Mile moje curke, 12 stanica 😁 Sretna sam 🥳
Iiiiidešššš!!! Juuuppppiiii🥳🥳🥳
Sad da se sve lijepo i pravilno oplode🍀🥰
Zoves ih za 2 dana da ti kažu kad je transfer?
Iiiiidešššš!!! Juuuppppiiii🥳🥳🥳
Sad da se sve lijepo i pravilno oplode🍀🥰
Zoves ih za 2 dana da ti kažu kad je transfer?
Sutra će mi mailom javiti rezultat oplodnje a prekosutra valjda kad mogu očekivati transfer. Ovaj put molim se za makar jednog Eskima 😂🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Bravo lilypie! Isplatilo se zivaca vidis. Sretno i da bude sto vise blastica.
Cestitam.. Zelim ti da se lijepo oplode u bude sto vise odlicnih blastica🤗🥰
Lilypie super rezultat, bravoooo!!!
Zaraz draga znam šta pričaš i osjećaš, zato ja ovaj put nikom nisam rekla da idem, upravo radi nesmotrenih savjeta poslije počevši od matere, pa dalje... znam da nam je ona jedina iza nas dvoje koja čeka koliko god i mi, ali to mlada si i polako imaš vremena me ubije! Mlada jesam al isto tako se 3 godine borim s ovim i ponekad mislim kad dođe do toga da li cu psihički biti u redu jer ovo je bol s kojom vec godinama idem spavati i budim se! Sad fino tuguj ispalci se i vec za koji dn će biti bolje! Nisam ispratila koji je problem kod vas, koja dijagnoza?
Zaraz - draga, u prirodnom ciklusu su stvarno puno manje šanse za ostvariti trudnoću. Ne kažem da nema trudnoće iz prirodnih ciklusa, ali IVF ima puno veći postotak pa vjerujem da je upravo on dobitan za vas i da ćete uspjeti već idući put. Odtuguj sad ovaj postupak i kreni u planove za dalje.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Thinkpink1 evo zvala labove. 😊
Uglavnom sljedeći tjedan bude možda gotovo…2 žene su bile super ljubazne rekla da nazovem još sljedeći tjedan svakako.
Jedan lab kaže tek za 10ak dana tj. do 17.7. kak i treba bude gotovo. I još jedan tek moram dobiti. To je sve na Rebru.
Jednu pretragu sam radila u Petrovoj Pai-1 to bude gotovo 10.7.
Došli mužu nalazi mikrodelacije kromosoma y i ok je. 😊
Ajde super, kazem ti susretljive su ove u labosima(valjda jer nisu direktno u kontaktu s pacijentima😂😂), nisu nabrundane ko šalteruše...bas mi drago sto ce ti biri brzani nalazi👌👌👌
PAI je meni u petrovoj bio gotov kroz nekih max.7 dana, al to je sad za koji dan. Nadam se da ce nalazi biti uredni, bez mutacija🍀🥰
ZaraZ bas mi je žao što nije uspjelo i što si toliko tižna. Ja se sjećam svoje prve negativne bete i tog silnog plakanja. Prvi postupak smo najnabrijaniji osobito eto tako kad ‘nemaš dijagnoze’ pa misliš ma to se samo treba spojiti izvan tijela i ja cu biti trudna. Molim te probaj gledati dobru stranu svega. To što si mlada znači da imaš kvalitetnije stanice nego ja s 38, a evo meni je četvrtog puta uspjelo. Već si bila trudna, sigurna sam da ćeš opet. U prirodnjaku vecinom pobjegne stanica, a ti si i do transfera dosla. Dosta toga je ipak na vasoj strani iako sada ne izgleda tako.
Što se tiče izgubljenih trudnoća, jesi obavila neke pretrage nakon gubitaka? Drži se curko, bit ce vec sutra lakse i svaki dan jos lakse i vec ces se pripremati za dalje.
Pozdrav svima, ja sam nova na forumu, ali nastojala sam iscitati veci dio :D
Nakon pretraga i konzultacija na beta plus klinici odlučili smo se tamo za potpomognutu. Ovo nam je prvi pokušaj i danas mi je prvi dan decapeptila, pa držimo fige 🤗
Dobro nam dosla..malo vise nam reci koji problemi i to?mi ti sve volimo znati tu🤣
Hvala :D
Kod njega je lošiji spermiogram, ima smanjen br pokretnih, a kod mene je nizak amh.
U 2mj sam ostala trudna prirodnim putem, ali u 8 tjednu vise nije bilo srčane aktivnosti pa sam morala na kiretazu.
Sad sam prvo pila novynette 10 dana jer su mi folikuli bili skoro 8mm. 1.7. Na uzv utvrđeno da su se smanjili ispod 7mm pa sam počela jučer terapiju decapeptyla. Trebamo 11.7. U zg na uzv i ako bude sve Ok napravit će umjetnu
Nikitta jesam li te vec pitala da li si pila ikad serrapeptase? Spominjale su cure s endometriozom da im olakšava. Ima na iherbu i vi s endometriozom pijete dosta vece doze. Malo zaguglaj, ja sam samo kratko bacila oko na neki strani forum di se to hvali.
Sortiraj odgovore
Najstariji