Hvala svima cure..tako je to nije bilo ni u stimulativnom nista.Ocito ih vise nema….u 8 mj ima konzultacije.Pripremam se za donaciju i mozda jos jedan stimulativan.Tako sam odlucila.Necu muciti sebe i ostale.Odluka je donacija🙏Medo neopisivo mi je žao…😞😥
Što se tice donacije, meni je u startu moja profa u Petrovoj rekla da pocnem razmisljat o donaciji kad ispucamo postupke preko HZZO-a. U pocetku bio šok i suze. Ja sam ti se o tome odmah počela raspitivati jer smo se muž i ja dogovorili da su sve opcije otvorene, nebitno čija je čija stanica, makar kod nekih parova to radi velike probleme, bitno da razgovarate odmah od starta i da ste složni u odluci. U Češku najčešće šalju naše na donaciju, cijena prije 1godinu je bila oko 5000€, sada su koliko sam cula poskupili na oko 7000€. HZZO vraca povrat sredstava od oko 1000€, uvijet je da ne smiješ imati više od 38 godina i preporuku ti mora napismeno izdati MPO liječnik i to onda ide na odobrenje tj.komisiju.
Mi smo dali šansu jednom našem privatnom MPO stručnjaku, ali me odradio šablonski, šta mi se nije svidjelo i nije uspjelo. Dok nisam otisla na jos jedne konzultacije kod drugog MPO-vca koji je doslovce crtao i skicirao mom mužu jer je vidio da ja znam o svemu tome, tako da nam je on sjeo kao nitko do tada. I stvarno se potrudio zajedno sa embriologom, prilagođavao se problematici i tražio rješenje na sebi svojstven način, i kao što sama znaš za sada naš rezultat 💕
Želim ti da dođes do cilja, za bilo koji nacin da odlucis🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤
Ti se cuvaj i uzivaj u svoj trudnoci ❤❤
Amh 0.6 Fsh 19.0 2018 12.2 2019
Lh 8.3
🤞🤗
1.Ivf 4/19 menopuri 1200,nula stanica
2.7/19 prirodni,nula stanica
Cure moze pitanje.Ako puknu folikumi prije punkcije dali se racuna postupak ili ne?Kad nisu ljekovi u pitanju
Meni je dr rekla da se računa! ☹
Gdje si ti u postupku?
Bila sam na Sv. Duhu. Sad 23.7. idem na prve konzultacije kod dr. Maričić u IVF polikliniku. Imate kakve informacije o njemu? Njega mi je prijateljica preporučila, nahvalila ga jako!!!!!!☺ A i meni je operirao endometriozu i bilo je ok i vodio mi to lječenje i odma me bez odugovlačenja poslao u mpo vode ( onda sam imala 26g, a on se taman spremao isto u te vode 🙂)
Ocito bolnica vodi svoje svaka.Ja sam bila kod njega na konzultacijama i jako odlican dr.Toliko super objasnja sve i tocno odmah zna sta i kako.Sto vam treba😊
Lh 8.3
🤞🤗
Cure javljam da je negativno.Nista nije bilo.😪
Kako mislis nista, nisu zrele js ili 😫😫😫
Nista nisu nasli,prazno prazno🙄🙄🙄
Auuu bas mi je zao, ne mogu ti opisati 😞, svaka ti cast kako se dobro drzis🤗
Hvala svima cure..tako je to nije bilo ni u stimulativnom nista.Ocito ih vise nema….u 8 mj ima konzultacije.Pripremam se za donaciju i mozda jos jedan stimulativan.Tako sam odlucila.Necu muciti sebe i ostale.Odluka je donacija🙏Medo neopisivo mi je žao…😞😥
Što se tice donacije, meni je u startu moja profa u Petrovoj rekla da pocnem razmisljat o donaciji kad ispucamo postupke preko HZZO-a. U pocetku bio šok i suze. Ja sam ti se o tome odmah počela raspitivati jer smo se muž i ja dogovorili da su sve opcije otvorene, nebitno čija je čija stanica, makar kod nekih parova to radi velike probleme, bitno da razgovarate odmah od starta i da ste složni u odluci. U Češku najčešće šalju naše na donaciju, cijena prije 1godinu je bila oko 5000€, sada su koliko sam cula poskupili na oko 7000€. HZZO vraca povrat sredstava od oko 1000€, uvijet je da ne smiješ imati više od 38 godina i preporuku ti mora napismeno izdati MPO liječnik i to onda ide na odobrenje tj.komisiju.
Mi smo dali šansu jednom našem privatnom MPO stručnjaku, ali me odradio šablonski, šta mi se nije svidjelo i nije uspjelo. Dok nisam otisla na jos jedne konzultacije kod drugog MPO-vca koji je doslovce crtao i skicirao mom mužu jer je vidio da ja znam o svemu tome, tako da nam je on sjeo kao nitko do tada. I stvarno se potrudio zajedno sa embriologom, prilagođavao se problematici i tražio rješenje na sebi svojstven način, i kao što sama znaš za sada naš rezultat 💕
Želim ti da dođes do cilja, za bilo koji nacin da odlucis🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤
Cura je neka pisala na forumu da je platila 5500eura prvi put nije uspjela,drugi je.Ima 41 god.
Lh 8.3
🤞🤗
Cure javljam da je negativno.Nista nije bilo.😪
Kako mislis nista, nisu zrele js ili 😫😫😫
Nista nisu nasli,prazno prazno🙄🙄🙄
Auuu bas mi je zao, ne mogu ti opisati 😞, svaka ti cast kako se dobro drzis🤗
Hvala ja sam svoje otugovala prije 2 mj.Sad sam skupila snage i rekla da me to nece ubiti nego ojacati samo.😊💪 toliko sam pozitivna isla u Petrovu da sama sebe iznenadujem. Tako sam izasla iz nje🤗☺...
Lh 8.3
🤞🤗
Balonka i mi smo bili, meni je sjeo na prvu, bez nekakvih obecavanja prije nego smo sve nalaze dovrsili- kao sta vidim da neke cure pisu pa se razocaraju.., vrlo srdacan, objasnio nam je sve kako je i šta treba, vrlo realno- kako je, kolike su sanse, u detalje šta sve treba prije... ja preporucam :)
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Thinkpink1hvala draga na svojem iskustvu i lijepim rijecima❤🙏.Sve je tesko to ali ja sam od pocetka pricam sa svojim partnerom da idemo na donaciju.Samo sam htije probati prirodni ali pokazalo se ono sta sam i znala.Ja svoje necu ispucati i cuvam za Belgiju jel mi tamo pokrivaju 70-80% od postupka preko hzzo.Daj mi samo reci to odobrenje gdje prvo saljem?Koliko se ceka na postupak? Bitan je jako dobar dr.Zato ja sad cu ici na konzultacije privatno da cujem drugom misljenje.Ako smijem znati kod kojeg si dr isla?hvala ti puno❤😘..svi cemo mi doci do naseg cilja prije ili poslje
Ja sam dobila dobre preporuke za kliniku PFC kod dr. Lazarovske i kordinatorice Ksenije (njezin kontakt imaš na stranici klinike), prvo sve dogovaraš i šalješ nalaze koordinatorici, tek onda dobivas termin.
Zahtjev za odobrenjem šalješ u HZZO, Margaretska 3, Zagreb.
Mozes poštom poslati, šalješ sve kopije vaznih nalaza plus zahtjev koji ti mora ispuniti mpo dr! Na tom zahtjevu se oznaci prevozno sredstvo, a opravdava se s otpusnim pismon koje trebas u roku 10 dana predati u podrucni ured HZZO-a . Ako ces jos sto od papira trebati obavijestit ce te da im dostavis naknadno. Znaci, refundiraju ti novac retroaktivno.
Kao što sam rekla, s obzirom da mi nemamo uvjete za refundaciju od HZZO-a, složili smo se da probamo jos kod nas, jer još uvijek jeftinije ispadne. Ne bi htjela protiv nikoga govoriti od naših liječnika, jer su nekome dobri, sve je to subjektivno i svatko hvali svog konja s kojim je dobio utrku.
Al s obzirom da sam bila jako razocarana kao sto sam rekla, šablonskim pristupom, bez obzira koliko taj bio drag, simpatičan i dostupan, nije ostavio dobar utisak. Imao je 2 prilike koje je prokockao, cak drugu priliku da ne kažem uprskao i vracao blasticu pošto-poto. Ne bi mozda bilo fer da ga javno, da ne kažem linčujem, ali je jedan od poznatijih i razvikanih MPO-vaca (po meni na staroj slavi). Ne bi htjela da mu bude reklama, al moja dobitna kombinacija je bila kod dr. Alebica. Ako ti ikako jos mogu pomoci sa nekim informacijama za bilo sta, javi.
Želim vam svu srecu ovoga svijeta, kao i svima nama koje se borimo za naše zlato, da ga i osvojimo...🙏🙏🙏🙏
Nisam, radili su vise puta preventivno zbog mojih spontanih. On može biti pozitivan, al bez ikakvih prisutnih simptoma i uzrokovat spontane. Pa zato...
Thinkpink1 jesi ikad imala išta pozitivno na tom brisu uretre?
Nisam, radili su vise puta preventivno zbog mojih spontanih. On može biti pozitivan, al bez ikakvih prisutnih simptoma i uzrokovat spontane. Pa zato…
Nisam, radili su vise puta preventivno zbog mojih spontanih. On može biti pozitivan, al bez ikakvih prisutnih simptoma i uzrokovat spontane. Pa zato…
Koliko si ti divna zena..❤❤❤❤.joj hvala ti puno puno na ovom divnom teksu i sve sta trebam napraviti.Kopirala si tvoj teks i spremila u mobitel da nebih izgubila sve informacije ili zaboravila nesto.Svako ima svoje iskustvo i kako si rekla svako svog hvali.Nekad manje poznati dr ispadaju bolji od onih izvikani😊..hvala,ako cu imati koje pitanje zagnjaviti cu te🤣
Lh 8.3
🤞🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji