Neda mi se zavaravat… sta je tu je…
Vadit cu u bolnici, u nedilju me spada vadit je tako da… volila bi mozda provat iskamatarit bar prva 2 dana stvari jer ce bit paklene…
Ovo mi je prvi postupak i bio je prirodni.
A iza sebe imam 3 neuspile trudnoce…
U petrovoj ne vade betu nedjeljom, cak nisam sigurna ni dal vade subotom, tako da ne znam kako je u tvojoj bolnici. Što se tice bolovanja, sve se može, samo je ovisno koliko je tvoj primarni ginic fleksibilan.
ZaraZ nema rijeci,jako mi je zao.😪😪😪
Nymeria pogledat cu bas,hvala ti puno👍
Ninna1804 Joj draga....hvala puno.Ja tebi zeli puno srece.Dal si ti bila mozda u Petrovoj?
Lilypie puno puno ti srece zelim.Uljepsaj nam dan ☺😘🤞🤞🤞
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Mile moje curke, 12 stanica 😁 Sretna sam 🥳
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Joj cestitam ti..neka sve budu dobre❤❤
Bas mi je drago.ljepsala si mi dan
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
ZaraZ možeš možda betu izvadit u petak! Ja sam prošli put vadila isto ranije jer sam trebala baš na rođendan, a test mi je bio negativan. Mada znam da i uz negativan test bude pozitivna beta. A s druge strane da ne mučiš samu sebe. A kaj se tiće mladosti, nema to veze. Ja imam 1 dijete, ali me sad svaki neuspjeh jako boli. I pitam se zašto sam čekala 8 godina da opet krenem. Ti kao mlada samo imaš veće šanse da čim prije ostaneš trudna. Ak bude beta negativna, odtuguj i spremi se za novi pokušaj! ❤
Čestitam!!! I da čim više bude oplođenih!!!! ❤
Btw. Mene je svaki put dr. L grlio nakon aspiracije, jer sam ja baš umirala i plakala jako od bolova, danas kad na to gledam, mislim da je bolje da je uveo anesteziju, a ne glumatao dobrog Samaritanca i psihologa. A Vrčić je bio moj privatni ginekolog godinama, operirao me 2x (endometriozu naravski), a razišla sam se s njim nakon druge operacije jer me nije slušao kad sam mu govorila da ZNAM da se bolest vratila i molila laparoskopiju. Morala sam proći druga dva mišljenja i magnetsku zdjelice i izgubit godinu dana - da bi on rekao - aha da, vidi se da imate endometriom od 5 cm, operacija hitno! Ma daj?! A šta sam ja govorila? Da me boli opet seks, da me boli kakanje, da me boli uzv i pregled kod njega, da je menstruacija horor film, ne, on nije ništa vidio na uzv. To je i žalost endometrioze, više od 50% žena je ima, a da ni ne zna, jer se ništa ne vidi na uzv… Joj koliko sam ja liječnika prošla, bolje da šutim i molim Boga da me pogleda, da barem nakratko prestane ovaj začarani krug u kojem sam. 😬
U potpunost te razumijem radi endometrioze. Ja sam 4 godinr hodala u super razvikanu privatnu polikliniku i uvijek je sve bilo dobro, a meni nikako. Već sam mislila da sam neki hipohondar i otisla na sistematski i tamo mi našli endometriozu ogromnu, tumorski markeri povišeni i hitno na operaciju.... I sad svaka stimulacija ju povećava. Zato nam treba trudnoća jer ona je ipak najbolji lijek za endometriozu! 😊
Zara mozes u petak ici vaditi betu, a mozda bolje u pon da budes jos malo slobodna ako bude -. Ja ti zelim da je ipak niska razina hcga, daj jos sansu u petak za testic. Saljem ti zagrljaj 😘
I da, ja sam uzela jos dva tjedna bolovanja nakon neg bete da se oporavim psihicki. Pitaj svog ginica da ti produzi BO.
Nymeria bravo draga, nek te sreca prati i dalje da iduci put vidis srceko. 🤗
Lilypie sretno i brz oporavak! 😊
Maki di si zeno, jesi bila kod dr. na konzultacijama? 💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nina sretno 🤗
Grizli ajme koja prica za tvoj nick. . Raznjezila si me 😍 Predivno mi je vidjeti i ovaj potpis dolje, mastam dan kad cu ga i ja imati. . Uzivaj u svakom trenutku ☺️
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Hvala vam cure moje 🥰 Napeta sam bila sve do kraja i isplatilo se. Nadam se sto boljem rezultatu 🤞
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji