Potpomognuta oplodnja vol. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 19:30

ZaraZ

thinkpink1

ZaraZ nadam se da je danas sve ok i da je sve cisto!🙏🙏

Je, sve cisto, nista ne boli, mislin se da ujutro odradin test?

Ajde super, mislim da je to dobar znak🙏🙏
    Hrabra si, kao i svaka koja piša testove...🍀🥰
    Ja osobno nisam ni hrabra ni pobornik testova, niti jedan nisam jos napravila, meni jedino beta vjerodostojna...

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 19:38

Drzim fige i sretno!

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

• Medo2711
    02. Srpanj 2019. 19:41

thinkpink1

Medo2711

Cure moje danas od nas tri sta smo bile na punkciji ni jedna od nas nije imala jajnih stanica.Los dan u Petrovoj.😡

Bad day…žao mi je kaj si bila dio njega…😞😥

nazalost...sta je tu je....

Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
    Lh 8.3
    🤞🤗
    1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
    2.7/19 prirodni,nula stanica

Zaraa
    02. Srpanj 2019. 20:08

thinkpink1

ZaraZ

thinkpink1

ZaraZ nadam se da je danas sve ok i da je sve cisto!🙏🙏

Je, sve cisto, nista ne boli, mislin se da ujutro odradin test?

Ajde super, mislim da je to dobar znak🙏🙏
    Hrabra si, kao i svaka koja piša testove…🍀🥰
    Ja osobno nisam ni hrabra ni pobornik testova, niti jedan nisam jos napravila, meni jedino beta vjerodostojna…

Ma eto vise bi ga odradila da si dokazem da nema nista, vec sam se uvjerila da je gotovo, pa kad test pokaze neg bar cu se opustit, zapalit, bez stresa. Heh

💞girl💞

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 20:19

Nikitta je Maricic je kod Simunica i meni se cini da vecinom on radi postupke. Da se prebacuje vise manje sve na njega. Jedna stvar koja mozda nekome ne bi pasala kod njega, on bas ne brije na prirodna liječenja. Nije proturječan, nece on to popljuvati samo njegov stav je i za vitamine, ne treba ti to. Cak za LH trakice da su netocne. I tak...Mislim da je kao čovjek baš neki dobričina i hoće poslušati, nema onaj stav kao Vrčić, tko je ovdje liječnik, vi ili ja..

Grizli
    02. Srpanj 2019. 20:20

Jao curke pa vi ste kod privatnika svasta dozivile. Mislim da meni moja jezicina ne bi ostala u ustima da me dr tamo grli, prica bajke, medicinski brat trkelja gluposti, dr se bahati... Oh 🙄 oh... Mislim da bi bilo pickaranja i lijep pozdrav! Kad cujem ovakva iskustva jos sam vise zadovoljna Rijekom. Tamo sam imala okrdaj samo sa dr. M kad mi je na uzv zvakao zvaku i puhao balone, i jos komentirao onako da koji mi je vrag da sam tako napeta... Nakon sta sam mu rekla da bi i on bio napet da ga umjesto dr gleda balavac koji puse balone njemu u medjunozje. Frajer bacio zvaku i kao shvatio sam poruku. Ma ajde mrss! Sto mi sve ne prodjemo. 
    ZaraZ nemoj tako pesimisticno. Ako ces raditi test navijam za tebe ujutro! 

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 20:24

Grizli bravo. Ja sam inace jezicava, al prema poznatima, nepoznati me nekako skroz izbace iz takta osobito ako je tako neka osjetljiva situacija. Suze mi samo krenu ili se suzdrzavam. Jako me to zivcira jer sam inace i prezestoka na jeziku prema svojim najdrazima.

Vaki
    02. Srpanj 2019. 21:08

Ja sam blesava pa šutim. Čekam kad ću eksplodirati.. 😵

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    02. Srpanj 2019. 21:16

Nikitta u pravu si, ali recimo moja socijalna ginekologica  ce ti odmah reci, probajte i acidosalus vaginalete i ovo i ono, nekome pomogne. Mislim meni ne smeta jer ja sama ne brijem na prirodno lijecenje iako nisam ni protiv nego cisto da upozorim ako netko ima drugo misljenje. 
    Tesko je biti i doktor jer i oni se svega naslusaju i u tih par minuta im nije lako vagnuti kad zbilja poslusati pacijenta, ali da neki imaju ipak preveliki ego. 

• thinkpink1
    02. Srpanj 2019. 22:01

Grizli

Jao curke pa vi ste kod privatnika svasta dozivile. Mislim da meni moja jezicina ne bi ostala u ustima da me dr tamo grli, prica bajke, medicinski brat trkelja gluposti, dr se bahati… Oh 🙄 oh… Mislim da bi bilo pickaranja i lijep pozdrav! Kad cujem ovakva iskustva jos sam vise zadovoljna Rijekom. Tamo sam imala okrdaj samo sa dr. M kad mi je na uzv zvakao zvaku i puhao balone, i jos komentirao onako da koji mi je vrag da sam tako napeta… Nakon sta sam mu rekla da bi i on bio napet da ga umjesto dr gleda balavac koji puse balone njemu u medjunozje. Frajer bacio zvaku i kao shvatio sam poruku. Ma ajde mrss! Sto mi sve ne prodjemo.
    ZaraZ nemoj tako pesimisticno. Ako ces raditi test navijam za tebe ujutro!

A jesi me nasmijala sad sa svojim postom...😂😂😂
    Svaka ti je na mjestu. Ja sam isto jezicava, samo kad idem preko nekog poznatog, ili kak bi rekli prek štele, malo je teže biti direktan, da ne kažem vratiti istom mjerom i reci sta toj osobi stvarno ide...ne bi htjela dovesti osobu koja mi je preporuka i koja me povezala u neugodnu situaciju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.