hormona… 😋

Hej, da prvi je MM ima zizak testesteron, a kod mene AMH dosta nizak 7.5.Bumo vidli sad samo da sve bude ok sa js. Kakva je tvoja dijagnoza da li su bila na punkciju kako je prošlo kako se pripremiti za sve to.? Baš me pere panika od tog sveg… Jako se bojim mogućih bolesti za bebu onak do sad nisam razmišljala o tom a sad me sve nekal plaši😭. Jesam ja jedini paničar 😲

Za moguće bolesti za bebu, najbolje je o tom ne razmišljati. Moj muž ima jednu genetsku dislokaciju i rekli su nam da je veća mogućnost da prilikom djeljenja stanica dođe do genetskih promjena. Inaće ako kariogram nije dobar, možete tražiti pgd, ali o tom druge cure znaju više. A viška kila imam i ja i to mi se nakupilo u proteklu godinu i za sad nije bio problem. Ali svakako bi bilo dobro skinuti, a lijepe se za mene ko na reklami za ljepilo.... 😂

Vaki
    13. Srpanj 2019. 15:31

Marta - bila sam više puta na punkcijama. To je dosta individualan osjećaj. No, kad je manje folikula onda ne boli puno jer je brzo gotovo. Kad ih je više onda mnoge klinike daju anesteziju. Doduše, tamo gdje sam ja još uvijek nema te opcije, ali trenutno rade na tome. Moj suprug ima astenoteratozoospermiu pa nemamo baš i neke šanse prirodno ostvariti trudnoću.

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.