Karla - ne može svaka trudnoća završiti loše. Sad je red na urednu i školsku trudnoću. Sretno!
Ja sam jednom mjerila i meni nije prelazila 37 iako sam uzimala utrogestane. Tako da, sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla draga dozvoli sebi da se raduješ jer imaš prevelik razlog za to, a ta prijašnja ružna iskustva ostavi iza sebe!!!
Vidim da pišete o temp.
Ja mjerila od feta svaki dan i niti jednom mi nije prešla 36.8, to je maximum..s tim da mjerim oko 8-9 navečer..
Hvala vam na podrsci.Pijem utrogestane 3x2.U pon cemo vidit dalje..vracena su mi dva embrija,pa sam i jutros kontaktirala sestru kaze mi mirovanje i da je vrlo moguce da je jedan vec otpa..u pon cemo bit pametniji..
Ne mora znaciti, u vecini slucajeva nema nikakvih simptoma kada se drugi plod ne primi...moguce da je i pukla kakva krvna zilica, pa je zato takav iscjedak. Samo miruj, lezi, ako imas normabel 2mg i magnezij popij si, jer ce te umiriti a samim time ce opustiti maternicu. Sretno u ponedjeljak i nek lijepo naraste beta!🙏🙏
Vidim da pišete o temp.
Ja mjerila od feta svaki dan i niti jednom mi nije prešla 36.8, to je maximum..s tim da mjerim oko 8-9 navečer..
Koliko sam upoznata, bazalna temperatura se mora mjeriti ujutro. Zato se i zove bazalna...
Karla, lijepa je crtica 😍 Sretni draga i neka se deblja 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Vidim da pišete o temp.
Izmjeri je sutra ujutro prije nego ustanes iz kreveta i javi nam
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Hej, draga ekipa evo nova sam u ovoj borbi, trenutno pod punom stimulacijom idući tjedan planiramo vađenje js, imamo 4.
Ne znam što očekivati, malo sam preplašena, hormoni me peru 😭 nadam se najboljem iako imam 39godina i puno kg viška. Puse svima ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Vidim da pišete o temp.
Ma ne zamaraj se sa temp. bitno da je + tu...
Sretno i urednu trudnoću ti želim od ❤️
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji