Hvala cure moje, sta bi smo jedne bez drugih 🤗. Iskreno se nadam da ce te i vi imati lijepe rezultate kao ja, a ja nemogu docekati 19.7.uzv😍. Neznam sad koja me je pitala kad sam ja radila test? Ugl ja sam radila test 8dnt blastice, sve ispred smatram da je prerano, a za betu neznam zar nije rano ispod 12og dana. Ja sam radila 14dnt.
Vi sto imate sjenine sjene, drzim🤞pa za koji dan da budu pravi +.
Evo da vas utjesim za grudi, u meni dok je bila stoperica bolile su uzas, kad je ona isparila isparile i one😁, sad su samo cvrste😎 ali ne bole. A sto se tice ledja, ja sam prije neku vecer imala paradu sa ledjima, al ja sam to nisam pripisala implantaciji, nego cjelodnevnom izlezavanju na trosjedu sto inace nisam navikla🤣, a ko zna mozda je i to nesto znacilo. A sto se tice tog pritiska dole kao pred mengu, i to sam imala bas prva dva dana kad sam i trebala dobit, al mi je Grizli lijepo objasnila da je to normalno😄. Valjda nesto nisam zaboravila🤔😉
Delfinja sam imala osjecaj da menga treba prasnuti iz mene, a beta superz
Belatest se ne mora raditi ujutro, ja sam ih radila poslije podne. Sretno ti bilo! Znam da odugovlacis od straha, najbolje sama odluci jel se usudis test ili ne.
Cure, donesite nam puno plusica, ipak je ljeto, plodnost i tako to…
Joj ja se nadam da će i moja sutra biti super,ipak je skoljka krenula sa lijepim nizom pa bi bilo baš bez veze da ja sad prekinem taj niz, ljepše bi bilo da se nastavi...
😗😙😚😉
2018/ dvije neuspjele inseminacije
03/2019-stimulirani IVF/ICSI-6 j.s - oplođeno svih 6, ET jednog trodnevnog embrija-betu nismo dočekali
Ostala nam 2 smrzlića...
07/2019-FET 1 blastice-beta 1.2 😰😰😰😰
10/2019-FET druge blastice i zadnje nade...
Beta 1.2😓😓😓😓
E jos za test, ja sam ga radila tek pred vecer, s tim da sam cekala da neidem par sati na wc, samo sto je kod mene bio onaj za bilo koji dio dana, sad neznam jel tako moze za sve trakice/testove
lilypie pošišala sam ih valjda 30 do sad...katastrofa. i zakaj ti misliš da je to od štoperice?? pa od štoperice ti je već dosta prošlo da bi izašla...
ja ću sutra zasrat niz, već vidim... i opet ode moje ljeto kvragu haha
jel mogu tražit cure ovdje da mi zaljepe il pošalju slike svojih testova 8dnt? znam da sam poremećena...
ja ću vam sad stavit kaj je meni ispalo danas.
[/url
nymeria hvala 🤗, vjerujem da se lose osjecas, i najmanja sitnica je dovoljna da stvori osjecaj sumnje da nesto neide po planu. Lezi, odspavaj, mozda to prodje, i ti se smiris.
Sortiraj odgovore
Najstariji