Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    13. Srpanj 2019. 11:06

Karla - ne može svaka trudnoća završiti loše. Sad je red na urednu i školsku trudnoću. Sretno! 

Ja sam jednom mjerila i meni nije prelazila 37 iako sam uzimala utrogestane. Tako da, sretno! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

13. Srpanj 2019. 11:18

Karla draga dozvoli sebi da se raduješ jer imaš prevelik razlog za to, a ta prijašnja ružna iskustva ostavi iza sebe!!! 

• thinkpink1
    13. Srpanj 2019. 11:20

Karla89 to je to! Nek budu crtice i lijepa beta, a bit ce❣
    🥰❤🍀🙏

Boa35
    13. Srpanj 2019. 11:27

Vidim da pišete o temp. 
    Ja mjerila od feta svaki dan i niti jednom mi nije prešla 36.8, to je maximum..s tim da mjerim oko 8-9 navečer.. 

• thinkpink1
    13. Srpanj 2019. 11:28

Riba

Hvala vam na podrsci.Pijem utrogestane 3x2.U pon cemo vidit dalje..vracena su mi dva embrija,pa sam i jutros kontaktirala sestru kaze mi mirovanje i da je vrlo moguce da je jedan vec otpa..u pon cemo bit pametniji..

Ne mora znaciti, u vecini slucajeva nema nikakvih simptoma kada se drugi plod ne primi...moguce da je i pukla kakva krvna zilica, pa je zato takav iscjedak. Samo miruj, lezi, ako imas normabel 2mg i magnezij popij si, jer ce te umiriti a samim time ce opustiti maternicu. Sretno u ponedjeljak i nek lijepo naraste beta!🙏🙏

• thinkpink1
    13. Srpanj 2019. 11:30

Karla89

Vidim da pišete o temp.
    Ja mjerila od feta svaki dan i niti jednom mi nije prešla 36.8, to je maximum..s tim da mjerim oko 8-9 navečer..

Koliko sam upoznata, bazalna temperatura se mora mjeriti ujutro. Zato se i zove bazalna...

Lilypie
    13. Srpanj 2019. 11:32

Karla, lijepa je crtica 😍 Sretni draga i neka se deblja 🤞

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

• ruška
    13. Srpanj 2019. 11:42

Karla89

Vidim da pišete o temp.

Izmjeri je sutra ujutro prije nego ustanes iz kreveta i javi nam

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Marta...
    13. Srpanj 2019. 11:59

Hej, draga ekipa evo nova sam u ovoj borbi, trenutno pod punom stimulacijom idući tjedan planiramo vađenje js, imamo 4.
    Ne znam što očekivati, malo sam preplašena, hormoni me peru 😭 nadam se najboljem iako imam 39godina i puno kg viška. Puse svima ❤️

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

• delfin85
    13. Srpanj 2019. 12:04

Karla89

Vidim da pišete o temp.

Ma ne zamaraj se sa temp. bitno da je + tu...
    Sretno i urednu trudnoću ti želim od ❤️

2018/ dvije neuspjele inseminacije
    03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
    Ostala nam 2 smrzlića...
    07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
    10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
    Beta 1.2😓😓😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.