Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    03. Srpanj 2019. 07:01

Jutro curke!!! Evo me u laboratoriju, cekanje....citam zadnje stranice, sinoc sam 3 sata citala 50tak stranica, hehe...
    Sve cure koje su imale neuspjeh ovih dana, zao mi je....napunit baterije preko ljeta i u novu borbu, nema predaje. 
    Medo natjerala si mi suze u oci, jakoo mi je zao! Budi hrabra kao i do sada, jednom to mora biti nagrađeno.
    Lemon i svim ostalim curkama koje su u iscekivanju drzim fige i zelim srecu!!!!
    Trudnice nase, nadam se da izdrzavate ove vrucine, hvala vam sto ste s nama i sto nas ohrabrujete!!!
    Ja jucer bila na kontroli nalaza biopsije endometrija, sve je ok, nikakvih bakterija prisutnih, hvala Bogu. Krecem s gonalima cim dobijem, ali naravno....sad kad iscekujem, ona kasni, danas 36.dc. 
    Blacky89 tako mi krivo kad sam procitala tvoju poruku za ureu navecer. Jucer pored mene sjedila zenica isto s njom, 10^4 i bojala se hoce ju uzeti sad u postupak, bila spremna sa svim nalazima. Ona usla poslije mene, a ja otisla. Da sam znala, malo bi samo pricekala da vidim sto joj je rekao. Vjerujem da ces se brzo ocistit od nje i da sad zajedno krecemo 

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 07:02

nymeria

ZaraZ žao mi je. 😔 šaljem zagrljaj. ❤
    Al nemoj još prekidati terapiju, čekaj betu samo ona je 100%.
    Znam da si sada nesretna i nema ti utjehe, moraš odtugivati al činjenica je da rijetkima uspije iz prve. Kažu nekako da najveći postotak uspješnosti bude iz 3.puta.
    Jel imaš smrzlića možda?
    S obzirom na pritisak okoline možda sljedeći put da to ostane između tebe i muža. I ovako je teško, pa onda još pitanja ljudi. Ne misle oni loše i žele ti samo dobro al to stvara samo još dodatni pritisak.

Nee, bio prirodni postupak. Sad jos cekat do 9 mj. Nista nije na mojoj strani.

Grizli

ZaraZ a joj bas mi je zao da je minus. Al nemoj biti odmha tako deprimirama izdrzi jos na terapiji do petka, pa vadis betu jel tako? Sve je moguće znas, ne otpisuj nista dok nemas negativnu betu ili bas dobis mengu. Doduse i sama sam svaki postupak nakon sto je negativan test bio 16 dana nakon aspiracije prekidala terapiju, al vodjena sam bila predosjecajem. Nazalost to sto je s vama sve ok po nalazima ne znaci da zaista i jeste niti su godine niti je dijagnoza ikakva garancija. To i je problem kad dr nesmotreno ženama u ivf kazu vi cete brzo i lako zatrudniti, nitko od nas ne zna sto sve utječe i kad nam je sudjeno. Znam da di tuzna al pokusaj ostat smirena i pricekat betu.

💞girl💞

Lilypie
    03. Srpanj 2019. 07:06

Grizli, hvala draga 😘
    Evo ja sam spremna, tamo moram biti u 08:30. Cijelu noć nisam spavala kao da mi je prvi put 😂
    ZaraZ zao mi je draga. Nema se tu sto pametnog reci 😔

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 07:28

Lilypie

Grizli, hvala draga 😘
    Evo ja sam spremna, tamo moram biti u 08:30. Cijelu noć nisam spavala kao da mi je prvi put 😂
    ZaraZ zao mi je draga. Nema se tu sto pametnog reci 😔

Da, a eto, sta je tu je.
    Tebi sretno, drzim fige! 🤞🤞

💞girl💞

skoljka
    03. Srpanj 2019. 07:30

ZaraZ ☹️ rastuzila si me jutros. Tako mi je zao. Mozda ipak beta drugo pokaze🤞. Nemoj prekidat th. Ja sam mislila danas uzeti test, ali sad nesmijem🥺

skoljka
    03. Srpanj 2019. 07:36

Lilypie sretno, ida bude sve uredu

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 07:43

Liliypie zelim ti srecu🍀🥰
    Nymeria odlicna vijest! Bas sam happy😁😁 Sad samo polako i smireno. I zovi ih danas oko 11h🙃 Ja cu te naganjat za te nalaze više nego tvoj ginic 😂😂😂
    ZaraZ žao mi je zbog negativnog testa, al to nije kraj, mozda nije dovoljno osjetljiv ili si ga jednostavno prerano napravila. Koristi th.dok god ne dobijes nalaz bete. Bolovanje se zatvara kada dobijes nalaz. Betu vadiš u bolnici ili privatno? I ne, necemo ti reci da si mlada i da se opustis jer ja na to popizdim. Sta znaci mlada? A za opustanje neka daju recept i drage volje... Mi zadnji puta nismo htjeli nikome baš govoriti jer svaki puta moras bližnjima reci da opet nije uspjelo. Samoj ti je tesko, a onda jos javiti lose vijesti, stvarno te dokrajce. Koji ti je ovo postupak? Ali nisu sve lađe jos potonule! Ja se nadam beti i zato glavu gore🙏🙏

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 07:44

skoljka

ZaraZ ☹️ rastuzila si me jutros. Tako mi je zao. Mozda ipak beta drugo pokaze🤞. Nemoj prekidat th. Ja sam mislila danas uzeti test, ali sad nesmijem🥺

Necu prikidat, al necu se ni zavaravat, realno vec bi se tribalo vidit nesto, plus test sam nasla najosjetljivi, ocitava betu vec od 10. Tako da...
    Tebi drzim fige, nek bar jedna od nas dvi uspije 💪🤞

Ps cure zna li ikoja za bolovanje??

💞girl💞

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 07:47

thinkpink1

Liliypiezelim ti srecu🍀🥰
    Nymeriaodlicna vijest! Bas sam happy😁😁 Sad samo polako i smireno. I zovi ih danas oko 11h🙃 Ja cu te naganjat za te nalaze više nego tvoj ginic 😂😂😂
    ZaraZžao mi je zbog negativnog testa, al to nije kraj, mozda nije dovoljno osjetljiv ili si ga jednostavno prerano napravila. Koristi th.dok god ne dobijes nalaz bete. Bolovanje se zatvara kada dobijes nalaz. Betu vadiš u bolnici ili privatno? I ne, necemo ti reci da si mlada i da se opustis jer ja na to popizdim. Sta znaci mlada? A za opustanje neka daju recept i drage volje… Mi zadnji puta nismo htjeli nikome baš govoriti jer svaki puta moras bližnjima reci da opet nije uspjelo. Samoj ti je tesko, a onda jos javiti lose vijesti, stvarno te dokrajce. Koji ti je ovo postupak? Ali nisu sve lađe jos potonule! Ja se nadam beti i zato glavu gore🙏🙏

Neda mi se zavaravat... sta je tu je...
    Vadit cu u bolnici, u nedilju me spada vadit je tako da... volila bi mozda provat iskamatarit bar prva 2 dana stvari jer ce bit paklene...
    Ovo mi je prvi postupak i bio je prirodni.
    A iza sebe imam 3 neuspile trudnoce...

💞girl💞

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 07:48

Nina javi se s lijepim vijestima, sretno!!!🍀🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.