Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 22:19

Nikitta

Btw. Mene je svaki put dr. L grlio nakon aspiracije, jer sam ja baš umirala i plakala jako od bolova, danas kad na to gledam, mislim da je bolje da je uveo anesteziju, a ne glumatao dobrog Samaritanca i psihologa. A Vrčić je bio moj privatni ginekolog godinama, operirao me 2x (endometriozu naravski), a razišla sam se s njim nakon druge operacije jer me nije slušao kad sam mu govorila da ZNAM da se bolest vratila i molila laparoskopiju. Morala sam proći druga dva mišljenja i magnetsku zdjelice i izgubit godinu dana - da bi on rekao - aha da, vidi se da imate endometriom od 5 cm, operacija hitno! Ma daj?! A šta sam ja govorila? Da me boli opet seks, da me boli kakanje, da me boli uzv i pregled kod njega, da je menstruacija horor film, ne, on nije ništa vidio na uzv. To je i žalost endometrioze, više od 50% žena je ima, a da ni ne zna, jer se ništa ne vidi na uzv… Joj koliko sam ja liječnika prošla, bolje da šutim i molim Boga da me pogleda, da barem nakratko prestane ovaj začarani krug u kojem sam. 😬

L. je umjesto anestezije i anesteziologa uzeo dr. Grbavca, frajer mi se fakat cini ok i cula sam samo rijeci hvale dok je bio u Vinogradskoj. Al anestezija je prevelik trošak🤔🙄
    Vrčić prvo sve pošalje na dijetu, jer su mu sve debele i trebaju reducirati tjelesnu težinu da bi bio uspješniji postupak. S njim se trebas bas kliknuti da bi bila njegova pacijentica, ja nisam i nije mi se svidio njegov isforsiran nacin zezancije, tako da mi je tu pao na testu...
    Danas smo se oplele i bacile rafal na neke dr.🤭🙊😂
    Ali opravdano i s razlogom...

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 22:59

E al za Grbavca sam stvarno čula samo najbolje. 

Grizli
    02. Srpanj 2019. 23:00

Nikita hehehe pa mozda i ima smisla nick sad kad kazes. 😊 Inace grizli me tata zvao a sa 3 godine mi je poklonio plisanog grizlija s kojim jos uvijek spavam u krevetu - ja, muz i grizli moj! Toliko mi znaci da taj plisanac da je muz obecao nasem bebacu kupiti medu da se ne bi posvadjali. 😁 Da se razumijemo nikad ne bi bila bezobrazna prema nekome tko je prema meni fin i pristojan ili kaze svoje misljenje. Ne moram se ja s njime slagat niti mi se osoba mora svidjat. Al moj mozak i jezik ne trpe ruganja, podbadanja, omalozavanja i slicne fore, na to odmah reagiram. Ok to su doktori i jako ih postujem jer zaista rade tezak posao al i ja sam covjek i nek oni mene postuju to je sve sto trazim.
    A super su ki ti dr kojima je sav odgovor u debljini i stresu. Ima i u tome nesto, al ok hajmo vidit sto jos ne stima. Koliko znam jedno vrijeme je u Ri na humanoj bio neki doktor Vrcic mozda to i nije taj mozda je ne znam, prijateljica bila kod njega i taj neki dr joj reko vama nema pomoci u RH idite u sloveniju. Mislim po meni takav stav doktora ubije ti svaku volju za zivotom. 

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 02:18

Kengurica

E al za Grbavca sam stvarno čula samo najbolje.

Je, stvarno je super, dobar, drag i empatican. Meni je radio punkciju kod L., i samo rijeci hvale za njega imam. Slucajno sam se tamo srela s kolegicom u klinici, i tako pricamo u čekaoni o postupcima. Pita ona kog ja cekam, ja kazem L., samo je uzdahnula i rekla da je bila kod njega i da su se zakacili i da joj ne pada na pamet ici ponovno kod njega i da se prebacila kod Grbavca koji joj je dobar. Al i da joj jedini razlog koji je ostala i nije otisla od tamo, embriologica. Vidimo se povremeno, al je proslo vise od godinu dana i nema pomaka kod nje.
    Grizli nije to taj Vrcic, ovaj je oduvijek u Petrovoj, cak je jedno vrijeme bio ravnatelj cijelog KBC-a Zagreb. 

• thinkpink1
    03. Srpanj 2019. 03:23

Nymeria ne znam dal sam te negdje preskocila...🤔
    Kako si draga? Si uspjela šta kod endokrinca i sa rezultatima za trombofiliju?

Grizli
    03. Srpanj 2019. 05:39

Thinkpink imas pravo krivo sam zapamtila prezime taj iz Ri je Vlasic bio ne Vrcic. I otisao kod Sparca ja mislim. No kako god takav stav dr mi se ne svidja.
    Imas pravo da se Nymeria nije javljala sad neko vrijeme. 
    Lilypie sretno danas ako sam dobro zapalmtila imas punkciju. I ne znam dal jos koja cura ima danas sto za obaviti. 

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 06:25

Minus ko kuca 😓
    Stvarno san depra vise. Neznan u cemu je problem, svi nalazi idealni, i moji i muzevi, ja 27 godina, idealne tezine (kazem to jer vidim po int da masu doktora kaze da tezina igra ulogu, e pa nije, i deblje su ostale trudne bez problema, a i starije).
    Nemogu virovat, da ni ovo nije uspilo, trenutno san u tolikoj komi da nevidin svrhu zivota. I molin vas nemojte mi rec mlada si, to me ubije. Tih komentara mi je na vrh glave. Ja se sa svojin problemom borin vec 3 godine i pucan vise, i komentar mlada si zivot je prid tobom me ubija vise. Sta ako san mlada mene ne boli toliko ta mogucnost da necu/nemogu bit majka kao neku od 40 godina. Molim Vas cure nemojte se osjetit prozvane, Boze sacuvaj, samo nemogu vise slusat te price mlada si i opusti se... a krenit ce opet za dan dva kad potvrdim da nista ni ovaj put. (Prvo od moje matere pa dalje ostatak ekipe)...

💞girl💞

Zaraa
    03. Srpanj 2019. 06:38

I jos jedno pitanje, ako koja cura zna, kako ide sad sa bo, jel ga zatvaram odma ili? Pokriva li se ono samo do ocekivane M tj testa ili mozda mogu dobit jos koji dan bar dok ne produ prva 2 dana stvari? 

💞girl💞

Grizli
    03. Srpanj 2019. 06:55

ZaraZ a joj bas mi je zao da je minus. Al nemoj biti odmha tako deprimirama izdrzi jos na terapiji do petka, pa vadis betu jel tako? Sve je moguće znas, ne otpisuj nista dok nemas negativnu betu ili bas dobis mengu. Doduse i sama sam svaki postupak nakon sto je negativan test bio 16 dana nakon aspiracije prekidala terapiju, al vodjena sam bila predosjecajem. Nazalost to sto je s vama sve ok po nalazima ne znaci da zaista i jeste niti su godine niti je dijagnoza ikakva garancija. To i je problem kad dr nesmotreno ženama u ivf kazu vi cete brzo i lako zatrudniti, nitko od nas ne zna sto sve utječe i kad nam je sudjeno. Znam da di tuzna al pokusaj ostat smirena i pricekat betu. 

Grizli
    03. Srpanj 2019. 06:56

Nymeria drago mi je da je kod tebe sve dobro krenulo! Nek se tako nastavi. Sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.