Pozdrav svima, ja sam nova na forumu, ali nastojala sam iscitati veci dio :D
Nakon pretraga i konzultacija na beta plus klinici odlučili smo se tamo za potpomognutu. Ovo nam je prvi pokušaj i danas mi je prvi dan decapeptila, pa držimo fige 🤗
Dobro nam dosla..malo vise nam reci koji problemi i to?mi ti sve volimo znati tu🤣
Hvala :D
Kod njega je lošiji spermiogram, ima smanjen br pokretnih, a kod mene je nizak amh.
U 2mj sam ostala trudna prirodnim putem, ali u 8 tjednu vise nije bilo srčane aktivnosti pa sam morala na kiretazu.
Sad sam prvo pila novynette 10 dana jer su mi folikuli bili skoro 8mm. 1.7. Na uzv utvrđeno da su se smanjili ispod 7mm pa sam počela jučer terapiju decapeptyla. Trebamo 11.7. U zg na uzv i ako bude sve Ok napravit će umjetnu
Bas mi je zao sta si to sve prolazila.😥Drzim ti fige da uspijes i da sve bude u redu na uzv.🤞🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Nikitta - kod nas je oznaka A najbolja, dakle bez fragmenata, a 7 označava broj stanica. Idealne bi bile 8 A. Dakle tvoje su bile super četvorke, kod ocjena od 1 do 5. Takvo je objašnjenje na VV.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nisam znala da endometrioza može i stanice napasti tako rano, mislim dok su još u folukulu.
Draga moja, baš mi je žao što se toliko mučiš. Stvarno ne mogu zamisliti da uz sva sranj... moram još i trpiti tolike bolove. 😪
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure doktorica mi je javila da je transfer sutra, jer ne želi riskirati i čekati do petka! Od 3 kom šta imamo jedan se razvija lijepo, jedan onako, a jedan loše ! Ne znam da li da budem sretna ili tužna , jer joj ne vjerujem ni da se ovaj jedan razvija lijepo, toliko sam razočaran u nju i sve sto je do sad napravila!!! Šta vi mislite?
Cure doktorica mi je javila da je transfer sutra, jer ne želi riskirati i čekati do petka! Od 3 kom šta imamo jedan se razvija lijepo, jedan onako, a jedan loše ! Ne znam da li da budem sretna ili tužna , jer joj ne vjerujem ni da se ovaj jedan razvija lijepo, toliko sam razočaran u nju i sve sto je do sad napravila!!! Šta vi mislite?
Moraš ostati pozitivna i vjerovati da je taj jedan tvoja buduća bebica 🥰 Kod koje si dr?
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Lilypie ja sam u Njemačkoj u postupku, pokušavam ostati pozitivna ali kad ti neko ne ulije povjerenje onda je to teško ! Doduše u prva dva postupka je govorila sve savršeno i idealno pa nije bilo nista ko zna 🙈
Lilypie ja sam u Njemačkoj u postupku, pokušavam ostati pozitivna ali kad ti neko ne ulije povjerenje onda je to teško ! Doduše u prva dva postupka je govorila sve savršeno i idealno pa nije bilo nista ko zna 🙈
A znam 😔 Ne znam koja vam je dijagnoza ali nama je u dva prethodna postupka oplodnja bila iznimno losa iako smo radili ICSI i od desetak stanica dobijemo dva osrednja embrija. Nikad dobra i nikad blastice. Držim ti fige da ti ovaj put uspije 🤞🥰
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Zara zao mi je da je minus..nisam se osjetila prozvanom radi ovoga o godinama ali mislim da dramis bezveze.
Imas 27, bila si u prvom postupku i to prirodnom koji su ionako lutrija..
Izjava da ne vidis svrhu u zivotu poslje jednog prirodnog je stvarno teska depra, kazem ti ovo radi tebe jer ces tako propaliti na zivce. Naravno da si tuzna i da ces isplakat, sve smo tako.
Ja sam radila na bebi 3 godine, imala tri neuspjesna pokusaja, mm los spermiogram, meni radi godina amh nije bas bajan pa sam rekla da mi je neugodno toliko kukati kad vidim sta zene ovdje prolaze i kakve zdravstvene probleme imaju ali to sam samo ja..
Imate uredne nalaze, 27 godina, ne zelim reci mlada si imas vremena, zelim reci glavu gore i vjeruj da ce uspjeti..mozda ovo tvuci grubo, oprosti ako sam te uvrijedila, nadam se da ti je to stanje trenutno i da ces za koji dan kad se isplaces nadoci i gledati malo pozitivnije.
Lilypie bravo za puno stanica, sada samo neka se lijepo oplode 🤞🍀💕
Nada sretnooo 🍀👍
Sortiraj odgovore
Najstariji